Zarejestruj

Dostępne edycje projektów

Nauki i sztuki: n. rolnicze

Strona:
Edycje: 1-30 z 177
#PoczątekNazwaMiejsca 
niedziela 2019-09-15
UP008
10:00
Biblioteka akademicka - zrelaksuj się intelektualnie!
mgr Adriana Sobczak-Frynas, mgr inż. Małgorzata Nowak, mgr inż. Anna Gawryluk, mgr Ewa Stępień, mgr inż. Radosław Kowalik, mgr Justyna Kamińska
Wstęp wolny
Edycja zakończona
UP013
10:00
Chleb do jedzenia i do zdobienia
dr inż. Anna Wirkijowska, dr hab., prof. nadzw. inż. Aldona Sobota, dr inż. Piotr Zarzycki, dr inż. Jarosław Mazurkiewicz, mgr inż. Dorota Teterycz, dr inż. Emilia Sykut-Domańska, mgr Ada Krawęcka, Anna Wirkijowska, Paulina Łysakowska, inż. Dominika Stasiuk, inż. Patrycja Szymańczuk, inż. Monika Kozaczyk, inż. Robert Waraczewski, Justyna Nicpon, Aleksandra Górnicka, Karolina Grymuza, Katarzyna Surma, inż. Klaudia Filiks
Wstęp wolny
Edycja zakończona
IA001
10:00
Co kryje w sobie światło?
mgr inż. Magdalena Gos
Wstęp wolny
Edycja zakończona
UP038
10:00
Detektywi żywności - czyli jak czytać etykiety produktów pochodzenia zwierzęcego?
dr hab., prof. nadzw. inż. Dariusz Stasiak, dr inż. Justyna Libera, dr inż. Agnieszka Latoch, Dorota Stachura, Kamil Rusiniak, Marta Majchrzak, Daniel Stawczyk, Gabriela Krzemianowska, Katarzyna Jagiełło, Aleksandra Czachór, Marta Majchrzak
Wstęp wolny
Edycja zakończona
PL027
10:00
Ekologiczna Wyspa
dr inż. Barbara Szymoniuk
Wstęp wolny
Edycja zakończona
K054
10:00
Instalacja Floral Wall
mgr inż. Paweł Adamiec
Wstęp wolny
Edycja zakończona
UP064
10:00
Jak zmylić dziecięce oko? - czyli owoce i warzywa jako alternatywa słodyczy w jadłospisie najmłodszych
dr inż. Justyna Libera, dr inż. Agnieszka Latoch, Karolina Barwicka, Anna Chojecka, Agnieszka Brzozowska, Magdalena Danielak, Sylwia Rząd, Ewa Potent, Weronika Kruk, Patrycja Zych, mgr Paulina Skorek
Wstęp wolny
Edycja zakończona
UP071
10:00
Kolekcje roślin użytkowych
dr Aneta Kramek, dr inż. Jacek Gawroński
Wstęp wolny
Edycja zakończona
UP077
10:00
Kolorowy świat warzywno-ziołowy
dr Magdalena Walasek, dr inż. Rafał Papliński, dr Barbara Mysiak, mgr inż. Klaudia Świca, Małgorzata Kuśmierz, Agata Ciciak, Anna Krajewska, Wiktoria Jóźwiak, Daniel Goliński, Arleta Dereszewska
Wstęp wolny
Edycja zakończona
UP100
10:00
Nowoczesne przekąski zbożowe
dr hab., prof. nadzw. inż. Agnieszka Wójtowicz, dr hab., prof. nadzw. Marcin Mitrus, dr hab., prof. nadzw. inż. Tomasz Oniszczuk, dr inż. Maciej Combrzyński, mgr inż. Marek Milanowski, mgr inż. Katarzyna Lisiecka, mgr inż. Karol Kupryaniuk, inż. Magdalena Chwiałkowska, inż. Katarzyna Szponar
Wstęp wolny
Edycja zakończona
UP109
10:00
Owocowo, aromatycznie, smacznie, czyli zdrowo!
dr inż. Iwona Szot, dr hab. Katarzyna Dzida, dr inż. Karolina Pitura, dr inż. Tomasz Lipa, lic. Dawid Kucio
Wstęp wolny
Edycja zakończona
K140
10:00
Przestrzenie odmienione. Wystawa
mgr inż. Paweł Adamiec, dr hab. Ewa Trzaskowska
Wstęp wolny
Edycja zakończona
UP125
10:00
Pszenica twarda - z pola na talerz
dr Aneta Kramek, dr inż. Jacek Gawroński
Wstęp wolny
Edycja zakończona
UP162
10:00
Życie rodziny pszczelej
dr hab., prof. nadzw. inż. Grzegorz Borsuk, dr hab., prof. nadzw. inż. Krzysztof Olszewski, mgr Piotr Dziechciarz, mgr Łukasz Wójcik, Aleksandra Kopiś, Małgorzata Gorzewska
Wstęp wolny
Edycja zakończona
poniedziałek 2019-09-16
IUNG005
09:00
Działalność jednej z najstarszych stacji meteorologicznych w Polsce
mgr Tomasz Jóźwicki, mgr Jan Królikowski, mgr inż. Izabella Wójcik
40
Edycja zakończona
IUNG006
09:00
Dzikie krewniaki tytoniu
mgr inż. Anna Depta
30
Edycja zakończona
IUNG008
09:00
Gospodarowanie wodą w rolnictwie w warunkach suszy
dr inż. Jan Jadczyszyn, dr inż. Eugeniusz Nowocień
60
Edycja zakończona
UP053
09:00
Innowacyjne wykorzystanie produktów spożywczych - krajobrazy z żywności
dr inż. Marta Zalewska-Korona, mgr Adriana Sobczak-Frynas, mgr inż. Helena Gruszecka
Wstęp wolny
Edycja zakończona
UP062
09:00
Jak z dobrym skutkiem rozmnażać rośliny?
dr inż. Magdalena Kapłan
25
Edycja zakończona
IUNG021
09:00
Wpływ substancji aktywnych z lucerny na zwierzęta i ludzi
dr hab. Eliza Gaweł
30
Edycja zakończona
IUNG022
09:00
Z mikroskopią za pan brat
dr Anna Trojak-Goluch, dr Anna Czubacka
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP033
10:00
Czy wiesz co jesz? Wykrywanie zafałszowań w mleku i miodzie!
dr hab., prof. nadzw. inż. Bartosz Sołowiej, mgr inż. Jagoda Szafrańska, mgr inż. Jan Małecki
20
Edycja zakończona
IUNG004
10:00
Do czego zdolne są rośliny w kulturach in vitro?
dr Anna Czubacka
30
Edycja zakończona
IUNG005
10:00
Działalność jednej z najstarszych stacji meteorologicznych w Polsce
mgr Tomasz Jóźwicki, mgr Jan Królikowski, mgr inż. Izabella Wójcik
40
Edycja zakończona
UP124
10:00
Pszczoły nogami roślin
dr hab., prof. nadzw. inż. Grzegorz Borsuk, dr hab., prof. nadzw. inż. Krzysztof Olszewski, mgr Piotr Dziechciarz, mgr Łukasz Wójcik
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP159
10:00
Ziołowa krowa. Wpływ ziół i produktów z ziołami na zdrowotność ludzi i zwierząt
dr hab., prof. nadzw. Witold Chabuz, dr inż. Wioletta Sawicka-Zugaj, mgr inż. Jan Zdulski
30
Edycja zakończona
IA012
10:00
Zobaczyć temperaturę, czyli niemożliwe staje się możliwe...
mgr inż. Magdalena Gos
Brak miejsc
Edycja zakończona
IUNG005
11:00
Działalność jednej z najstarszych stacji meteorologicznych w Polsce
mgr Tomasz Jóźwicki, mgr Jan Królikowski, mgr inż. Izabella Wójcik
40
Edycja zakończona
UP041
11:00
Dzieje winiarstwa
dr inż. Magdalena Kapłan, dr inż. Piotr Baryła
24
Edycja zakończona
IUNG007
11:00
Emisje gazów cieplarnianych z rolnictwa – przegląd metod pomiarowych
mgr inż. Andrzej Górnik
20
Edycja zakończona
Strona: