Zarejestruj

dr hab., prof. nadzw. inż. Jamiołkowska Agnieszka

Edycje: 6
#NazwaMiejscaGodz.
środa 2019-09-18
UP140

Szarłat w codziennej diecie - zdrowie na długie lata

Zakończony
dr hab. inż. Barbara Skwaryło-Bednarz, dr hab., prof. nadzw. inż. Agnieszka Jamiołkowska, dr inż. Marek Kopacki
20
10:00
UP061

Jak wyglądają i funkcjonują tkanki zwierzęce?

Zakończony
dr hab. inż. Barbara Skwaryło-Bednarz, dr hab., prof. nadzw. inż. Agnieszka Jamiołkowska, dr inż. Marek Kopacki
-10
11:00
czwartek 2019-09-19
UP059

Jak w prosty sposób ocenić jakość biologiczną środowiska glebowego?

Zakończony
dr hab., prof. nadzw. inż. Agnieszka Jamiołkowska, dr hab. inż. Barbara Skwaryło-Bednarz, dr inż. Marek Kopacki
Brak miejsc
10:00
UP065

Jarmuż – stare zapomniane warzywo o właściwościach prozdrowotnych

Zakończony
dr hab., prof. nadzw. inż. Agnieszka Jamiołkowska, dr hab. inż. Barbara Skwaryło-Bednarz, dr inż. Marek Kopacki
Brak miejsc
11:00
piątek 2019-09-20
UP056

Jak chronić roślinę przed chwastami, chorobami i szkodnikami?

Zakończony
dr inż. Marek Kopacki, dr hab. inż. Barbara Skwaryło-Bednarz, dr hab., prof. nadzw. inż. Agnieszka Jamiołkowska
10
10:00
UP035

Czy wszystkie oleje roślinne są zdrowe?

Zakończony
dr inż. Marek Kopacki, dr hab. inż. Barbara Skwaryło-Bednarz, dr hab., prof. nadzw. inż. Agnieszka Jamiołkowska
Brak miejsc
11:00