dr Polak Renata
Edycje: 6
# | Nazwa | Miejsca | Godz. | |
wtorek 2023-09-19 | ||||
UP167 | Liofilizacja jako metoda utrwalania żywnościZakończonydr hab. inż. Andrzej Krzykowski, dr Renata Polak, dr hab., prof. uczelni Stanisław Rudy, dr inż. Beata Biernacka | |||
UP167 | Liofilizacja jako metoda utrwalania żywnościZakończonydr hab. inż. Andrzej Krzykowski, dr Renata Polak, dr hab., prof. uczelni Stanisław Rudy, dr inż. Beata Biernacka | |||
piątek 2023-09-22 | ||||
UP083 | Dodatki do żywności – świat kolorowych makaronówZakończonydr inż. Beata Biernacka, dr hab., prof. uczelni Stanisław Rudy, dr hab. inż. Andrzej Krzykowski, dr Renata Polak | |||
UP155 | Konwekcyjno-mikrofalowe utrwalanie żywnościZakończonydr hab., prof. uczelni Stanisław Rudy, dr Renata Polak, dr hab. inż. Andrzej Krzykowski, dr inż. Beata Biernacka | |||
UP167 | Liofilizacja jako metoda utrwalania żywnościZakończonydr hab. inż. Andrzej Krzykowski, dr Renata Polak, dr hab., prof. uczelni Stanisław Rudy, dr inż. Beata Biernacka | |||
UP209 | Ocena jakości żywności suszonej sublimacyjnieZakończonydr Renata Polak, dr hab. inż. Andrzej Krzykowski, dr hab., prof. uczelni Stanisław Rudy, dr inż. Beata Biernacka |