Zarejestruj

dr Polak Renata

Edycje: 6
#NazwaMiejscaGodz.
wtorek 2023-09-19
UP167

Liofilizacja jako metoda utrwalania żywności

Zakończony
dr hab. inż. Andrzej Krzykowski, dr Renata Polak, dr hab., prof. uczelni Stanisław Rudy, dr inż. Beata Biernacka
10
09:00
UP167

Liofilizacja jako metoda utrwalania żywności

Zakończony
dr hab. inż. Andrzej Krzykowski, dr Renata Polak, dr hab., prof. uczelni Stanisław Rudy, dr inż. Beata Biernacka
10
10:00
piątek 2023-09-22
UP083

Dodatki do żywności – świat kolorowych makaronów

Zakończony
dr inż. Beata Biernacka, dr hab., prof. uczelni Stanisław Rudy, dr hab. inż. Andrzej Krzykowski, dr Renata Polak
20
10:00
UP155

Konwekcyjno-mikrofalowe utrwalanie żywności

Zakończony
dr hab., prof. uczelni Stanisław Rudy, dr Renata Polak, dr hab. inż. Andrzej Krzykowski, dr inż. Beata Biernacka
20
10:00
UP167

Liofilizacja jako metoda utrwalania żywności

Zakończony
dr hab. inż. Andrzej Krzykowski, dr Renata Polak, dr hab., prof. uczelni Stanisław Rudy, dr inż. Beata Biernacka
20
11:00
UP209

Ocena jakości żywności suszonej sublimacyjnie

Zakończony
dr Renata Polak, dr hab. inż. Andrzej Krzykowski, dr hab., prof. uczelni Stanisław Rudy, dr inż. Beata Biernacka
20
12:00