Zarejestruj

Dostępne edycje projektów

Miejsce: Instytut Biotechnologii

Edycje: 1-25 z 25
#PoczątekNazwaMiejsca 
poniedziałek 2019-09-16
K080
09:30
Laboratorium maturzysty - biologia
dr Radosław Mencfel
Brak miejsc
Edycja zakończona
wtorek 2019-09-17
K005
10:00
Aglutynacja - co to takiego? Wykrywanie grup krwi
dr hab. Anna Sierosławska, dr hab. Anna Rymuszka, mgr Agnieszka Welman-Styk
Brak miejsc
Edycja zakończona
K043
10:00
Enzymy i ich zastosowanie w przemyśle spożywczym
dr inż. Andrea Baier, mgr Ewa Gizińska
6
Edycja zakończona
K061
10:00
Jak oznaczamy grupy krwi
dr hab. Anna Rymuszka, dr hab. Anna Sierosławska, mgr Agnieszka Welman-Styk
Brak miejsc
Edycja zakończona
K066
11:00
Jaką barwę ma pH?
dr Anna Borówka, dr Anna Borówka, Ewa Lenarczyk
Brak miejsc
Edycja zakończona
K043
12:00
Enzymy i ich zastosowanie w przemyśle spożywczym
dr inż. Andrea Baier, mgr Ewa Gizińska
Brak miejsc
Edycja zakończona
K066
12:00
Jaką barwę ma pH?
dr Anna Borówka, dr Anna Borówka, Ewa Lenarczyk
10
Edycja zakończona
K080
13:00
Laboratorium maturzysty - biologia
dr Radosław Mencfel
5
Edycja zakończona
K080
14:00
Laboratorium maturzysty - biologia
dr Radosław Mencfel
Brak miejsc
Edycja zakończona
środa 2019-09-18
K133
09:00
Pożyteczne drobnoustroje - wykrywanie witamin produkowanych przez mikroorganizmy
mgr Ewa Gizińska, dr inż. Andrea Baier
Brak miejsc
Edycja zakończona
K152
09:00
Sprawdź sam! Co jest prawdziwą bombą witaminową?
dr Weronika Goraj, dr Anna Szafranek-Nakonieczna, dr Artur Banach, dr Agnieszka Kuźniar, dr Anna Pytlak
Brak miejsc
Edycja zakończona
K190
09:00
Zabawa w berka... z bakteriami
dr Agnieszka Kuźniar, dr Anna Pytlak, dr Agnieszka Wolińska, dr Anna Szafranek-Nakonieczna, dr Weronika Goraj, mgr Kinga Włodarczyk, dr Artur Banach, mgr Anna Sochaczewska, mgr inż. Andrzej Górski
10
Edycja zakończona
K014
10:00
Biologia molekularna od kuchni, czyli rzecz o elektroforezie, cebuli i zielonym groszku
dr Paweł Patrzylas
20
Edycja zakończona
K043
10:00
Enzymy i ich zastosowanie w przemyśle spożywczym
dr inż. Andrea Baier, mgr Ewa Gizińska
Brak miejsc
Edycja zakończona
K108
10:00
Niewidzialne i niezbędne
dr Anna Szafranek-Nakonieczna, dr Anna Pytlak, dr Weronika Goraj, dr hab. Agnieszka Wolińska, mgr inż. Andrzej Górski, mgr Anna Sochaczewska, lic. Paulina Onopiuk, lic. Karolina Dobrosz, dr Artur Banach, dr Agnieszka Kuźniar, mgr Kinga Włodarczyk
Brak miejsc
Edycja zakończona
K152
10:00
Sprawdź sam! Co jest prawdziwą bombą witaminową?
dr Weronika Goraj, dr Anna Szafranek-Nakonieczna, dr Artur Banach, dr Agnieszka Kuźniar, dr Anna Pytlak
Brak miejsc
Edycja zakończona
K014
11:00
Biologia molekularna od kuchni, czyli rzecz o elektroforezie, cebuli i zielonym groszku
dr Paweł Patrzylas
20
Edycja zakończona
K108
11:00
Niewidzialne i niezbędne
dr Anna Szafranek-Nakonieczna, dr Anna Pytlak, dr Weronika Goraj, dr hab. Agnieszka Wolińska, mgr inż. Andrzej Górski, mgr Anna Sochaczewska, lic. Paulina Onopiuk, lic. Karolina Dobrosz, dr Artur Banach, dr Agnieszka Kuźniar, mgr Kinga Włodarczyk
Brak miejsc
Edycja zakończona
K133
11:00
Pożyteczne drobnoustroje - wykrywanie witamin produkowanych przez mikroorganizmy
mgr Ewa Gizińska, dr inż. Andrea Baier
10
Edycja zakończona
K190
11:00
Zabawa w berka... z bakteriami
dr Agnieszka Kuźniar, dr Anna Pytlak, dr Agnieszka Wolińska, dr Anna Szafranek-Nakonieczna, dr Weronika Goraj, mgr Kinga Włodarczyk, dr Artur Banach, mgr Anna Sochaczewska, mgr inż. Andrzej Górski
Brak miejsc
Edycja zakończona
K043
12:00
Enzymy i ich zastosowanie w przemyśle spożywczym
dr inż. Andrea Baier, mgr Ewa Gizińska
15
Edycja zakończona
czwartek 2019-09-19
K043
10:00
Enzymy i ich zastosowanie w przemyśle spożywczym
dr inż. Andrea Baier, mgr Ewa Gizińska
15
Edycja zakończona
K133
10:00
Pożyteczne drobnoustroje - wykrywanie witamin produkowanych przez mikroorganizmy
mgr Ewa Gizińska, dr inż. Andrea Baier
10
Edycja zakończona
K043
12:00
Enzymy i ich zastosowanie w przemyśle spożywczym
dr inż. Andrea Baier, mgr Ewa Gizińska
Brak miejsc
Edycja zakończona
K133
12:00
Pożyteczne drobnoustroje - wykrywanie witamin produkowanych przez mikroorganizmy
mgr Ewa Gizińska, dr inż. Andrea Baier
Brak miejsc
Edycja zakończona