Zarejestruj

Dostępne edycje projektów

Miejsce: Uniwersytet Przyrodniczy - ul. Skromna 8

Strona:
Edycje: 1-30 z 32
#PoczątekNazwaMiejsca 
poniedziałek 2019-09-16
UP011
10:00
Carving - sztuka rzeźbienia w owocach i warzywach szansą na uatrakcyjnienie ich spożycia
mgr Piotr Stanikowski, dr inż. Monika Michalak-Majewska
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP033
10:00
Czy wiesz co jesz? Wykrywanie zafałszowań w mleku i miodzie!
dr hab., prof. nadzw. inż. Bartosz Sołowiej, mgr inż. Jagoda Szafrańska, mgr inż. Jan Małecki
20
Edycja zakończona
UP107
10:00
Odkryj w sobie detektywa - zidentyfikuj nieznane. Chromatografia bibułowa
mgr inż. Małgorzata Sikora, dr Monika Karaś, dr hab. Urszula Złotek, dr hab. Michał Świeca, dr hab. Dariusz Kowalczyk, mgr inż. Justyna Bochnak, mgr inż. Ewa Habza, mgr Katarzyna Łupina, inż. Patryk Ostanek
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP011
12:00
Carving - sztuka rzeźbienia w owocach i warzywach szansą na uatrakcyjnienie ich spożycia
mgr Piotr Stanikowski, dr inż. Monika Michalak-Majewska
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP033
13:00
Czy wiesz co jesz? Wykrywanie zafałszowań w mleku i miodzie!
dr hab., prof. nadzw. inż. Bartosz Sołowiej, mgr inż. Jagoda Szafrańska, mgr inż. Jan Małecki
20
Edycja zakończona
wtorek 2019-09-17
UP098
10:00
(Nie)zwykłe jedzenie - czyli zbiór ciekawostek wszelakich żywności dotyczących i przesądów takowoż
dr hab., prof. nadzw. Karolina Wójciak, mgr inż. Karolina Ferysiuk
15
Edycja zakończona
UP123
10:00
Przepraszam, czy ktoś widział DNA?
dr hab. Urszula Złotek, inż. Patryk Ostanek, Tomasz Baran, Anna Głuszek, mgr inż. Joanna Cichocka, mgr Iwona Niemiałkowska-Butrym
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP132
10:00
Ryż w żywieniu człowieka
dr inż. Piotr Zarzycki, dr inż. Anna Wirkijowska, dr inż. Emilia Sykut-Domańska
Wstęp wolny
Edycja zakończona
UP135
10:00
Slow Food kontra Fast Food
dr inż. Marzena Włodarczyk-Stasiak, dr Artur Mazurek
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP098
11:00
(Nie)zwykłe jedzenie - czyli zbiór ciekawostek wszelakich żywności dotyczących i przesądów takowoż
dr hab., prof. nadzw. Karolina Wójciak, mgr inż. Karolina Ferysiuk
24
Edycja zakończona
UP135
12:00
Slow Food kontra Fast Food
dr inż. Marzena Włodarczyk-Stasiak, dr Artur Mazurek
6
Edycja zakończona
środa 2019-09-18
UP067
09:00
Kanapkowy zawrót głowy
dr inż. Agnieszka Latoch, mgr inż. Agata Nowaczyk, dr inż. Justyna Libera, mgr Joanna Wójcik, Dorota Stachura, Daniel Stawczyk, Anastasiia Kharchenko, Katarzyna Jagiełło, Kamil Rusiniak, Aleksandra Czachór, Anna Gromek
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP068
09:00
Keczup keczupowi nierówny. Czy trzeba płacić więcej za lepsze?
dr hab., prof. nadzw. inż. Dariusz Kowalczyk, dr hab., prof. nadzw. inż. Dariusz Kowalczyk, mgr Katarzyna Łupina, mgr inż. Małgorzata Sikora, mgr inż. Ewa Habza, mgr inż. Justyna Bochnak
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP090
09:00
Mleczne przekąski dla dzieci - zrób to sam!
dr inż. Agnieszka Latoch, dr inż. Justyna Libera, dr hab., prof. nadzw. inż. Dariusz Stasiak, Ewa Potent, Weronika Kruk, Marlena Żyśko, Marta Majchrzak, Patryk Siczek, Joanna Gładki
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP026
10:00
Czy odżywiasz się prawidłowo? - quiz
dr inż. Justyna Libera, mgr Katarzyna Banach, mgr Paulina Skorek, mgr Ada Krawęcka
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP037
10:00
Daltoniści są wśród nas
dr hab., prof. nadzw. Monika Sujka, mgr inż. Karolina Nowosad, dr hab., prof. nadzw. Urszula Pankiewicz
25
Edycja zakończona
UP097
10:00
Nie taki makaron straszny jak go malują - zdrowsze warianty włoskiego specjału
mgr inż. Dorota Teterycz, mgr Ada Krawęcka
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP160
10:00
Zobacz bakterie i drożdże
dr hab., prof. nadzw. Anna Krzepiłko, mgr Agnieszka Pałka, mgr Anna Nowak, mgr inż. Agnieszka Glibowska
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP067
11:00
Kanapkowy zawrót głowy
dr inż. Agnieszka Latoch, mgr inż. Agata Nowaczyk, dr inż. Justyna Libera, mgr Joanna Wójcik, Dorota Stachura, Daniel Stawczyk, Anastasiia Kharchenko, Katarzyna Jagiełło, Kamil Rusiniak, Aleksandra Czachór, Anna Gromek
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP090
11:00
Mleczne przekąski dla dzieci - zrób to sam!
dr inż. Agnieszka Latoch, dr inż. Justyna Libera, dr hab., prof. nadzw. inż. Dariusz Stasiak, Ewa Potent, Weronika Kruk, Marlena Żyśko, Marta Majchrzak, Patryk Siczek, Joanna Gładki
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP160
11:00
Zobacz bakterie i drożdże
dr hab., prof. nadzw. Anna Krzepiłko, mgr Agnieszka Pałka, mgr Anna Nowak, mgr inż. Agnieszka Glibowska
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP066
12:00
Jedz kolorowo, żyj zdrowo - znaczenie barwników roślinnych jako składników żywności
dr Urszula Szymanowska, dr Monika Karaś, mgr inż. Joanna Cichocka, dr inż. Anna Jakubczyk, mgr inż. Justyna Bochnak, mgr inż. Ewa Habza, mgr Katarzyna Łupina
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP142
13:00
Tajemnice barwy i tekstury żywności
dr hab., prof. nadzw. inż. Dariusz Stasiak, dr inż. Agnieszka Latoch, dr inż. Justyna Libera, mgr inż. Agata Nowaczyk
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP142
14:00
Tajemnice barwy i tekstury żywności
dr hab., prof. nadzw. inż. Dariusz Stasiak, dr inż. Agnieszka Latoch, dr inż. Justyna Libera, mgr inż. Agata Nowaczyk
Brak miejsc
Edycja zakończona
czwartek 2019-09-19
UP017
09:00
Co się kryje w żywności? Zapraszamy do laboratorium!
dr inż. Justyna Libera, dr hab., prof. nadzw. Karolina Wójciak, Patrycja Zych, Weronika Kruk, Ewa Potent, Agnieszka Brzozowska, Anna Chojecka, Karolina Barwicka
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP067
09:00
Kanapkowy zawrót głowy
dr inż. Agnieszka Latoch, mgr inż. Agata Nowaczyk, dr inż. Justyna Libera, mgr Joanna Wójcik, Dorota Stachura, Daniel Stawczyk, Anastasiia Kharchenko, Katarzyna Jagiełło, Kamil Rusiniak, Aleksandra Czachór, Anna Gromek
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP068
09:00
Keczup keczupowi nierówny. Czy trzeba płacić więcej za lepsze?
dr hab., prof. nadzw. inż. Dariusz Kowalczyk, dr hab., prof. nadzw. inż. Dariusz Kowalczyk, mgr Katarzyna Łupina, mgr inż. Małgorzata Sikora, mgr inż. Ewa Habza, mgr inż. Justyna Bochnak
4
Edycja zakończona
UP026
10:00
Czy odżywiasz się prawidłowo? - quiz
dr inż. Justyna Libera, mgr Katarzyna Banach, mgr Paulina Skorek, mgr Ada Krawęcka
2
Edycja zakończona
UP040
10:00
Drożdże w życiu człowieka
dr hab. Monika Kordowska-Wiater, mgr Anna Nowak
20
Edycja zakończona
UP017
11:00
Co się kryje w żywności? Zapraszamy do laboratorium!
dr inż. Justyna Libera, dr hab., prof. nadzw. Karolina Wójciak, Patrycja Zych, Weronika Kruk, Ewa Potent, Agnieszka Brzozowska, Anna Chojecka, Karolina Barwicka
Brak miejsc
Edycja zakończona
Strona: