# | Początek | Nazwa | Miejsca | |
wtorek 2023-09-19 |
IUNG004 | 09:00 | Możliwości uprawy sorgo w Polsce dr inż. Jolanta Bojarszczuk | 100 | Edycja zakończona |
IUNG012 | 09:00 | Wczoraj i dziś — znaczenie puławskiego ośrodka nauk rolniczych i jego wkład w rozwój nauki i rolnictwa. mgr Agnieszka Bartuzi | 35 | Edycja zakończona |
IA002 | 10:00 | Barwy nauki – jakie kolory można znaleźć w laboratorium? mgr Adam Kubaczyński, mgr inż. Adrianna Rafalska, mgr inż. Monika Kaczor, mgr Adam Furtak, mgr Wojciech Berus | Brak miejsc | Edycja zakończona |
IA003 | 10:00 | Chemiczne ogrody przyszłości dr inż. Katarzyna Jaromin-Gleń, dr Anna Siedliska | Brak miejsc | Edycja zakończona |
UP212 | 10:00 | Ochrona bioróżnorodności na przykładzie kolekcji roślin użytkowych dr inż. Aneta Kramek | 60 | Edycja zakończona |
IA006 | 10:00 | pHantastyczne Warsztaty Odkrywcy Gleby mgr Angelika Gryta, mgr Sylwia Kukowska, dr hab., prof. uczelni Patrycja Boguta, dr hab., prof. uczelni Katarzyna Szewczuk-Karpisz, dr Kamil Skic, mgr inż. Patrycja Drzewińska | 20 | Edycja zakończona |
UP312 | 10:00 | Tajemniczy świat grzybów, nie tylko tych, które zbieramy w lesie dr hab., prof. uczelni Beata Zimowska, dr inż. Alina Pastucha | Brak miejsc | Edycja zakończona |
IA002 | 11:00 | Barwy nauki – jakie kolory można znaleźć w laboratorium? mgr Adam Kubaczyński, mgr inż. Adrianna Rafalska, mgr inż. Monika Kaczor, mgr Adam Furtak, mgr Wojciech Berus | Brak miejsc | Edycja zakończona |
IA003 | 11:00 | Chemiczne ogrody przyszłości dr inż. Katarzyna Jaromin-Gleń, dr Anna Siedliska | Brak miejsc | Edycja zakończona |
IUNG002 | 11:00 | Eutrofizacja wód zanieczyszczeniami pochodzenia rolniczego oraz wybrane sposoby ich zapobiegania. dr Arkadiusz Tujaka | 60 | Edycja zakończona |
UP244 | 11:00 | Podstawowe zasady bezpiecznego wyboru żywności dr hab., prof. uczelni inż. Anna Kasprzyk | 60 | Edycja zakończona |
IUNG007 | 11:00 | Pokazowe pola doświadczalne w rolnictwie ekologicznym ALL Organic. dr Agata Witorożec-Piechnik, dr inż. Adam Berbeć, dr hab. Krzysztof Jończyk, mgr Tytus Berbeć | 25 | Edycja zakończona |
IUNG010 | 11:00 | Rośliny w mikroskali dr Anna Czubacka, dr hab. Anna Trojak-Goluch | Brak miejsc | Edycja zakończona |
UP312 | 11:00 | Tajemniczy świat grzybów, nie tylko tych, które zbieramy w lesie dr hab., prof. uczelni Beata Zimowska, dr inż. Alina Pastucha | Brak miejsc | Edycja zakończona |
IA003 | 12:00 | Chemiczne ogrody przyszłości dr inż. Katarzyna Jaromin-Gleń, dr Anna Siedliska | Brak miejsc | Edycja zakończona |
IA006 | 12:00 | pHantastyczne Warsztaty Odkrywcy Gleby mgr Angelika Gryta, mgr Sylwia Kukowska, dr hab., prof. uczelni Patrycja Boguta, dr hab., prof. uczelni Katarzyna Szewczuk-Karpisz, dr Kamil Skic, mgr inż. Patrycja Drzewińska | Brak miejsc | Edycja zakończona |
UP312 | 12:00 | Tajemniczy świat grzybów, nie tylko tych, które zbieramy w lesie dr hab., prof. uczelni Beata Zimowska, dr inż. Alina Pastucha | Brak miejsc | Edycja zakończona |
IUNG015 | 12:00 | Znaczenie narodowe, cechy morfologiczne i biologiczne słonecznika. dr Liudmyla Yeremko | 40 | Edycja zakończona |
UP195 | 13:00 | Najpiękniejsze byliny ogrodowe dr hab. inż. Mariusz Szmagara | 10 | Edycja zakończona |
środa 2023-09-20 |
IUNG004 | 08:00 | Możliwości uprawy sorgo w Polsce dr inż. Jolanta Bojarszczuk | 100 | Edycja zakończona |
IA003 | 09:00 | Chemiczne ogrody przyszłości dr inż. Katarzyna Jaromin-Gleń, dr Anna Siedliska | Brak miejsc | Edycja zakończona |
IUNG004 | 09:00 | Możliwości uprawy sorgo w Polsce dr inż. Jolanta Bojarszczuk | 100 | Edycja zakończona |
IUNG012 | 09:00 | Wczoraj i dziś — znaczenie puławskiego ośrodka nauk rolniczych i jego wkład w rozwój nauki i rolnictwa. mgr Agnieszka Bartuzi | 18 | Edycja zakończona |
IA002 | 10:00 | Barwy nauki – jakie kolory można znaleźć w laboratorium? mgr Adam Kubaczyński, mgr inż. Adrianna Rafalska, mgr inż. Monika Kaczor, mgr Adam Furtak, mgr Wojciech Berus | 15 | Edycja zakończona |
IA003 | 10:00 | Chemiczne ogrody przyszłości dr inż. Katarzyna Jaromin-Gleń, dr Anna Siedliska | Brak miejsc | Edycja zakończona |
UP080 | 10:00 | Dlaczego bada się mięso? Poznaj groźnego pasożyta przenoszonego przez żywność pochodzenia zwierzęcego. dr hab. Michał Gondek, dr Przemysław Knysz, dr Monika Ziomek, dr Monika Maćkowiak-Dryka, dr hab., prof. uczelni Waldemar Paszkiewicz | 3 | Edycja zakończona |
UP154 | 10:00 | Konsumencie przekonaj się do mięsa wieprzowego! dr hab., prof. uczelni inż. Anna Kasprzyk | 60 | Edycja zakończona |
IA006 | 10:00 | pHantastyczne Warsztaty Odkrywcy Gleby mgr Angelika Gryta, mgr Sylwia Kukowska, dr hab., prof. uczelni Patrycja Boguta, dr hab., prof. uczelni Katarzyna Szewczuk-Karpisz, dr Kamil Skic, mgr inż. Patrycja Drzewińska | 2 | Edycja zakończona |
IUNG010 | 10:00 | Rośliny w mikroskali dr Anna Czubacka, dr hab. Anna Trojak-Goluch | 5 | Edycja zakończona |
UP364 | 10:00 | Zobaczyć DNA, czyli izolacja materiału genetycznego z roślin dr inż. Aleksandra Nucia | 12 | Edycja zakończona |