Zarejestruj

Dostępne edycje projektów

Przedmioty: chemia

Strona:
Edycje: 481-499 z 499
#PoczątekNazwaMiejsca 
piątek 2024-09-20
UP391
12:00
Suplementy w Żywieniu Kotów
mgr inż. Julia Fabjanowska, dr inż. Edyta Kowalczuk-Vasilev, mgr inż. Szymon Milewski, mgr inż. Magdalena Moczulska
20
Edycja zakończona
K246
12:00
Trzy palce piszą a całe ciało pracuje! Kaligrafia średniowieczna i pokaz warzenia atramentu
dr Arkadiusz Adamczuk
5
Edycja zakończona
UM051
13:00
Chemia organiczna w praktyce
dr Kinga Paruch-Nosek, dr Edyta Stefaniszyn, dr Lidia Węglińska
5
Edycja zakończona
UP071
13:00
Czekolada – pyszna przekąska czy śmiertelne zagrożenie?
dr Rafał Olchowski, dr Agnieszka Chałabis-Mazurek, prof. dr hab. Jose Luis Piedra Valverde
6
Edycja zakończona
U081
13:00
Fascynujący świat kryształów
dr Barbara Mirosław, dr Elżbieta Olszewska
Brak miejsc
Edycja zakończona
UM136
13:00
I Ty możesz zostać farmaceutą
dr Małgorzata Miazga-Karska, dr Justyna Zalewska, dr Krystyna Dworniczak, dr Aleksandra Nurzyńska, dr Marta Swatko-Ossor
2
Edycja zakończona
UP154
13:00
Indeks glikemiczny żywności - czy warto go poznać bliżej?
dr inż. Justyna Libera, dr hab., prof. uczelni Aldona Sobota, dr inż. Anna Wirkijowska, mgr inż. Paulina Łysakowska, mgr inż. Katarzyna Serewa
Brak miejsc
Edycja zakończona
UM304
13:00
Pod Lupą: sekrety chromosomów człowieka
dr Magdalena Stelmach, mgr Paulina Skowera
20
Edycja zakończona
UP439
13:00
Wybrane wyróżniki jakości żywności utrwalanej konwekcyjnie-mikrofalowo
dr Renata Polak, dr hab. inż. Andrzej Krzykowski, dr hab., prof. uczelni Stanisław Rudy, dr inż. Beata Biernacka
20
Edycja zakończona
UP167
14:00
Jak działa elektrownia jądrowa i czy jest bezpieczna?
dr hab. Tadeusz Paszko, dr Paweł Muszyński
25
Edycja zakończona
U207
14:00
O co chodzi w reakcjach charakterystycznych, czyli jak wykryć białko lub skrobię w produktach spożywczych?
dr Agnieszka Marcewicz-Kuba, dr Wiesława Ćwikła-Bundyra
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP296
14:00
Ocena jakości żywności suszonej sublimacyjnie
dr Renata Polak, dr hab. inż. Andrzej Krzykowski, dr hab., prof. uczelni Stanisław Rudy, dr inż. Beata Biernacka
20
Edycja zakończona
IA001
15:00
Bakterie w służbie człowieka
mgr Vadym Chibrikov
20
Edycja zakończona
U207
15:00
O co chodzi w reakcjach charakterystycznych, czyli jak wykryć białko lub skrobię w produktach spożywczych?
dr Agnieszka Marcewicz-Kuba, dr Wiesława Ćwikła-Bundyra
Brak miejsc
Edycja zakończona
K081
16:00
Fluor - szkodzi czy pomaga?
dr Urszula Bojakowska-Komsta
17
Edycja zakończona
UM123
16:00
Fluor w profilaktyce stomatologicznej - czy jest się czego obawiać?
dr Rafał Wróbel, dr Piotr Stachurski
17
Edycja zakończona
UP220
16:00
Konwekcyjno-mikrofalowe utrwalanie żywności
dr hab., prof. uczelni Stanisław Rudy, dr inż. Beata Biernacka, dr Renata Polak, dr hab. Andrzej Krzykowski
20
Edycja zakończona
U207
16:00
O co chodzi w reakcjach charakterystycznych, czyli jak wykryć białko lub skrobię w produktach spożywczych?
dr Agnieszka Marcewicz-Kuba, dr Wiesława Ćwikła-Bundyra
Brak miejsc
Edycja zakończona
UM123
17:00
Fluor w profilaktyce stomatologicznej - czy jest się czego obawiać?
dr Rafał Wróbel, dr Piotr Stachurski
20
Edycja zakończona
Strona: