Zarejestruj

Dostępne edycje projektów

Nauki i sztuki: technologia żywności i żywienia

Strona:
Edycje: 61-89 z 89
#PoczątekNazwaMiejsca 
środa 2024-09-18
UP206
15:00
Kolorowe tajemnice twojego talerza
dr inż. Anna Wirkijowska, inż. Magda Pastusiak, inż. Mikołaj Ociesa, dr inż. Dorota Teterycz
Wstęp wolny
Edycja zakończona
UP362
15:00
Roślinne lodożerki
dr inż. Katarzyna Skrzypczak, dr hab. Ewa Jabłońska-Ryś, dr Aneta Sławińska, dr inż. Monika Michalak-Majewska, dr Wojciech Radzki, mgr inż. Patryk Siczek
Brak miejsc
Edycja zakończona
czwartek 2024-09-19
U019
09:00
Artystą można zostać w każdym zawodzie – dekoracje ciastek
mgr Barbara Sieńko
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP105
09:00
Dodatki do żywności - czy wszystkie "E" są złe ?
dr inż. Marek Kowalczyk, dr Agnieszka Kaliniak-Dziura, dr Małgorzata Dmoch, dr Małgorzata Ryszkowska-Siwko, dr Barbara Topyła
10
Edycja zakończona
UP340
09:00
Praktyczne ostrzenie noży
dr hab. Piotr Kiczorowski
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP444
09:00
Wyrób twarogów rzemieślniczych
dr hab., prof. uczelni Marta Tomczyńska-Mleko, prof. dr hab. inż. Stanisław Mleko, dr hab. inż. Maciej Nastaj, dr hab. inż. Marta Wesołowska-Trojanowska, dr Piotr Janas, Rafael Mleko, Ilona Sójka
24
Edycja zakończona
UP054
10:00
Co się dzieje z żywnością, gdy ją przechowujemy?
dr inż. Justyna Libera, mgr inż. Dorota Targońska, dr inż. Monika Michalak-Majewska, mgr inż. Patryk Siczek
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP059
10:00
Co wiecie o danych na etykiecie?
dr hab., prof. uczelni Monika Sujka, Dawid Ramotowski, Julia Bębacz, Oliwia Cygan
20
Edycja zakończona
UP067
10:00
Czary mary w kuchni
mgr inż. Dorota Targońska, dr inż. Justyna Libera, dr inż. Monika Michalak-Majewska, mgr inż. Jolanta Moryc
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP198
10:00
Klasa z kiełbasą
mgr inż. Robert Waraczewski, prof. dr hab. Bartosz Sołowiej, mgr inż. Joanna Stasiak, dr, prof. uczelni Dariusz Stasiak, mgr inż. Agata Nowaczyk
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP241
10:00
Leczenie ziołami – na czym polega fitoterapia?
dr inż. Izabela Podgórska-Kryszczuk
Brak miejsc
Edycja zakończona
U019
11:00
Artystą można zostać w każdym zawodzie – dekoracje ciastek
mgr Barbara Sieńko
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP067
11:00
Czary mary w kuchni
mgr inż. Dorota Targońska, dr inż. Justyna Libera, dr inż. Monika Michalak-Majewska, mgr inż. Jolanta Moryc
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP054
12:00
Co się dzieje z żywnością, gdy ją przechowujemy?
dr inż. Justyna Libera, mgr inż. Dorota Targońska, dr inż. Monika Michalak-Majewska, mgr inż. Patryk Siczek
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP240
12:00
Laboratorium w głowie - wprowadzenie do analizy sensorycznej
dr hab., prof. uczelni Monika Sujka, Weronika Samol, Patrycja Sieczka, Dawid Ramotowski
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP317
12:00
Peer mentoring, czyli koleżeńska wymiana wiedzy
dr inż. Izabela Podgórska-Kryszczuk
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP362
13:00
Roślinne lodożerki
dr inż. Katarzyna Skrzypczak, dr hab. Ewa Jabłońska-Ryś, dr Aneta Sławińska, dr inż. Monika Michalak-Majewska, dr Wojciech Radzki, mgr inż. Patryk Siczek
Brak miejsc
Edycja zakończona
piątek 2024-09-20
UP358
08:00
Rola mikrobiom w naszym codziennym życiu
dr Małgorzata Ostrowska, dr inż. Elwira Komoń-Janczara, dr inż. Karolina Nowosad
Wstęp wolny
Edycja zakończona
UM116
09:00
Emulsje W/O czy O/W. Co to znaczy?
dr Michał Szumiło, dr Piotr Belniak, dr Łukasz Zimmer, prof. dr hab. Ewa Poleszak
32
Edycja zakończona
UP382
09:00
Smoothie, czyli zdrowa przyszłość - warsztaty
mgr inż. Patryk Siczek, inż. Mikołaj Ociesa, dr inż. Wojciech Radzki, dr inż. Katarzyna Skrzypczak, dr inż. Aneta Sławińska, dr inż. Monika Michalak-Majewska, inż. Magda Pastusiak, dr hab. inż. Ewa Jabłońska-Ryś, Szymon Kuliński, Julia Zarzeczna
Brak miejsc
Edycja zakończona
U367
09:00
Zdrowie na talerzu
mgr Barbara Sieńko
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP124
10:00
Eliksir zdrowia: OXYMEL. Historia, właściwości, zioła oxymelowe, receptury i domowa produkcja.
mgr Monika Nowogrodzka, mgr Renata Lewińska, mgr inż. Małgorzata Gawęda
7
Edycja zakończona
UP146
10:00
Groch z kapustą czyli nasiona strączkowe w kuchniach świata
dr inż. Bożena Sosnowska, dr inż. Kamila Borowiec, dr inż. Agnieszka Malik, dr inż. Anna Stój, dr inż. Karolina Nowosad, mgr Agnieszka Pałka, mgr Anna Nowak
4
Edycja zakończona
UP154
10:00
Indeks glikemiczny żywności - czy warto go poznać bliżej?
dr inż. Justyna Libera, dr hab., prof. uczelni Aldona Sobota, dr inż. Anna Wirkijowska, mgr inż. Paulina Łysakowska, mgr inż. Katarzyna Serewa
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP326
10:00
Podstawy dietetyki, czyli jak zdrowo się odżywiać i jak planować swój jadłospis
mgr Magdalena Borecka, dr hab., prof. uczelni Monika Karaś, dr inż. Katarzyna Lisiecka, dr Urszula Szymanowska
20
Edycja zakończona
UP040
11:00
Bubble tea, czyli jak urozmaicić smak herbaty - warsztaty
mgr inż. Patryk Siczek, dr hab. inż. Ewa Jabłońska-Ryś, dr inż. Monika Michalak-Majewska, dr inż. Katarzyna Skrzypczak, dr inż. Wojciech Radzki, dr inż. Aneta Sławińska, inż. Magda Pastusiak, inż. Mikołaj Ociesa, Julia Zarzeczna, Szymon Kuliński
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP154
13:00
Indeks glikemiczny żywności - czy warto go poznać bliżej?
dr inż. Justyna Libera, dr hab., prof. uczelni Aldona Sobota, dr inż. Anna Wirkijowska, mgr inż. Paulina Łysakowska, mgr inż. Katarzyna Serewa
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP084
14:00
Czy warto zarywać noce? O efektywnym przyswajaniu wiedzy słów kilka
Karolina Wengerska, mgr inż. Joanna Stasiak, mgr inż. Kostiantyn Vasiukov, mgr inż. Maria Stasińska-Jakubas, mgr inż. Weronika Kursa, mgr inż. Agata Hahaj-Siembida
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP106
17:00
Dodatki do żywności – świat kolorowych makaronów
dr inż. Beata Biernacka, dr hab., prof. uczelni Stanisław Rudy, dr hab. Andrzej Krzykowski, dr Renata Polak, dr hab., prof. uczelni inż. Maciej Combrzyński
20
Edycja zakończona
Strona: