# | Początek | Nazwa | Miejsca | |
środa 2024-09-18 |
UP206 | 15:00 | Kolorowe tajemnice twojego talerza dr inż. Anna Wirkijowska, inż. Magda Pastusiak, inż. Mikołaj Ociesa, dr inż. Dorota Teterycz | Wstęp wolny | Edycja zakończona |
UP362 | 15:00 | Roślinne lodożerki dr inż. Katarzyna Skrzypczak, dr hab. Ewa Jabłońska-Ryś, dr Aneta Sławińska, dr inż. Monika Michalak-Majewska, dr Wojciech Radzki, mgr inż. Patryk Siczek | Brak miejsc | Edycja zakończona |
czwartek 2024-09-19 |
U019 | 09:00 | Artystą można zostać w każdym zawodzie – dekoracje ciastek mgr Barbara Sieńko | Brak miejsc | Edycja zakończona |
UP105 | 09:00 | Dodatki do żywności - czy wszystkie "E" są złe ? dr inż. Marek Kowalczyk, dr Agnieszka Kaliniak-Dziura, dr Małgorzata Dmoch, dr Małgorzata Ryszkowska-Siwko, dr Barbara Topyła | 10 | Edycja zakończona |
UP340 | 09:00 | Praktyczne ostrzenie noży dr hab. Piotr Kiczorowski | Brak miejsc | Edycja zakończona |
UP444 | 09:00 | Wyrób twarogów rzemieślniczych dr hab., prof. uczelni Marta Tomczyńska-Mleko, prof. dr hab. inż. Stanisław Mleko, dr hab. inż. Maciej Nastaj, dr hab. inż. Marta Wesołowska-Trojanowska, dr Piotr Janas, Rafael Mleko, Ilona Sójka | 24 | Edycja zakończona |
UP054 | 10:00 | Co się dzieje z żywnością, gdy ją przechowujemy? dr inż. Justyna Libera, mgr inż. Dorota Targońska, dr inż. Monika Michalak-Majewska, mgr inż. Patryk Siczek | Brak miejsc | Edycja zakończona |
UP059 | 10:00 | Co wiecie o danych na etykiecie? dr hab., prof. uczelni Monika Sujka, Dawid Ramotowski, Julia Bębacz, Oliwia Cygan | 20 | Edycja zakończona |
UP067 | 10:00 | Czary mary w kuchni mgr inż. Dorota Targońska, dr inż. Justyna Libera, dr inż. Monika Michalak-Majewska, mgr inż. Jolanta Moryc | Brak miejsc | Edycja zakończona |
UP198 | 10:00 | Klasa z kiełbasą mgr inż. Robert Waraczewski, prof. dr hab. Bartosz Sołowiej, mgr inż. Joanna Stasiak, dr, prof. uczelni Dariusz Stasiak, mgr inż. Agata Nowaczyk | Brak miejsc | Edycja zakończona |
UP241 | 10:00 | Leczenie ziołami – na czym polega fitoterapia? dr inż. Izabela Podgórska-Kryszczuk | Brak miejsc | Edycja zakończona |
U019 | 11:00 | Artystą można zostać w każdym zawodzie – dekoracje ciastek mgr Barbara Sieńko | Brak miejsc | Edycja zakończona |
UP067 | 11:00 | Czary mary w kuchni mgr inż. Dorota Targońska, dr inż. Justyna Libera, dr inż. Monika Michalak-Majewska, mgr inż. Jolanta Moryc | Brak miejsc | Edycja zakończona |
UP054 | 12:00 | Co się dzieje z żywnością, gdy ją przechowujemy? dr inż. Justyna Libera, mgr inż. Dorota Targońska, dr inż. Monika Michalak-Majewska, mgr inż. Patryk Siczek | Brak miejsc | Edycja zakończona |
UP240 | 12:00 | Laboratorium w głowie - wprowadzenie do analizy sensorycznej dr hab., prof. uczelni Monika Sujka, Weronika Samol, Patrycja Sieczka, Dawid Ramotowski | Brak miejsc | Edycja zakończona |
UP317 | 12:00 | Peer mentoring, czyli koleżeńska wymiana wiedzy dr inż. Izabela Podgórska-Kryszczuk | Brak miejsc | Edycja zakończona |
UP362 | 13:00 | Roślinne lodożerki dr inż. Katarzyna Skrzypczak, dr hab. Ewa Jabłońska-Ryś, dr Aneta Sławińska, dr inż. Monika Michalak-Majewska, dr Wojciech Radzki, mgr inż. Patryk Siczek | Brak miejsc | Edycja zakończona |
piątek 2024-09-20 |
UP358 | 08:00 | Rola mikrobiom w naszym codziennym życiu dr Małgorzata Ostrowska, dr inż. Elwira Komoń-Janczara, dr inż. Karolina Nowosad | Wstęp wolny | Edycja zakończona |
UM116 | 09:00 | Emulsje W/O czy O/W. Co to znaczy? dr Michał Szumiło, dr Piotr Belniak, dr Łukasz Zimmer, prof. dr hab. Ewa Poleszak | 32 | Edycja zakończona |
UP382 | 09:00 | Smoothie, czyli zdrowa przyszłość - warsztaty mgr inż. Patryk Siczek, inż. Mikołaj Ociesa, dr inż. Wojciech Radzki, dr inż. Katarzyna Skrzypczak, dr inż. Aneta Sławińska, dr inż. Monika Michalak-Majewska, inż. Magda Pastusiak, dr hab. inż. Ewa Jabłońska-Ryś, Szymon Kuliński, Julia Zarzeczna | Brak miejsc | Edycja zakończona |
U367 | 09:00 | Zdrowie na talerzu mgr Barbara Sieńko | Brak miejsc | Edycja zakończona |
UP124 | 10:00 | Eliksir zdrowia: OXYMEL. Historia, właściwości, zioła oxymelowe, receptury i domowa produkcja. mgr Monika Nowogrodzka, mgr Renata Lewińska, mgr inż. Małgorzata Gawęda | 7 | Edycja zakończona |
UP146 | 10:00 | Groch z kapustą czyli nasiona strączkowe w kuchniach świata dr inż. Bożena Sosnowska, dr inż. Kamila Borowiec, dr inż. Agnieszka Malik, dr inż. Anna Stój, dr inż. Karolina Nowosad, mgr Agnieszka Pałka, mgr Anna Nowak | 4 | Edycja zakończona |
UP154 | 10:00 | Indeks glikemiczny żywności - czy warto go poznać bliżej? dr inż. Justyna Libera, dr hab., prof. uczelni Aldona Sobota, dr inż. Anna Wirkijowska, mgr inż. Paulina Łysakowska, mgr inż. Katarzyna Serewa | Brak miejsc | Edycja zakończona |
UP326 | 10:00 | Podstawy dietetyki, czyli jak zdrowo się odżywiać i jak planować swój jadłospis mgr Magdalena Borecka, dr hab., prof. uczelni Monika Karaś, dr inż. Katarzyna Lisiecka, dr Urszula Szymanowska | 20 | Edycja zakończona |
UP040 | 11:00 | Bubble tea, czyli jak urozmaicić smak herbaty - warsztaty mgr inż. Patryk Siczek, dr hab. inż. Ewa Jabłońska-Ryś, dr inż. Monika Michalak-Majewska, dr inż. Katarzyna Skrzypczak, dr inż. Wojciech Radzki, dr inż. Aneta Sławińska, inż. Magda Pastusiak, inż. Mikołaj Ociesa, Julia Zarzeczna, Szymon Kuliński | Brak miejsc | Edycja zakończona |
UP154 | 13:00 | Indeks glikemiczny żywności - czy warto go poznać bliżej? dr inż. Justyna Libera, dr hab., prof. uczelni Aldona Sobota, dr inż. Anna Wirkijowska, mgr inż. Paulina Łysakowska, mgr inż. Katarzyna Serewa | Brak miejsc | Edycja zakończona |
UP084 | 14:00 | Czy warto zarywać noce? O efektywnym przyswajaniu wiedzy słów kilka Karolina Wengerska, mgr inż. Joanna Stasiak, mgr inż. Kostiantyn Vasiukov, mgr inż. Maria Stasińska-Jakubas, mgr inż. Weronika Kursa, mgr inż. Agata Hahaj-Siembida | Brak miejsc | Edycja zakończona |
UP106 | 17:00 | Dodatki do żywności – świat kolorowych makaronów dr inż. Beata Biernacka, dr hab., prof. uczelni Stanisław Rudy, dr hab. Andrzej Krzykowski, dr Renata Polak, dr hab., prof. uczelni inż. Maciej Combrzyński | 20 | Edycja zakończona |