dr hab., prof. uczelni Rudy Stanisław
Edycje: 4
# | Nazwa | Miejsca | Godz. | |
piątek 2024-09-20 | ||||
UP439 | Wybrane wyróżniki jakości żywności utrwalanej konwekcyjnie-mikrofalowoZakończonydr Renata Polak, dr hab. inż. Andrzej Krzykowski, dr hab., prof. uczelni Stanisław Rudy, dr inż. Beata Biernacka | |||
UP296 | Ocena jakości żywności suszonej sublimacyjnieZakończonydr Renata Polak, dr hab. inż. Andrzej Krzykowski, dr hab., prof. uczelni Stanisław Rudy, dr inż. Beata Biernacka | |||
UP220 | Konwekcyjno-mikrofalowe utrwalanie żywnościZakończonydr hab., prof. uczelni Stanisław Rudy, dr inż. Beata Biernacka, dr Renata Polak, dr hab. Andrzej Krzykowski | |||
UP106 | Dodatki do żywności – świat kolorowych makaronówZakończonydr inż. Beata Biernacka, dr hab., prof. uczelni Stanisław Rudy, dr hab. Andrzej Krzykowski, dr Renata Polak, dr hab., prof. uczelni inż. Maciej Combrzyński |