Zarejestruj

dr hab., prof. uczelni Rudy Stanisław

Edycje: 4
#NazwaMiejscaGodz.
piątek 2024-09-20
UP439

Wybrane wyróżniki jakości żywności utrwalanej konwekcyjnie-mikrofalowo

Zakończony
dr Renata Polak, dr hab. inż. Andrzej Krzykowski, dr hab., prof. uczelni Stanisław Rudy, dr inż. Beata Biernacka
20
13:00
UP296

Ocena jakości żywności suszonej sublimacyjnie

Zakończony
dr Renata Polak, dr hab. inż. Andrzej Krzykowski, dr hab., prof. uczelni Stanisław Rudy, dr inż. Beata Biernacka
20
14:00
UP220

Konwekcyjno-mikrofalowe utrwalanie żywności

Zakończony
dr hab., prof. uczelni Stanisław Rudy, dr inż. Beata Biernacka, dr Renata Polak, dr hab. Andrzej Krzykowski
20
16:00
UP106

Dodatki do żywności – świat kolorowych makaronów

Zakończony
dr inż. Beata Biernacka, dr hab., prof. uczelni Stanisław Rudy, dr hab. Andrzej Krzykowski, dr Renata Polak, dr hab., prof. uczelni inż. Maciej Combrzyński
20
17:00