Zarejestruj

Projekty »

Klucz do dobrostanu głowy i ciała - żywieniowa codzienność czy specjalna dieta?

:: Projekt ANSIM002 (Szczegóły)
Adresaci
szkoła ponadpodstawowa, rodzice, dziadek i babcia
Forma prezentacji
wykład
Nauki i sztuki
nauki o zdrowiu
Przedmioty
biologia
Organizator
Akademia Nauk Społecznych i Medycznych w Lublinie
Autorzy
dr, prof. uczelni Marlena Matysek-Nawrocka (kierownik),
mgr inż. Justyna Siwiela-Tomaszczyk
Terminy
Czas trwania projektu: 1 godz. (45 min.)
Edycja zakończona
Środa 2024-09-18 13:00 - 14:00
Wolne miejsca: 39
Edycja zakończona
Piątek 2024-09-20 12:00 - 13:00
Termin dodatkowy
Wolne miejsca: 40

Miejsce realizacji: Akademia Nauk Społecznych i Medycznych w Lublinie, ul. Zamojska 47, Lublin (aula 25)

Inne projekty w tym miejscu

Każdy z nas chciałby jak najdłużej cieszyć się dobrym zdrowiem ciała i głowy. Czy możemy wspierać nasz dobrostan korzystając z dobrodziejstw na naszym talerzu? A może ten niepozorny talerz może niespodziewanie szkodzić pracy naszych mięśni czy mózgu? Jak pogodzić nasze zachcianki i realne potrzeby pokarmowe naszego organizmu? Na te i inne pytania postaramy się wspólnie odnaleźć odpowiedzi. Zapraszam!

  • Foto