Zarejestruj

Projekty »

Lodówka na medal – jak nie marnować żywności i chronić Ziemię

:: Projekt U (Szczegóły)
Adresaci
szkoła podstawowa - klasy V-VI (P5-6)
Dla niepełnosprawnych
z innymi niepełnosprawnościami
Forma prezentacji
warsztat
Nauki i sztuki
ekonomia i finanse, nauki o Ziemi i środowisku
Przedmioty
ekonomia w praktyce, ochrona środowiska
Organizator
Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej
Uniwersytet Dziecięcy UMCS
Autorzy
mgr Anna Bukowska (kierownik),
mgr Ewelina Kowal
Terminy
Czas trwania projektu: 1 godz. (45 min.)
Edycja zakończona
Środa 2022-09-14 10:00 - 11:00
Wolne miejsca: 25
Edycja zakończona
Środa 2022-09-14 11:00 - 12:00
Wolne miejsca: 25

Miejsce realizacji: Biblioteka Główna Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej (Hol Biblioteki Głównej)
Adres: Lublin, ul. Idziego Radziszewskiego 11

Inne projekty w tym miejscu

Wspólnie z Santander Uniwersidades zapraszamy na warsztaty, które pomogą Ci znaleźć sposób, aby nie marnować żywności i oszczędzać pieniądze, co jest szczególnie aktualne w czasach zmian klimatycznych i galopującej inflacji. Warsztaty rozwijają również umiejętność współpracy, planowania i kreatywnego myślenia. Serdecznie zapraszamy.

  • Foto