Zarejestruj

Projekty »

Prozdrowotne właściwości warzyw i ich wykorzystanie w kosmetologii

:: Projekt UP343 (Szczegóły)
Adresaci
szkoła podstawowa - klasy V-VI (P5-6)
Dla niepełnosprawnych
z innymi niepełnosprawnościami
Forma prezentacji
ćwiczenia
Nauki i sztuki
nauki o zdrowiu
Przedmioty
biologia
Organizator
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Wydział Ogrodnictwa i Architektury Krajobrazu
Autorzy
dr hab., prof. uczelni Ewa Zalewska (kierownik),
dr hab. Grażyna Zawiślak, mgr inż. Anna Orzechowska
Terminy
Czas trwania projektu: 1 godz. (45 min.)
Edycja zakończona
Czwartek 2024-09-19 13:00 - 14:00
Wolne miejsca: 16

Miejsce realizacji: Uniwersytet Przyrodniczy - ul. Doświadczalna 50a (016)
Adres: Lublin, ul. Doświadczalna 50a

Inne projekty w tym miejscu

Uczestnicy projektu zdobędą informacje dotyczące właściwości leczniczych warzyw oraz możliwości ich wykorzystania do produktów kosmetycznych. W ramach projektu wykonają krem, tonik lub maseczkę o właściwościach nawilżających i ochronnych.