Zarejestruj

Projekty »

Wysokie ciśnienia w utrwalaniu żywności

:: Projekt UP345 (Szczegóły)
Adresaci
szkoła podstawowa - klasy VII-VIII (P7-8)
Forma prezentacji
dyskusja, wykład
Nauki i sztuki
nauki o zdrowiu
Przedmioty
biologia, ochrona zdrowia
Organizator
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Wydział Inżynierii Produkcji
Autor
dr inż. Marek Domin
Terminy
Czas trwania projektu: 1 godz. (45 min.)
Edycja zakończona
Poniedziałek 2023-09-18 08:00 - 09:00
Wolne miejsca: 50
Edycja zakończona
Wtorek 2023-09-19 08:00 - 09:00
Wolne miejsca: 50

Miejsce realizacji: Centrum Innowacyjno-Wdrożeniowe Nowych Technik i Technologii w Inżynierii Rolniczej (102)
Adres: Lublin, ul. Głęboka 28

Inne projekty w tym miejscu

Zaprezentowanie w przystępny sposób zagadnień związanych z nowoczesnymi wysokociśnieniowymi technologiami utrwalania żywności będącymi alternatywą do uzyskiwania żywności prozdrowotnej.