Zarejestruj

dr inż. Biernacka Beata

Edycje: 7
#NazwaMiejscaGodz.
piątek 2024-09-20
UP294

Nowoczesne przekąski - metody ekspandowania i ocena tekstury

Zakończony
dr hab., prof. uczelni inż. Maciej Combrzyński, dr inż. Beata Biernacka, prof. dr hab. inż. Agnieszka Wójtowicz, prof. dr hab. inż. Tomasz Oniszczuk, dr hab., prof. uczelni Marcin Mitrus, mgr inż. Jakub Soja, mgr inż. Marek Milanowski
20
10:00
UP294

Nowoczesne przekąski - metody ekspandowania i ocena tekstury

Zakończony
dr hab., prof. uczelni inż. Maciej Combrzyński, dr inż. Beata Biernacka, prof. dr hab. inż. Agnieszka Wójtowicz, prof. dr hab. inż. Tomasz Oniszczuk, dr hab., prof. uczelni Marcin Mitrus, mgr inż. Jakub Soja, mgr inż. Marek Milanowski
5
12:00
UP439

Wybrane wyróżniki jakości żywności utrwalanej konwekcyjnie-mikrofalowo

Zakończony
dr Renata Polak, dr hab. inż. Andrzej Krzykowski, dr hab., prof. uczelni Stanisław Rudy, dr inż. Beata Biernacka
20
13:00
UP296

Ocena jakości żywności suszonej sublimacyjnie

Zakończony
dr Renata Polak, dr hab. inż. Andrzej Krzykowski, dr hab., prof. uczelni Stanisław Rudy, dr inż. Beata Biernacka
20
14:00
UP243

Liofilizacja jako metoda utrwalania żywności

Zakończony
dr hab. inż. Andrzej Krzykowski, dr Renata Polak, dr inż. Beata Biernacka, dr hab., prof. uczelni Stanislaw Rudy
20
15:00
UP220

Konwekcyjno-mikrofalowe utrwalanie żywności

Zakończony
dr hab., prof. uczelni Stanisław Rudy, dr inż. Beata Biernacka, dr Renata Polak, dr hab. Andrzej Krzykowski
20
16:00
UP106

Dodatki do żywności – świat kolorowych makaronów

Zakończony
dr inż. Beata Biernacka, dr hab., prof. uczelni Stanisław Rudy, dr hab. Andrzej Krzykowski, dr Renata Polak, dr hab., prof. uczelni inż. Maciej Combrzyński
20
17:00