dr inż. Biernacka Beata
Edycje: 7
# | Nazwa | Miejsca | Godz. | |
piątek 2024-09-20 | ||||
UP294 | Nowoczesne przekąski - metody ekspandowania i ocena teksturyZakończonydr hab., prof. uczelni inż. Maciej Combrzyński, dr inż. Beata Biernacka, prof. dr hab. inż. Agnieszka Wójtowicz, prof. dr hab. inż. Tomasz Oniszczuk, dr hab., prof. uczelni Marcin Mitrus, mgr inż. Jakub Soja, mgr inż. Marek Milanowski | |||
UP294 | Nowoczesne przekąski - metody ekspandowania i ocena teksturyZakończonydr hab., prof. uczelni inż. Maciej Combrzyński, dr inż. Beata Biernacka, prof. dr hab. inż. Agnieszka Wójtowicz, prof. dr hab. inż. Tomasz Oniszczuk, dr hab., prof. uczelni Marcin Mitrus, mgr inż. Jakub Soja, mgr inż. Marek Milanowski | |||
UP439 | Wybrane wyróżniki jakości żywności utrwalanej konwekcyjnie-mikrofalowoZakończonydr Renata Polak, dr hab. inż. Andrzej Krzykowski, dr hab., prof. uczelni Stanisław Rudy, dr inż. Beata Biernacka | |||
UP296 | Ocena jakości żywności suszonej sublimacyjnieZakończonydr Renata Polak, dr hab. inż. Andrzej Krzykowski, dr hab., prof. uczelni Stanisław Rudy, dr inż. Beata Biernacka | |||
UP243 | Liofilizacja jako metoda utrwalania żywnościZakończonydr hab. inż. Andrzej Krzykowski, dr Renata Polak, dr inż. Beata Biernacka, dr hab., prof. uczelni Stanislaw Rudy | |||
UP220 | Konwekcyjno-mikrofalowe utrwalanie żywnościZakończonydr hab., prof. uczelni Stanisław Rudy, dr inż. Beata Biernacka, dr Renata Polak, dr hab. Andrzej Krzykowski | |||
UP106 | Dodatki do żywności – świat kolorowych makaronówZakończonydr inż. Beata Biernacka, dr hab., prof. uczelni Stanisław Rudy, dr hab. Andrzej Krzykowski, dr Renata Polak, dr hab., prof. uczelni inż. Maciej Combrzyński |