Zarejestruj

Projekty »

Kuchnia molekularna - labolatorium w kuchni

Projekt realizowany w trybie zdalnym (ONLINE)
:: Projekt UP (Szczegóły)
Adresaci
szkoła ponadpodstawowa
Forma prezentacji
prezentacja multimedialna
Nauki i sztuki
rolnictwo i ogrodnictwo
Przedmioty
chemia
Organizator
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii
Autor
Paulina Kęska
Terminy
Czas trwania projektu: 1 godz. (45 min.)
Edycja zakończona
Poniedziałek 2021-09-20 09:00 - 10:00
Brak wolnych miejsc
Idź do prezentacji on-line

Inspirujące doświadczenia z żywnością rodem z laboratorium.

 

Tworzenie nowych, niekonwencjonalnych potraw, użycie nowych metod oraz zerwanie z tradycyjnymi metodami gotowania.

 

Czy to jeszcze gotowanie?

 

Projekt zakłada przedstawienie nietypowych eksperymentów, które pokażą nowe kombinacje smaków, barwy i konsystencji potraw.