Zarejestruj

Dostępne edycje projektów

Strona:
Edycje: 1-30 z 59
#PoczątekNazwaMiejsca 
niedziela 2022-09-11
UP028
10:00
Białka serwatkowe suplementem przyszłości
Stanisław Mleko, dr hab., prof. uczelni Marta Tomczyńska-Mleko, dr hab. Marta Wesołowska-Trojanowska, dr hab., prof. uczelni inż. Bartosz Sołowiej, dr inż. Maciej Nastaj, dr Piotr Janas
Wstęp wolny
Edycja zakończona
UP238
10:00
Pieczywo obrzędowe - smak i tradycja
dr inż. Bożena Sosnowska, dr inż. Kamila Borowiec, dr inż. Agnieszka Malik, dr inż. Anna Stój, mgr Anna Nowak, mgr Agnieszka Pałka
Wstęp wolny
Edycja zakończona
UP299
10:00
Suplementacja w sporcie
dr hab. inż. Marta Wesołowska-Trojanowska, dr hab., prof. uczelni Marta Tomczyńska-Mleko, prof. dr hab. inż. Stanisław Mleko, dr Piotr Janas, dr hab., prof. uczelni inż. Bartosz Sołowiej, dr inż. Maciej Nastaj
Wstęp wolny
Edycja zakończona
poniedziałek 2022-09-12
UP337
08:00
Wrogowie ozonu - ON-line
dr Paweł Muszyński, dr Alicja Skrzypek, dr Iwona Budziak-Wieczorek
Wstęp wolny
Edycja zakończona
UP001
10:00
Z ziemi włoskiej do Polski - warsztaty kulinarne w ramach wydarzenia specjalnego "Ogrody żywności"
dr inż. Justyna Libera, Piotr Skwarek, mgr inż. Dorota Teterycz, dr inż. Monika Michalak-Majewska
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP004
10:00
Bezpłatne konsultacje dietetyczne w ramach wydarzenia specjalnego "Ogrody żywności"
dr inż. Justyna Libera, mgr inż. Karolina Nowosad, mgr inż. Paulina Łysakowska, dr hab., prof. uczelni Paweł Glibowski, lic. Patrycja Gazda, lic. Łukasz Siłka
Wstęp wolny
Edycja zakończona
UP064
10:00
Diety alternatywne. ONLINE
dr Monika Bojanowska, dr Anna Ciołek
10
Edycja zakończona
UP082
10:00
Eko(?)żywność - prawdy i mity o żywności ekologicznej - wykład
dr Monika Sachadyn-Król, dr Marzena Pabich
20
Edycja zakończona
UP329
10:00
Warsztaty z barwienia mikroorganizmów
dr hab., prof. uczelni Anna Krzepiłko, mgr Katarzyna Matyszczuk, mgr Anna Nowak
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP023
11:00
Barwne reakcje redoks
dr Iwona Budziak-Wieczorek, dr Alicja Skrzypek, dr Paweł Muszyński, prof. Joanna Matysiak, Wiktoria Berradjem, Laura Dobosz, Oliwia Jarmoła, Wiktoria Tarasiuk
6
Edycja zakończona
UP329
11:00
Warsztaty z barwienia mikroorganizmów
dr hab., prof. uczelni Anna Krzepiłko, mgr Katarzyna Matyszczuk, mgr Anna Nowak
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP376
11:30
Żywność kosmiczna
prof. dr hab. inż. Stanisław Mleko, dr hab., prof. uczelni Marta Tomczyńska-Mleko, dr Piotr Janas
100
Edycja zakończona
UP083
12:00
Eko(?)żywność - prawdy i mity o żywności ekologicznej - wykład ONLINE
dr Monika Sachadyn-Król, dr Monika Bojanowska, dr Iwona Budziak-Wieczorek
11
Edycja zakończona
UP368
12:00
Zobacz swoje DNA!
dr inż. Piotr Jarocki
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP177
13:00
Miareczkowanie alkacymetryczne – od teorii do praktyki
dr Iwona Budziak-Wieczorek, dr ALicja Skrzypek, dr Paweł Muszyński, prof. Joanna Matysiak, Wiktoria Berradjem, Laura Dobosz, Oliwia Jarmoła, Wiktoria Tarasiuk
Brak miejsc
Edycja zakończona
wtorek 2022-09-13
UP023
08:00
Barwne reakcje redoks
dr Iwona Budziak-Wieczorek, dr Alicja Skrzypek, dr Paweł Muszyński, prof. Joanna Matysiak, Wiktoria Berradjem, Laura Dobosz, Oliwia Jarmoła, Wiktoria Tarasiuk
2
Edycja zakończona
UP137
09:00
KOLOROWO, ZDROWO, MOLEKULARNIE – CZYLI SŁÓW KILKA O BARWNIKACH ROŚLINNYCH
dr Urszula Szymanowska, dr hab., prof. uczelni Urszula Złotek, dr hab., prof. uczelni inż. Anna Jakubczyk, dr hab. Monika Karaś, dr inż. Małgorzta Sierocka
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP140
09:00
Kolory analityki
dr inż. Kamila Borowiec, dr inż. Bożena Sosnowska
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP169
09:00
Mała czarna: po turecku czy liofilizowana a może z dodatkiem miodu? Prozdrowotne właściwości kawy
mgr Monika Staszowska Karkut, prof. dr hab. Małgorzata Materska, lic. Adrianna Grzywacz
25
Edycja zakończona
UP318
09:00
Tekstura serów
prof. dr hab. inż. Stanisław Mleko, dr hab., prof. uczelni Marta Tomczyńska-Mleko, dr hab. inż. Marta Wesołowska-Trojanowska, dr Piotr Janas, dr hab., prof. uczelni inż. Bartosz Sołowiej
25
Edycja zakończona
UP063
10:00
Diety alternatywne
dr Monika Bojanowska, dr Monika Sachadyn-Król
40
Edycja zakończona
UP089
10:00
Fałszowanie żywności. Jak nie dać się oszukać?
dr inż. Izabela Podgórska-Kryszczuk
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP134
10:00
Koktajle, czyli źródło zdrowia z ogrodu - warsztaty
dr inż. Monika Michalak-Majewska, mgr inż. Patryk Siczek, mgr inż. Dorota Targońska, dr inż. Justyna Libera
5
Edycja zakończona
UP255
10:00
Poznaj tajemniczy świat mikrobiologii - odkryj jaki to gatunek bakterii
dr Małgorzata Ostrowska, dr inż. Elwira Komoń-Janczara, mgr Anna Nowak, mgr inż. Agnieszka Pałka
20
Edycja zakończona
UP184
11:00
Młody detektyw - zagadki chemiczne
dr Anna Ciołek, dr Iwona Budziak, dr Renata Czeczko, dr Paweł Muszyński, dr Monika Bojanowska
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP236
11:00
Pestycydy na talerzu
dr Renata Czeczko, dr Anna Ciołek
25
Edycja zakończona
UP207
11:30
Nowoczesne metody odchudzania
prof. dr hab. inż. Stanisław Mleko, dr hab., prof. uczelni Marta Tomczyńska-Mleko, dr hab. Marta Wesołowska-Trojanowska
100
Edycja zakończona
UP011
12:00
Antocyjany – kolor dla zdrowia
dr hab., prof. uczelni Urszula Złotek, dr hab., prof. uczelni inż. Anna Jakubczyk, dr Urszula Szymanowska, dr inż. Małgorzata Sierocka, dr inż. Katarzyna Lisiecka
21
Edycja zakończona
UP307
12:00
Świadome wybory żywieniowe, czyli co o jeść aby zdrowo się odżywiać
dr Marzena Pabich, dr Monika Sachadyn-Król, mgr Barbara Chilczuk
25
Edycja zakończona
UP322
12:00
To jest metabolomika!
dr inż. Kamila Borowiec
130
Edycja zakończona
Strona: