# | Początek | Nazwa | Miejsca | |
niedziela 2022-09-11 |
UP028 | 10:00 | Białka serwatkowe suplementem przyszłości Stanisław Mleko, dr hab., prof. uczelni Marta Tomczyńska-Mleko, dr hab. Marta Wesołowska-Trojanowska, dr hab., prof. uczelni inż. Bartosz Sołowiej, dr inż. Maciej Nastaj, dr Piotr Janas | Wstęp wolny | Edycja zakończona |
UP238 | 10:00 | Pieczywo obrzędowe - smak i tradycja dr inż. Bożena Sosnowska, dr inż. Kamila Borowiec, dr inż. Agnieszka Malik, dr inż. Anna Stój, mgr Anna Nowak, mgr Agnieszka Pałka | Wstęp wolny | Edycja zakończona |
UP299 | 10:00 | Suplementacja w sporcie dr hab. inż. Marta Wesołowska-Trojanowska, dr hab., prof. uczelni Marta Tomczyńska-Mleko, prof. dr hab. inż. Stanisław Mleko, dr Piotr Janas, dr hab., prof. uczelni inż. Bartosz Sołowiej, dr inż. Maciej Nastaj | Wstęp wolny | Edycja zakończona |
poniedziałek 2022-09-12 |
UP337 | 08:00 | Wrogowie ozonu - ON-line dr Paweł Muszyński, dr Alicja Skrzypek, dr Iwona Budziak-Wieczorek | Wstęp wolny | Edycja zakończona |
UP001 | 10:00 | Z ziemi włoskiej do Polski - warsztaty kulinarne w ramach wydarzenia specjalnego "Ogrody żywności" dr inż. Justyna Libera, Piotr Skwarek, mgr inż. Dorota Teterycz, dr inż. Monika Michalak-Majewska | Brak miejsc | Edycja zakończona |
UP004 | 10:00 | Bezpłatne konsultacje dietetyczne w ramach wydarzenia specjalnego "Ogrody żywności" dr inż. Justyna Libera, mgr inż. Karolina Nowosad, mgr inż. Paulina Łysakowska, dr hab., prof. uczelni Paweł Glibowski, lic. Patrycja Gazda, lic. Łukasz Siłka | Wstęp wolny | Edycja zakończona |
UP064 | 10:00 | Diety alternatywne. ONLINE dr Monika Bojanowska, dr Anna Ciołek | 10 | Edycja zakończona |
UP082 | 10:00 | Eko(?)żywność - prawdy i mity o żywności ekologicznej - wykład dr Monika Sachadyn-Król, dr Marzena Pabich | 20 | Edycja zakończona |
UP329 | 10:00 | Warsztaty z barwienia mikroorganizmów dr hab., prof. uczelni Anna Krzepiłko, mgr Katarzyna Matyszczuk, mgr Anna Nowak | Brak miejsc | Edycja zakończona |
UP023 | 11:00 | Barwne reakcje redoks dr Iwona Budziak-Wieczorek, dr Alicja Skrzypek, dr Paweł Muszyński, prof. Joanna Matysiak, Wiktoria Berradjem, Laura Dobosz, Oliwia Jarmoła, Wiktoria Tarasiuk | 6 | Edycja zakończona |
UP329 | 11:00 | Warsztaty z barwienia mikroorganizmów dr hab., prof. uczelni Anna Krzepiłko, mgr Katarzyna Matyszczuk, mgr Anna Nowak | Brak miejsc | Edycja zakończona |
UP376 | 11:30 | Żywność kosmiczna prof. dr hab. inż. Stanisław Mleko, dr hab., prof. uczelni Marta Tomczyńska-Mleko, dr Piotr Janas | 100 | Edycja zakończona |
UP083 | 12:00 | Eko(?)żywność - prawdy i mity o żywności ekologicznej - wykład ONLINE dr Monika Sachadyn-Król, dr Monika Bojanowska, dr Iwona Budziak-Wieczorek | 11 | Edycja zakończona |
UP368 | 12:00 | Zobacz swoje DNA! dr inż. Piotr Jarocki | Brak miejsc | Edycja zakończona |
UP177 | 13:00 | Miareczkowanie alkacymetryczne – od teorii do praktyki dr Iwona Budziak-Wieczorek, dr ALicja Skrzypek, dr Paweł Muszyński, prof. Joanna Matysiak, Wiktoria Berradjem, Laura Dobosz, Oliwia Jarmoła, Wiktoria Tarasiuk | Brak miejsc | Edycja zakończona |
wtorek 2022-09-13 |
UP023 | 08:00 | Barwne reakcje redoks dr Iwona Budziak-Wieczorek, dr Alicja Skrzypek, dr Paweł Muszyński, prof. Joanna Matysiak, Wiktoria Berradjem, Laura Dobosz, Oliwia Jarmoła, Wiktoria Tarasiuk | 2 | Edycja zakończona |
UP137 | 09:00 | KOLOROWO, ZDROWO, MOLEKULARNIE – CZYLI SŁÓW KILKA O BARWNIKACH ROŚLINNYCH dr Urszula Szymanowska, dr hab., prof. uczelni Urszula Złotek, dr hab., prof. uczelni inż. Anna Jakubczyk, dr hab. Monika Karaś, dr inż. Małgorzta Sierocka | Brak miejsc | Edycja zakończona |
UP140 | 09:00 | Kolory analityki dr inż. Kamila Borowiec, dr inż. Bożena Sosnowska | Brak miejsc | Edycja zakończona |
UP169 | 09:00 | Mała czarna: po turecku czy liofilizowana a może z dodatkiem miodu? Prozdrowotne właściwości kawy mgr Monika Staszowska Karkut, prof. dr hab. Małgorzata Materska, lic. Adrianna Grzywacz | 25 | Edycja zakończona |
UP318 | 09:00 | Tekstura serów prof. dr hab. inż. Stanisław Mleko, dr hab., prof. uczelni Marta Tomczyńska-Mleko, dr hab. inż. Marta Wesołowska-Trojanowska, dr Piotr Janas, dr hab., prof. uczelni inż. Bartosz Sołowiej | 25 | Edycja zakończona |
UP063 | 10:00 | Diety alternatywne dr Monika Bojanowska, dr Monika Sachadyn-Król | 40 | Edycja zakończona |
UP089 | 10:00 | Fałszowanie żywności. Jak nie dać się oszukać? dr inż. Izabela Podgórska-Kryszczuk | Brak miejsc | Edycja zakończona |
UP134 | 10:00 | Koktajle, czyli źródło zdrowia z ogrodu - warsztaty dr inż. Monika Michalak-Majewska, mgr inż. Patryk Siczek, mgr inż. Dorota Targońska, dr inż. Justyna Libera | 5 | Edycja zakończona |
UP255 | 10:00 | Poznaj tajemniczy świat mikrobiologii - odkryj jaki to gatunek bakterii dr Małgorzata Ostrowska, dr inż. Elwira Komoń-Janczara, mgr Anna Nowak, mgr inż. Agnieszka Pałka | 20 | Edycja zakończona |
UP184 | 11:00 | Młody detektyw - zagadki chemiczne dr Anna Ciołek, dr Iwona Budziak, dr Renata Czeczko, dr Paweł Muszyński, dr Monika Bojanowska | Brak miejsc | Edycja zakończona |
UP236 | 11:00 | Pestycydy na talerzu dr Renata Czeczko, dr Anna Ciołek | 25 | Edycja zakończona |
UP207 | 11:30 | Nowoczesne metody odchudzania prof. dr hab. inż. Stanisław Mleko, dr hab., prof. uczelni Marta Tomczyńska-Mleko, dr hab. Marta Wesołowska-Trojanowska | 100 | Edycja zakończona |
UP011 | 12:00 | Antocyjany – kolor dla zdrowia dr hab., prof. uczelni Urszula Złotek, dr hab., prof. uczelni inż. Anna Jakubczyk, dr Urszula Szymanowska, dr inż. Małgorzata Sierocka, dr inż. Katarzyna Lisiecka | 21 | Edycja zakończona |
UP307 | 12:00 | Świadome wybory żywieniowe, czyli co o jeść aby zdrowo się odżywiać dr Marzena Pabich, dr Monika Sachadyn-Król, mgr Barbara Chilczuk | 25 | Edycja zakończona |
UP322 | 12:00 | To jest metabolomika! dr inż. Kamila Borowiec | 130 | Edycja zakończona |