# | Początek | Nazwa | Miejsca | |
niedziela 2024-09-15 |
UP390 | 10:00 | Suplementacja w sporcie prof. dr hab. inż. Stanisław Mleko, dr hab., prof. uczelni Marta Tomczyńska-Mleko, dr hab. inż. Marta Wesołowska-Trojanowska, dr Piotr Janas, dr hab., prof. uczelni inż. Marzena Brodowska, dr inż. Aneta Kramek | Wstęp wolny | Edycja zakończona |
poniedziałek 2024-09-16 |
UP046 | 09:00 | Chodź pomaluj mój chleb! dr inż. Anna Wirkijowska, dr inż. Dorota Teterycz, dr hab. Piotr Zarzycki, dr, prof. uczelni Aldona Sobota, Kamil Reichert, inż. Magda Pastusiak, inż. Michalina Kwiatkowska, inż. Mikołaj Ociesa, Katarzyna Bogusiewicz, inż. Katarzyna Kaszyca | Brak miejsc | Edycja zakończona |
UP068 | 09:00 | Czas przygotować idealne zdrowe śniadanie! dr inż. Karolina Nowosad, dr inż. Agnieszka Malik, dr Małgorzata Ostrowska | Brak miejsc | Edycja zakończona |
UP157 | 09:00 | Inheritance beyond DNA: secrets of epigenetics dr Kamila Rachwał, dr inż. Klaudia Gustaw | 4 | Edycja zakończona |
UP378 | 09:00 | Skomponuj zdrową dietę, czyli prawidłowe żywienie w 5 krokach dr inż. Agnieszka Malik, dr inż. Karolina Nowosad, dr inż. Bożena Sosnowska, dr hab. Marta Wesołowska-Trojanowska | Brak miejsc | Edycja zakończona |
UP408 | 09:00 | Tekstura serów prof. dr hab. inż. Stanisław Mleko, dr hab., prof. uczelni Marta Tomczyńska-Mleko, dr Piotr Janas, dr hab. Maciej Nastaj, dr hab. inż. Marta Wesołowska-Trojanowska, Rafael Mleko | Brak miejsc | Edycja zakończona |
UP072 | 10:00 | Czekolada niejeden ma smak dr inż. Monika Michalak-Majewska, dr inż. Justyna Libera | Brak miejsc | Edycja zakończona |
UP068 | 11:00 | Czas przygotować idealne zdrowe śniadanie! dr inż. Karolina Nowosad, dr inż. Agnieszka Malik, dr Małgorzata Ostrowska | Brak miejsc | Edycja zakończona |
UP076 | 11:00 | Czy kanapka musi być nudna...? dr inż. Anna Wirkijowska, dr inż. Dorota Teterycz, dr hab. inż. Piotr Zarzycki, dr hab., prof. uczelni Aldona Sobota, inż. Magda Pastusiak, inż. Mikołaj Ociesa, inż. Katarzyna Kaszyca, inż. Michalina Kwiatkowska, Kamil Reichert, Katarzyna Bogusiewicz | Brak miejsc | Edycja zakończona |
UP154 | 11:00 | Indeks glikemiczny żywności - czy warto go poznać bliżej? dr inż. Justyna Libera, dr hab., prof. uczelni Aldona Sobota, dr inż. Anna Wirkijowska, mgr inż. Paulina Łysakowska, mgr inż. Katarzyna Serewa | Brak miejsc | Edycja zakończona |
UP378 | 11:00 | Skomponuj zdrową dietę, czyli prawidłowe żywienie w 5 krokach dr inż. Agnieszka Malik, dr inż. Karolina Nowosad, dr inż. Bożena Sosnowska, dr hab. Marta Wesołowska-Trojanowska | Brak miejsc | Edycja zakończona |
UP380 | 12:00 | Słodko-gorzka analiza dr inż. Monika Michalak-Majewska | Brak miejsc | Edycja zakończona |
UP480 | 12:00 | Żywność kosmiczna prof. dr hab. inż. Stanisław Mleko, dr hab., prof. uczelni Marta Tomczyńska-Mleko, dr hab. Marta Wesołowska-Trojanowska, dr Piotr Janas, prof. dr hab. inż. Bartosz Sołowiej, Rafael Mleko | Wstęp wolny | Edycja zakończona |
UP278 | 13:00 | Mózg na Talerzu: Sekrety Neurodietetyki dla Optymalnego Funkcjonowania mgr inż. Paulina Łysakowska, dr hab., prof. uczelni Aldona Sobota | 45 | Edycja zakończona |
UP413 | 13:00 | To ci się upiecze! dr inż. Anna Wirkijowska, dr hab. Piotr Zarzycki, dr, prof. uczelni Aldona Sobota, mgr inż. Paulina Łysakowska, dr inż. Justyna Libera, dr inż. Dorota Teterycz | Brak miejsc | Edycja zakończona |
UP010 | 14:00 | Alergeny w gastronomii. Jak informować klientów? mgr inż. Dorota Teterycz, inż. Michalina Kwiatkowska, inż. Katarzyna Kaszyca, dr inż. Anna Wirkijowska | Wstęp wolny | Edycja zakończona |
UP451 | 15:00 | Zakręcony jak precel dr hab. Piotr Zarzycki, mgr inż. Katarzyna Serewa, dr inż. Anna Wirkijowska, dr inż. Dorota Teterycz, dr hab., prof. uczelni Aldona Sobota | Brak miejsc | Edycja zakończona |
wtorek 2024-09-17 |
UP038 | 09:00 | Bliskie spotkanie z reakcjami redoks dr Paweł Muszyński, dr hab., prof. uczelni Tadeusz Paszko | Brak miejsc | Edycja zakończona |
UP129 | 09:00 | Evolution of Lactic Acid Bacteria Genomes: How Microorganisms Adapt to Different Environments dr inż. Klaudia Gustaw, dr Kamila Rachwał | 39 | Edycja zakończona |
UP250 | 09:00 | Makaronowe Szaleństwo – Zabawa kolorami w kuchni dr inż. Dorota Teterycz, dr inż. Anna Wirkijowska, dr hab., prof. uczelni inż. Aldona Sobota, dr inż. Jarosław Mazurkiewicz, dr hab. Piotr Zarzycki, inż. Mikołaj Ociesa, inż. Magda Pastusiak, Kamil Reichert, inż. Katarzyna Kaszyca, inż. Michalina Kwiatkowska, Katarzyna Bogusiewicz | Brak miejsc | Edycja zakończona |
UP272 | 09:00 | Mleko w czystej postaci, czyli badania zafałszowań w produkcie dr inż. Jagoda Szafrańska, dr hab. inż. Maciej Nastaj | 1 | Edycja zakończona |
UP024 | 10:00 | Bakterie, które leczą i żywią dr inż. Monika Pytka | 80 | Edycja zakończona |
UP130 | 10:00 | Fałszowanie żywności. Jak nie dać się oszukać? dr inż. Izabela Podgórska-Kryszczuk, dr inż. Ewelina Zielińska, Oliwia Cygan, Julia Bębacz, Patrycja Sieczka, Weronika Samol | Brak miejsc | Edycja zakończona |
UP202 | 10:00 | Koktajle dla serca dr inż. Monika Michalak-Majewska, mgr inż. Patryk Siczek | 10 | Edycja zakończona |
UP288 | 10:00 | Naukowe smakołyki: Zdrowe desery dla przedszkolaków mgr inż. Joanna Stasiak, mgr inż. Robert Waraczewski, dr hab., prof. uczelni inż. Dariusz Stasiak, mgr inż. Agata Nowaczyk, mgr inż. Karolina Wengerska, mgr inż. Kostiantyn Vasiukov | Brak miejsc | Edycja zakończona |
UP305 | 10:00 | Odkryj w sobie detektywa - zidentyfikuj nieznane - chromatografia bibułowa dr hab. Monika Karaś, dr Urszula Szymanowska, dr inż. Katarzyna Lisiecka, dr inż. Małgorzata Sierocka, dr hab., prof. uczelni Urszula Złotek, mgr Magdalena Borecka, mgr inż. Agata Michalska, inż. Katarzyna Tchórzewska | 5 | Edycja zakończona |
UP149 | 11:00 | Grzyby lecznicze w akcji: Antyoksydanty w Twojej diecie mgr inż. Paulina Łysakowska, dr hab., prof. uczelni Aldona Sobota | 48 | Edycja zakończona |
UP208 | 11:00 | Kolorowy Makaronowy Zawrót Głowy! dr inż. Dorota Teterycz, dr inż. Anna Wirkijowska, dr hab., prof. uczelni inż. Aldona Sobota, dr hab. inż. Piotr Zarzycki, dr inż. Jarosław Mazurkiewicz, inż. Mikołaj Ociesa, inż. Magda Pastusiak, inż. Katarzyna Kaszyca, Katarzyna Bogusiewicz, Kamil Reichert, inż. Michalina Kwiatkowska | Brak miejsc | Edycja zakończona |
UP272 | 11:00 | Mleko w czystej postaci, czyli badania zafałszowań w produkcie dr inż. Jagoda Szafrańska, dr hab. inż. Maciej Nastaj | Brak miejsc | Edycja zakończona |
UP318 | 11:00 | Pestycydy w żywności dr Renata Czeczko | Brak miejsc | Edycja zakończona |