Zarejestruj

Dostępne edycje projektów

Strona:
Edycje: 1-30 z 87
#PoczątekNazwaMiejsca 
niedziela 2024-09-15
UP390
10:00
Suplementacja w sporcie
prof. dr hab. inż. Stanisław Mleko, dr hab., prof. uczelni Marta Tomczyńska-Mleko, dr hab. inż. Marta Wesołowska-Trojanowska, dr Piotr Janas, dr hab., prof. uczelni inż. Marzena Brodowska, dr inż. Aneta Kramek
Wstęp wolny
Edycja zakończona
poniedziałek 2024-09-16
UP046
09:00
Chodź pomaluj mój chleb!
dr inż. Anna Wirkijowska, dr inż. Dorota Teterycz, dr hab. Piotr Zarzycki, dr, prof. uczelni Aldona Sobota, Kamil Reichert, inż. Magda Pastusiak, inż. Michalina Kwiatkowska, inż. Mikołaj Ociesa, Katarzyna Bogusiewicz, inż. Katarzyna Kaszyca
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP068
09:00
Czas przygotować idealne zdrowe śniadanie!
dr inż. Karolina Nowosad, dr inż. Agnieszka Malik, dr Małgorzata Ostrowska
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP157
09:00
Inheritance beyond DNA: secrets of epigenetics
dr Kamila Rachwał, dr inż. Klaudia Gustaw
4
Edycja zakończona
UP378
09:00
Skomponuj zdrową dietę, czyli prawidłowe żywienie w 5 krokach
dr inż. Agnieszka Malik, dr inż. Karolina Nowosad, dr inż. Bożena Sosnowska, dr hab. Marta Wesołowska-Trojanowska
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP408
09:00
Tekstura serów
prof. dr hab. inż. Stanisław Mleko, dr hab., prof. uczelni Marta Tomczyńska-Mleko, dr Piotr Janas, dr hab. Maciej Nastaj, dr hab. inż. Marta Wesołowska-Trojanowska, Rafael Mleko
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP072
10:00
Czekolada niejeden ma smak
dr inż. Monika Michalak-Majewska, dr inż. Justyna Libera
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP068
11:00
Czas przygotować idealne zdrowe śniadanie!
dr inż. Karolina Nowosad, dr inż. Agnieszka Malik, dr Małgorzata Ostrowska
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP076
11:00
Czy kanapka musi być nudna...?
dr inż. Anna Wirkijowska, dr inż. Dorota Teterycz, dr hab. inż. Piotr Zarzycki, dr hab., prof. uczelni Aldona Sobota, inż. Magda Pastusiak, inż. Mikołaj Ociesa, inż. Katarzyna Kaszyca, inż. Michalina Kwiatkowska, Kamil Reichert, Katarzyna Bogusiewicz
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP154
11:00
Indeks glikemiczny żywności - czy warto go poznać bliżej?
dr inż. Justyna Libera, dr hab., prof. uczelni Aldona Sobota, dr inż. Anna Wirkijowska, mgr inż. Paulina Łysakowska, mgr inż. Katarzyna Serewa
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP378
11:00
Skomponuj zdrową dietę, czyli prawidłowe żywienie w 5 krokach
dr inż. Agnieszka Malik, dr inż. Karolina Nowosad, dr inż. Bożena Sosnowska, dr hab. Marta Wesołowska-Trojanowska
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP380
12:00
Słodko-gorzka analiza
dr inż. Monika Michalak-Majewska
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP480
12:00
Żywność kosmiczna
prof. dr hab. inż. Stanisław Mleko, dr hab., prof. uczelni Marta Tomczyńska-Mleko, dr hab. Marta Wesołowska-Trojanowska, dr Piotr Janas, prof. dr hab. inż. Bartosz Sołowiej, Rafael Mleko
Wstęp wolny
Edycja zakończona
UP278
13:00
Mózg na Talerzu: Sekrety Neurodietetyki dla Optymalnego Funkcjonowania
mgr inż. Paulina Łysakowska, dr hab., prof. uczelni Aldona Sobota
45
Edycja zakończona
UP413
13:00
To ci się upiecze!
dr inż. Anna Wirkijowska, dr hab. Piotr Zarzycki, dr, prof. uczelni Aldona Sobota, mgr inż. Paulina Łysakowska, dr inż. Justyna Libera, dr inż. Dorota Teterycz
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP010
14:00
Alergeny w gastronomii. Jak informować klientów?
mgr inż. Dorota Teterycz, inż. Michalina Kwiatkowska, inż. Katarzyna Kaszyca, dr inż. Anna Wirkijowska
Wstęp wolny
Edycja zakończona
UP451
15:00
Zakręcony jak precel
dr hab. Piotr Zarzycki, mgr inż. Katarzyna Serewa, dr inż. Anna Wirkijowska, dr inż. Dorota Teterycz, dr hab., prof. uczelni Aldona Sobota
Brak miejsc
Edycja zakończona
wtorek 2024-09-17
UP038
09:00
Bliskie spotkanie z reakcjami redoks
dr Paweł Muszyński, dr hab., prof. uczelni Tadeusz Paszko
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP129
09:00
Evolution of Lactic Acid Bacteria Genomes: How Microorganisms Adapt to Different Environments
dr inż. Klaudia Gustaw, dr Kamila Rachwał
39
Edycja zakończona
UP250
09:00
Makaronowe Szaleństwo – Zabawa kolorami w kuchni
dr inż. Dorota Teterycz, dr inż. Anna Wirkijowska, dr hab., prof. uczelni inż. Aldona Sobota, dr inż. Jarosław Mazurkiewicz, dr hab. Piotr Zarzycki, inż. Mikołaj Ociesa, inż. Magda Pastusiak, Kamil Reichert, inż. Katarzyna Kaszyca, inż. Michalina Kwiatkowska, Katarzyna Bogusiewicz
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP272
09:00
Mleko w czystej postaci, czyli badania zafałszowań w produkcie
dr inż. Jagoda Szafrańska, dr hab. inż. Maciej Nastaj
1
Edycja zakończona
UP024
10:00
Bakterie, które leczą i żywią
dr inż. Monika Pytka
80
Edycja zakończona
UP130
10:00
Fałszowanie żywności. Jak nie dać się oszukać?
dr inż. Izabela Podgórska-Kryszczuk, dr inż. Ewelina Zielińska, Oliwia Cygan, Julia Bębacz, Patrycja Sieczka, Weronika Samol
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP202
10:00
Koktajle dla serca
dr inż. Monika Michalak-Majewska, mgr inż. Patryk Siczek
10
Edycja zakończona
UP288
10:00
Naukowe smakołyki: Zdrowe desery dla przedszkolaków
mgr inż. Joanna Stasiak, mgr inż. Robert Waraczewski, dr hab., prof. uczelni inż. Dariusz Stasiak, mgr inż. Agata Nowaczyk, mgr inż. Karolina Wengerska, mgr inż. Kostiantyn Vasiukov
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP305
10:00
Odkryj w sobie detektywa - zidentyfikuj nieznane - chromatografia bibułowa
dr hab. Monika Karaś, dr Urszula Szymanowska, dr inż. Katarzyna Lisiecka, dr inż. Małgorzata Sierocka, dr hab., prof. uczelni Urszula Złotek, mgr Magdalena Borecka, mgr inż. Agata Michalska, inż. Katarzyna Tchórzewska
5
Edycja zakończona
UP149
11:00
Grzyby lecznicze w akcji: Antyoksydanty w Twojej diecie
mgr inż. Paulina Łysakowska, dr hab., prof. uczelni Aldona Sobota
48
Edycja zakończona
UP208
11:00
Kolorowy Makaronowy Zawrót Głowy!
dr inż. Dorota Teterycz, dr inż. Anna Wirkijowska, dr hab., prof. uczelni inż. Aldona Sobota, dr hab. inż. Piotr Zarzycki, dr inż. Jarosław Mazurkiewicz, inż. Mikołaj Ociesa, inż. Magda Pastusiak, inż. Katarzyna Kaszyca, Katarzyna Bogusiewicz, Kamil Reichert, inż. Michalina Kwiatkowska
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP272
11:00
Mleko w czystej postaci, czyli badania zafałszowań w produkcie
dr inż. Jagoda Szafrańska, dr hab. inż. Maciej Nastaj
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP318
11:00
Pestycydy w żywności
dr Renata Czeczko
Brak miejsc
Edycja zakończona
Strona: