Zarejestruj

Projekty »

Znaczenie oświetlenia w fotografii kulinarnej

Projekt realizowany w trybie zdalnym (ONLINE)
:: Projekt UP468 (Szczegóły)
Adresaci
szkoła podstawowa - klasy I-IV, szkoła ponadpodstawowa, studenci, tylko dla nauczycieli, rodzice, dziadek i babcia, przedsiębiorca, samorządowiec, pracownik innej uczelni
Forma prezentacji
wykład
Nauki i sztuki
nauki o sztuce, sztuki plastyczne i konserwacja dzieł sztuki
Przedmioty
biologia, chemia, edukacja medialna, plastyka, zajęcia artystyczne
Organizator
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii
Autorzy
mgr inż. Dorota Teterycz (kierownik),
inż. Magda Pastusiak, inż. Mikołaj Ociesa, dr inż. Anna Wirkijowska
Początek
Środa 2024-09-18 12:00
Edycja zakończona
Idź do prezentacji on-line

Głównym celem wykładu jest przedstawienie znaczenia oświetlenia w fotografii kulinarnej oraz dostarczenie praktycznych wskazówek, które pomogą uczestnikom doskonalić umiejętności w tworzeniu atrakcyjnych i profesjonalnych zdjęć potraw.

 

grafika SI

  • Foto