Zarejestruj

Dostępne edycje projektów

Miejsce: Centrum Sportowo-Rekreacyjne UP

Edycje: 1-10 z 10
#PoczątekNazwaMiejsca 
wtorek 2023-09-19
UP167
09:00
Liofilizacja jako metoda utrwalania żywności
dr hab. inż. Andrzej Krzykowski, dr Renata Polak, dr hab., prof. uczelni Stanisław Rudy, dr inż. Beata Biernacka
10
Edycja zakończona
UP167
10:00
Liofilizacja jako metoda utrwalania żywności
dr hab. inż. Andrzej Krzykowski, dr Renata Polak, dr hab., prof. uczelni Stanisław Rudy, dr inż. Beata Biernacka
10
Edycja zakończona
środa 2023-09-20
UP362
11:00
Znajdź swój kolor - analiza kolorystyczna
dr inż. Katarzyna Rubinowska
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP310
13:00
Tajemnice prawidłowej pielęgnacji młodej skóry
dr inż. Katarzyna Rubinowska
1
Edycja zakończona
piątek 2023-09-22
UP155
10:00
Konwekcyjno-mikrofalowe utrwalanie żywności
dr hab., prof. uczelni Stanisław Rudy, dr Renata Polak, dr hab. inż. Andrzej Krzykowski, dr inż. Beata Biernacka
20
Edycja zakończona
UP206
10:00
Nowoczesne przekąski - metody ekspandowania i ocena tekstury
dr inż. Maciej Combrzyński, prof. dr hab. inż. Agnieszka Wójtowicz, dr hab. Marcin Mitrus, prof. dr hab. inż. Tomasz Oniszczuk, dr inż. Marek Milanowski, mgr inż. Jakub Soja, mgr inż. Piotr Lewko, mgr inż. Magdalena Szydłowska-Tutaj, inż. Julia Wrona, inż. Kamila Węglowska
10
Edycja zakończona
UP167
11:00
Liofilizacja jako metoda utrwalania żywności
dr hab. inż. Andrzej Krzykowski, dr Renata Polak, dr hab., prof. uczelni Stanisław Rudy, dr inż. Beata Biernacka
20
Edycja zakończona
UP206
11:00
Nowoczesne przekąski - metody ekspandowania i ocena tekstury
dr inż. Maciej Combrzyński, prof. dr hab. inż. Agnieszka Wójtowicz, dr hab. Marcin Mitrus, prof. dr hab. inż. Tomasz Oniszczuk, dr inż. Marek Milanowski, mgr inż. Jakub Soja, mgr inż. Piotr Lewko, mgr inż. Magdalena Szydłowska-Tutaj, inż. Julia Wrona, inż. Kamila Węglowska
10
Edycja zakończona
UP206
12:00
Nowoczesne przekąski - metody ekspandowania i ocena tekstury
dr inż. Maciej Combrzyński, prof. dr hab. inż. Agnieszka Wójtowicz, dr hab. Marcin Mitrus, prof. dr hab. inż. Tomasz Oniszczuk, dr inż. Marek Milanowski, mgr inż. Jakub Soja, mgr inż. Piotr Lewko, mgr inż. Magdalena Szydłowska-Tutaj, inż. Julia Wrona, inż. Kamila Węglowska
10
Edycja zakończona
UP209
12:00
Ocena jakości żywności suszonej sublimacyjnie
dr Renata Polak, dr hab. inż. Andrzej Krzykowski, dr hab., prof. uczelni Stanisław Rudy, dr inż. Beata Biernacka
20
Edycja zakończona