Zarejestruj

dr Ryszkowska-Siwko Małgorzata

Edycje: 3
#NazwaMiejscaGodz.
czwartek 2024-09-19
UP105

Dodatki do żywności - czy wszystkie "E" są złe ?

Zakończony
dr inż. Marek Kowalczyk, dr Agnieszka Kaliniak-Dziura, dr Małgorzata Dmoch, dr Małgorzata Ryszkowska-Siwko, dr Barbara Topyła
10
09:00
UP453

Zastosowanie metod molekularnych w ocenie jakości bezpieczeństwa żywności

Zakończony
dr inż. Marek Kowalczyk, dr Małgorzta Dmoch, dr Małgorzata Ryszkowska-Siwko, dr Barbara Topyła, dr Agnieszka Kaliniak-Dziura
Brak miejsc
12:00
UP453

Zastosowanie metod molekularnych w ocenie jakości bezpieczeństwa żywności

Zakończony
dr inż. Marek Kowalczyk, dr Małgorzta Dmoch, dr Małgorzata Ryszkowska-Siwko, dr Barbara Topyła, dr Agnieszka Kaliniak-Dziura
20
14:00