dr Ryszkowska-Siwko Małgorzata
Edycje: 3
# | Nazwa | Miejsca | Godz. | |
czwartek 2024-09-19 | ||||
UP105 | Dodatki do żywności - czy wszystkie "E" są złe ?Zakończonydr inż. Marek Kowalczyk, dr Agnieszka Kaliniak-Dziura, dr Małgorzata Dmoch, dr Małgorzata Ryszkowska-Siwko, dr Barbara Topyła | |||
UP453 | Zastosowanie metod molekularnych w ocenie jakości bezpieczeństwa żywnościZakończonydr inż. Marek Kowalczyk, dr Małgorzta Dmoch, dr Małgorzata Ryszkowska-Siwko, dr Barbara Topyła, dr Agnieszka Kaliniak-Dziura | |||
UP453 | Zastosowanie metod molekularnych w ocenie jakości bezpieczeństwa żywnościZakończonydr inż. Marek Kowalczyk, dr Małgorzta Dmoch, dr Małgorzata Ryszkowska-Siwko, dr Barbara Topyła, dr Agnieszka Kaliniak-Dziura |