Zarejestruj

Projekty »

Żywność kosmiczna

:: Projekt UP (Szczegóły)
Adresaci
szkoła podstawowa - klasy VII-VIII (P7-8), szkoła ponadpodstawowa, studenci, rodzice, dziadek i babcia
Dla niepełnosprawnych
niepełnosprawnych ruchowo, z innymi niepełnosprawnościami
Forma prezentacji
wykład
Nauki i sztuki
technologia żywności i żywienia
Przedmioty
biologia, chemia, technika
Organizator
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii
Autorzy
prof. dr hab. inż. Stanisław Mleko (kierownik),
dr hab., prof. uczelni Marta Tomczyńska-Mleko, dr Piotr Janas
Terminy
Czas trwania projektu: 2 godz. (90 min.)
Edycja zakończona
Poniedziałek 2022-09-12 11:30 - 13:30
Wolne miejsca: 100

Miejsce realizacji: Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii (Aula A)
Adres: Lublin, ul. Skromna 8

Inne projekty w tym miejscu

Projekt dotyczy wykładu na temat rozwoju żywności związanej z lotami kosmicznymi i przebywaniem na międzynarodowej stacji kosmicznej. Wykład jest skierowany do szerokiej rzeszy odbiorców. Od wyższych klas szkoły podstawowej do dorosłych.