# | Początek | Nazwa | Miejsca | |
poniedziałek 2023-09-18 |
UP023 | 09:00 | Bakterie, które leczą i żywią dr inż. Monika Pytka | 2 | Edycja zakończona |
K148 | 09:00 | Niewidoczne gołym okiem – podstawowe techniki barwienia bakterii dr inż. Magdalena Michalak-Tomczyk, mgr Agnieszka Welman-Styk, lic. Wiktoria Górczyńska, Bartosz Mickiewicz, Amelia Taracha, Maja Hapon | 10 | Edycja zakończona |
UP023 | 11:00 | Bakterie, które leczą i żywią dr inż. Monika Pytka | 44 | Edycja zakończona |
UP173 | 11:00 | Magia neuroplastyczności grzybów leczniczych: Odkryj ich niezwykłą moc regeneracji umysłu! mgr inż. Paulina Łysakowska, dr hab., prof. uczelni Aldona Sobota, dr inż. Anna Wirkijowska, mgr inż. Dorota Teterycz | 49 | Edycja zakończona |
K148 | 11:00 | Niewidoczne gołym okiem – podstawowe techniki barwienia bakterii dr inż. Magdalena Michalak-Tomczyk, mgr Agnieszka Welman-Styk, lic. Wiktoria Górczyńska, Bartosz Mickiewicz, Amelia Taracha, Maja Hapon | 10 | Edycja zakończona |
UP273 | 11:00 | Ryż w żywieniu człowieka dr inż. Piotr Zarzycki, dr inż. Anna Wirkijowska, mgr inż. Dorota Teterycz | Wstęp wolny | Edycja zakończona |
K099 | 13:00 | Kiszone smaki - zdrowie w słoiku dr inż. Magdalena Michalak-Tomczyk, Maja Hapon, Bartosz Mickiewicz, mgr Agnieszka Welman-Styk, Amelia Taracha, lic. Wiktoria Górczyńska | 20 | Edycja zakończona |
wtorek 2023-09-19 |
UP021 | 08:00 | Bakterie, drożdże i pleśnie w laboratorium i w praktyce dr hab., prof. uczelni Justyna Bohacz, dr hab., prof. uczelni Justyna Bohacz, mgr inż. Michał Możejko, dr inż. Kamila Rybczyńska-Tkaczyk, mgr inż. Joanna Bednarz | Brak miejsc | Edycja zakończona |
UP021 | 09:00 | Bakterie, drożdże i pleśnie w laboratorium i w praktyce dr hab., prof. uczelni Justyna Bohacz, dr hab., prof. uczelni Justyna Bohacz, mgr inż. Michał Możejko, dr inż. Kamila Rybczyńska-Tkaczyk, mgr inż. Joanna Bednarz | Brak miejsc | Edycja zakończona |
UP147 | 09:00 | Kolory analityki dr inż. Kamila Borowiec, dr inż. Bożena Sosnowska | Brak miejsc | Edycja zakończona |
UP309 | 09:00 | Tajemnice nauk o żywności dr inż. Klaudia Gustaw, dr Kamila Rachwał, dr inż. Iwona Niedźwiedź | 5 | Edycja zakończona |
UP021 | 10:00 | Bakterie, drożdże i pleśnie w laboratorium i w praktyce dr hab., prof. uczelni Justyna Bohacz, dr hab., prof. uczelni Justyna Bohacz, mgr inż. Michał Możejko, dr inż. Kamila Rybczyńska-Tkaczyk, mgr inż. Joanna Bednarz | Brak miejsc | Edycja zakończona |
U060 | 10:00 | Czy wiesz, dlaczego jesz? mgr Barbara Sieńko | 30 | Edycja zakończona |
UP075 | 10:00 | Deser też może być zdrowy mgr inż. Joanna Stasiak, dr hab., prof. uczelni inż. Dariusz Stasiak, dr inż. Agnieszka Latoch, mgr inż. Robert Waraczewski | 13 | Edycja zakończona |
UP285 | 10:00 | Słodka, zdrowa, kolorowa czyli chałka na wesoło dr inż. Anna Wirkijowska, dr inż. Piotr Zarzycki, dr hab. inż. Aldona Sobota, mgr inż. Paulina Łysakowska, inż. Julia Pizur, inż. Adriana Przygodzka, inż. Gabriela Pączka, Kamil Reichert, inż. Barbara Kudelska, inż. Joanna Kowalska, inż. Patryk Brzycki, Agnieszka Woźniak, mgr inż. Dorota Teterycz | Brak miejsc | Edycja zakończona |
UP309 | 10:00 | Tajemnice nauk o żywności dr inż. Klaudia Gustaw, dr Kamila Rachwał, dr inż. Iwona Niedźwiedź | 5 | Edycja zakończona |
UP021 | 11:00 | Bakterie, drożdże i pleśnie w laboratorium i w praktyce dr hab., prof. uczelni Justyna Bohacz, dr hab., prof. uczelni Justyna Bohacz, mgr inż. Michał Możejko, dr inż. Kamila Rybczyńska-Tkaczyk, mgr inż. Joanna Bednarz | 2 | Edycja zakończona |
U060 | 11:00 | Czy wiesz, dlaczego jesz? mgr Barbara Sieńko | 30 | Edycja zakończona |
UP147 | 11:00 | Kolory analityki dr inż. Kamila Borowiec, dr inż. Bożena Sosnowska | 8 | Edycja zakończona |
UP244 | 11:00 | Podstawowe zasady bezpiecznego wyboru żywności dr hab., prof. uczelni inż. Anna Kasprzyk | 60 | Edycja zakończona |
UP075 | 12:00 | Deser też może być zdrowy mgr inż. Joanna Stasiak, dr hab., prof. uczelni inż. Dariusz Stasiak, dr inż. Agnieszka Latoch, mgr inż. Robert Waraczewski | 5 | Edycja zakończona |
UP204 | 12:00 | Niewidoczne dla oka- ważne dla świata dr hab., prof. uczelni Justyna Bohacz, Paulina Wac, Mateusz Gonciarz, mgr inż. Joanna Bednarz | Brak miejsc | Edycja zakończona |
UP239 | 12:00 | Po co nam dodatki do żywności? dr Renata Czeczko | Brak miejsc | Edycja zakończona |
UP204 | 13:00 | Niewidoczne dla oka- ważne dla świata dr hab., prof. uczelni Justyna Bohacz, Paulina Wac, Mateusz Gonciarz, mgr inż. Joanna Bednarz | Brak miejsc | Edycja zakończona |
UP204 | 14:00 | Niewidoczne dla oka- ważne dla świata dr hab., prof. uczelni Justyna Bohacz, Paulina Wac, Mateusz Gonciarz, mgr inż. Joanna Bednarz | 2 | Edycja zakończona |
UP021 | 15:00 | Bakterie, drożdże i pleśnie w laboratorium i w praktyce dr hab., prof. uczelni Justyna Bohacz, dr hab., prof. uczelni Justyna Bohacz, mgr inż. Michał Możejko, dr inż. Kamila Rybczyńska-Tkaczyk, mgr inż. Joanna Bednarz | 23 | Edycja zakończona |
środa 2023-09-20 |
U384 | 08:00 | Zostań piekarzem – produkcja i dekoracja wyrobów piekarskich mgr Barbara Sieńko | Brak miejsc | Edycja zakończona |
U313 | 09:00 | Tajemnice biotechnologii w żywności, czyli o tym jak otrzymać w warunkach domowych produkty spożywcze mgr Barbara Sieńko | 20 | Edycja zakończona |
UP154 | 10:00 | Konsumencie przekonaj się do mięsa wieprzowego! dr hab., prof. uczelni inż. Anna Kasprzyk | 60 | Edycja zakończona |
UP175 | 10:00 | Makaron zakręcony kolorami mgr inż. Dorota Teterycz, dr inż. Anna Wirkijowska, prof. dr hab. Aldona Sobota, dr inż. Jarosław Mazurkiewicz, mgr inż. Paulina Łysakowska, inż. Julia Pizur, inż. Adriana Przygodzka, inż. Gabriela Pączka, Magda Pastusiak, inż. Barbara Kudelska, inż. Joanna Kowalska, inż. Patryk Brzycki, Michalina Kwiatkowska, Katarzyna Kaszyca | 1 | Edycja zakończona |