Zarejestruj

Dostępne edycje projektów

Nauki i sztuki: technologia żywności i żywienia

Strona:
Edycje: 1-30 z 57
#PoczątekNazwaMiejsca 
poniedziałek 2023-09-18
UP023
09:00
Bakterie, które leczą i żywią
dr inż. Monika Pytka
2
Edycja zakończona
K148
09:00
Niewidoczne gołym okiem – podstawowe techniki barwienia bakterii
dr inż. Magdalena Michalak-Tomczyk, mgr Agnieszka Welman-Styk, lic. Wiktoria Górczyńska, Bartosz Mickiewicz, Amelia Taracha, Maja Hapon
10
Edycja zakończona
UP023
11:00
Bakterie, które leczą i żywią
dr inż. Monika Pytka
44
Edycja zakończona
UP173
11:00
Magia neuroplastyczności grzybów leczniczych: Odkryj ich niezwykłą moc regeneracji umysłu!
mgr inż. Paulina Łysakowska, dr hab., prof. uczelni Aldona Sobota, dr inż. Anna Wirkijowska, mgr inż. Dorota Teterycz
49
Edycja zakończona
K148
11:00
Niewidoczne gołym okiem – podstawowe techniki barwienia bakterii
dr inż. Magdalena Michalak-Tomczyk, mgr Agnieszka Welman-Styk, lic. Wiktoria Górczyńska, Bartosz Mickiewicz, Amelia Taracha, Maja Hapon
10
Edycja zakończona
UP273
11:00
Ryż w żywieniu człowieka
dr inż. Piotr Zarzycki, dr inż. Anna Wirkijowska, mgr inż. Dorota Teterycz
Wstęp wolny
Edycja zakończona
K099
13:00
Kiszone smaki - zdrowie w słoiku
dr inż. Magdalena Michalak-Tomczyk, Maja Hapon, Bartosz Mickiewicz, mgr Agnieszka Welman-Styk, Amelia Taracha, lic. Wiktoria Górczyńska
20
Edycja zakończona
wtorek 2023-09-19
UP021
08:00
Bakterie, drożdże i pleśnie w laboratorium i w praktyce
dr hab., prof. uczelni Justyna Bohacz, dr hab., prof. uczelni Justyna Bohacz, mgr inż. Michał Możejko, dr inż. Kamila Rybczyńska-Tkaczyk, mgr inż. Joanna Bednarz
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP021
09:00
Bakterie, drożdże i pleśnie w laboratorium i w praktyce
dr hab., prof. uczelni Justyna Bohacz, dr hab., prof. uczelni Justyna Bohacz, mgr inż. Michał Możejko, dr inż. Kamila Rybczyńska-Tkaczyk, mgr inż. Joanna Bednarz
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP147
09:00
Kolory analityki
dr inż. Kamila Borowiec, dr inż. Bożena Sosnowska
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP309
09:00
Tajemnice nauk o żywności
dr inż. Klaudia Gustaw, dr Kamila Rachwał, dr inż. Iwona Niedźwiedź
5
Edycja zakończona
UP021
10:00
Bakterie, drożdże i pleśnie w laboratorium i w praktyce
dr hab., prof. uczelni Justyna Bohacz, dr hab., prof. uczelni Justyna Bohacz, mgr inż. Michał Możejko, dr inż. Kamila Rybczyńska-Tkaczyk, mgr inż. Joanna Bednarz
Brak miejsc
Edycja zakończona
U060
10:00
Czy wiesz, dlaczego jesz?
mgr Barbara Sieńko
30
Edycja zakończona
UP075
10:00
Deser też może być zdrowy
mgr inż. Joanna Stasiak, dr hab., prof. uczelni inż. Dariusz Stasiak, dr inż. Agnieszka Latoch, mgr inż. Robert Waraczewski
13
Edycja zakończona
UP285
10:00
Słodka, zdrowa, kolorowa czyli chałka na wesoło
dr inż. Anna Wirkijowska, dr inż. Piotr Zarzycki, dr hab. inż. Aldona Sobota, mgr inż. Paulina Łysakowska, inż. Julia Pizur, inż. Adriana Przygodzka, inż. Gabriela Pączka, Kamil Reichert, inż. Barbara Kudelska, inż. Joanna Kowalska, inż. Patryk Brzycki, Agnieszka Woźniak, mgr inż. Dorota Teterycz
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP309
10:00
Tajemnice nauk o żywności
dr inż. Klaudia Gustaw, dr Kamila Rachwał, dr inż. Iwona Niedźwiedź
5
Edycja zakończona
UP021
11:00
Bakterie, drożdże i pleśnie w laboratorium i w praktyce
dr hab., prof. uczelni Justyna Bohacz, dr hab., prof. uczelni Justyna Bohacz, mgr inż. Michał Możejko, dr inż. Kamila Rybczyńska-Tkaczyk, mgr inż. Joanna Bednarz
2
Edycja zakończona
U060
11:00
Czy wiesz, dlaczego jesz?
mgr Barbara Sieńko
30
Edycja zakończona
UP147
11:00
Kolory analityki
dr inż. Kamila Borowiec, dr inż. Bożena Sosnowska
8
Edycja zakończona
UP244
11:00
Podstawowe zasady bezpiecznego wyboru żywności
dr hab., prof. uczelni inż. Anna Kasprzyk
60
Edycja zakończona
UP075
12:00
Deser też może być zdrowy
mgr inż. Joanna Stasiak, dr hab., prof. uczelni inż. Dariusz Stasiak, dr inż. Agnieszka Latoch, mgr inż. Robert Waraczewski
5
Edycja zakończona
UP204
12:00
Niewidoczne dla oka- ważne dla świata
dr hab., prof. uczelni Justyna Bohacz, Paulina Wac, Mateusz Gonciarz, mgr inż. Joanna Bednarz
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP239
12:00
Po co nam dodatki do żywności?
dr Renata Czeczko
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP204
13:00
Niewidoczne dla oka- ważne dla świata
dr hab., prof. uczelni Justyna Bohacz, Paulina Wac, Mateusz Gonciarz, mgr inż. Joanna Bednarz
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP204
14:00
Niewidoczne dla oka- ważne dla świata
dr hab., prof. uczelni Justyna Bohacz, Paulina Wac, Mateusz Gonciarz, mgr inż. Joanna Bednarz
2
Edycja zakończona
UP021
15:00
Bakterie, drożdże i pleśnie w laboratorium i w praktyce
dr hab., prof. uczelni Justyna Bohacz, dr hab., prof. uczelni Justyna Bohacz, mgr inż. Michał Możejko, dr inż. Kamila Rybczyńska-Tkaczyk, mgr inż. Joanna Bednarz
23
Edycja zakończona
środa 2023-09-20
U384
08:00
Zostań piekarzem – produkcja i dekoracja wyrobów piekarskich
mgr Barbara Sieńko
Brak miejsc
Edycja zakończona
U313
09:00
Tajemnice biotechnologii w żywności, czyli o tym jak otrzymać w warunkach domowych produkty spożywcze
mgr Barbara Sieńko
20
Edycja zakończona
UP154
10:00
Konsumencie przekonaj się do mięsa wieprzowego!
dr hab., prof. uczelni inż. Anna Kasprzyk
60
Edycja zakończona
UP175
10:00
Makaron zakręcony kolorami
mgr inż. Dorota Teterycz, dr inż. Anna Wirkijowska, prof. dr hab. Aldona Sobota, dr inż. Jarosław Mazurkiewicz, mgr inż. Paulina Łysakowska, inż. Julia Pizur, inż. Adriana Przygodzka, inż. Gabriela Pączka, Magda Pastusiak, inż. Barbara Kudelska, inż. Joanna Kowalska, inż. Patryk Brzycki, Michalina Kwiatkowska, Katarzyna Kaszyca
1
Edycja zakończona
Strona: