Zarejestruj

Dostępne edycje projektów

Nauki i sztuki: technologia żywności i żywienia

Strona:
Edycje: 1-30 z 95
#PoczątekNazwaMiejsca 
niedziela 2024-09-15
UP
10:00
Biblioteka Uniwersytetu Przyrodniczego sercem uczelni
mgr Ewa Stępień, mgr inż. Radosław Kowalik, mgr inż. Małgorzata Nowak, mgr Justyna Kamińska, mgr inż. Marzena Kopińska, Zdzisława Zań
Wstęp wolny
K
10:00
Jadalne owady - żywność przyszłości?
dr Ewa Sajnaga, dr Magdalena Lis, dr Marcin Skowronek, dr Waldemar Kazimierczak, lic. Agnieszka Rokita
Wstęp wolny
UP
10:00
Suplementacja w sporcie
prof. dr hab. inż. Stanisław Mleko, dr hab., prof. uczelni Marta Tomczyńska-Mleko, dr hab. inż. Marta Wesołowska-Trojanowska, dr Piotr Janas, dr hab., prof. uczelni inż. Marzena Brodowska, dr inż. Aneta Kramek
Wstęp wolny
UP
10:00
Tradycyjne potrawy lubelskie oparte na dawnych gatunkach i odmianach zbóż
dr hab., prof. uczelni Marta Tomczyńska-Mleko, dr hab., prof. uczelni inż. Marzena Brodowska, dr inż. Monika Michalak-Majewska, dr hab. inż. Marta Wesołowska-Trojanowska, dr Piotr Janas, dr inż. Aneta Kramek, Ilona Sójka, Rafael Mleko
Wstęp wolny
poniedziałek 2024-09-16
UP
09:00
Chodź pomaluj mój chleb!
dr inż. Anna Wirkijowska, dr inż. Dorota Teterycz, dr hab. Piotr Zarzycki, dr, prof. uczelni Aldona Sobota, Kamil Reichert, inż. Magda Pastusiak, inż. Michalina Kwiatkowska, inż. Mikołaj Ociesa, Katarzyna Bogusiewicz, inż. Katarzyna Kaszyca
Brak miejsc
Proszę o edycję
UP
09:00
Tekstura serów
prof. dr hab. inż. Stanisław Mleko, dr hab., prof. uczelni Marta Tomczyńska-Mleko, dr Piotr Janas, dr hab. Maciej Nastaj, dr hab. inż. Marta Wesołowska-Trojanowska, Rafael Mleko
20
Rezerwuj
U
10:00
Smacznie, zdrowo, kolorowo – inspirujące książki kucharskie w zbiorach Biblioteki Głównej UMCS dla młodych miłośników sztuki kulinarnej
mgr Barbara Woźniak, mgr Anna Babicz, mgr Kinga Dobrowolska, mgr Agnieszka Gryz, mgr Iwona Mielniczuk
20
Rezerwuj
UP
11:00
Czy kanapka musi być nudna...?
dr inż. Anna Wirkijowska, dr inż. Dorota Teterycz, dr hab. inż. Piotr Zarzycki, dr hab., prof. uczelni Aldona Sobota, inż. Magda Pastusiak, inż. Mikołaj Ociesa, inż. Katarzyna Kaszyca, inż. Michalina Kwiatkowska, Kamil Reichert, Katarzyna Bogusiewicz
Brak miejsc
Proszę o edycję
UP
11:00
Indeks glikemiczny żywności - czy warto go poznać bliżej?
dr inż. Justyna Libera, dr hab., prof. uczelni Aldona Sobota, dr inż. Anna Wirkijowska, mgr inż. Paulina Łysakowska, mgr inż. Katarzyna Serewa
Brak miejsc
Proszę o edycję
U
12:00
Smacznie, zdrowo, kolorowo – inspirujące książki kucharskie w zbiorach Biblioteki Głównej UMCS dla młodych miłośników sztuki kulinarnej
mgr Barbara Woźniak, mgr Anna Babicz, mgr Kinga Dobrowolska, mgr Agnieszka Gryz, mgr Iwona Mielniczuk
20
Rezerwuj
UP
12:00
Żywność kosmiczna
prof. dr hab. inż. Stanisław Mleko, dr hab., prof. uczelni Marta Tomczyńska-Mleko, dr hab. Marta Wesołowska-Trojanowska, dr Piotr Janas, prof. dr hab. inż. Bartosz Sołowiej, Rafael Mleko
Wstęp wolny
UP
13:00
Mózg na Talerzu: Sekrety Neurodietetyki dla Optymalnego Funkcjonowania
mgr inż. Paulina Łysakowska, dr hab., prof. uczelni Aldona Sobota
49
Rezerwuj
UP
13:00
To ci się upiecze!
dr inż. Anna Wirkijowska, dr hab. Piotr Zarzycki, dr, prof. uczelni Aldona Sobota, mgr inż. Paulina Łysakowska, dr inż. Justyna Libera, dr inż. Dorota Teterycz
Brak miejsc
Proszę o edycję
UP
14:00
Alergeny w gastronomii. Jak informować klientów?
mgr inż. Dorota Teterycz, inż. Michalina Kwiatkowska, inż. Katarzyna Kaszyca, dr inż. Anna Wirkijowska
Wstęp wolny
UP
14:00
Czy wiesz co jesz?
dr inż. Monika Krzywicka, dr inż. Agata Blicharz-Kania, dr Alicja Bosacka, mgr inż. Paweł Drozd
Brak miejsc
Proszę o edycję
UP
15:00
Zakręcony jak precel
dr hab. Piotr Zarzycki, mgr inż. Katarzyna Serewa, dr inż. Anna Wirkijowska, dr inż. Dorota Teterycz, dr hab., prof. uczelni Aldona Sobota
Brak miejsc
Proszę o edycję
wtorek 2024-09-17
UP
09:00
Makaronowe Szaleństwo – Zabawa kolorami w kuchni
dr inż. Dorota Teterycz, dr inż. Anna Wirkijowska, dr hab., prof. uczelni inż. Aldona Sobota, dr inż. Jarosław Mazurkiewicz, dr hab. Piotr Zarzycki, inż. Mikołaj Ociesa, inż. Magda Pastusiak, Kamil Reichert, inż. Katarzyna Kaszyca, inż. Michalina Kwiatkowska, Katarzyna Bogusiewicz
Brak miejsc
Proszę o edycję
UP
09:00
Mleko w czystej postaci, czyli badania zafałszowań w produkcie
dr inż. Jagoda Szafrańska, dr hab. inż. Maciej Nastaj
1
Rezerwuj
AZ
09:00
Niedożywienie, nadwaga, otyłość. Jak ocenić swój stan odżywienia?
dr Maria Dorota Kwika, dr hab., prof. uczelni Szymon Zmorzyński, dr Magdalena Brodowicz- Król, dr Sylwia Popek- Marciniec, dr Jadwiga Klukow
25
Rezerwuj
U
09:00
Trening matematyczno-fizyczny
dr Dominika Klimek-Smęt
10
Rezerwuj
LUBLIN
10:00
Rozmowy przy kawie. O wyborze studiów
mgr Barbara Kostecka-Wiącek, Karolina Nurzyńska
20
Rezerwuj
UP
10:00
Bakterie, które leczą i żywią
dr inż. Monika Pytka
46
Rezerwuj
UP
10:00
Cudze chwalicie swego nie znacie
dr hab., prof. uczelni inż. Anna Kasprzyk
25
Rezerwuj
UP
10:00
Fałszowanie żywności. Jak nie dać się oszukać?
dr inż. Izabela Podgórska-Kryszczuk, dr inż. Ewelina Zielińska, Oliwia Cygan, Julia Bębacz, Patrycja Sieczka, Weronika Samol
Brak miejsc
Proszę o edycję
UP
10:00
Kontrowersyjne substancje dodatkowe w żywności
dr inż. Jolanta Domańska, prof. dr hab. Joanna Matysiak
Brak miejsc
Proszę o edycję
UP
10:00
Naukowe smakołyki: Zdrowe desery dla przedszkolaków
mgr inż. Joanna Stasiak, mgr inż. Robert Waraczewski, dr hab., prof. uczelni inż. Dariusz Stasiak, mgr inż. Agata Nowaczyk, mgr inż. Karolina Wengerska, mgr inż. Kostiantyn Vasiukov
Brak miejsc
Proszę o edycję
UP
11:00
Grzyby lecznicze w akcji: Antyoksydanty w Twojej diecie
mgr inż. Paulina Łysakowska, dr hab., prof. uczelni Aldona Sobota
49
Rezerwuj
UP
11:00
Jak wybierać bezpieczną żywność?
dr hab., prof. uczelni inż. Anna Kasprzyk
24
Rezerwuj
UP
11:00
Kolorowy Makaronowy Zawrót Głowy!
dr inż. Dorota Teterycz, dr inż. Anna Wirkijowska, dr hab., prof. uczelni inż. Aldona Sobota, dr hab. inż. Piotr Zarzycki, dr inż. Jarosław Mazurkiewicz, inż. Mikołaj Ociesa, inż. Magda Pastusiak, inż. Katarzyna Kaszyca, Katarzyna Bogusiewicz, Kamil Reichert, inż. Michalina Kwiatkowska
Brak miejsc
Proszę o edycję
K
11:00
Mikroby w akcji: twoja własna fabryka witamin
dr Marta Kłos
10
Rezerwuj
Strona: