# | Początek | Nazwa | Miejsca | |
poniedziałek 2023-09-18 |
UP023 | 09:00 | Bakterie, które leczą i żywią dr inż. Monika Pytka | 2 | Edycja zakończona |
UP133 | 09:00 | Jak wyglądają ślady biologiczne? dr Kamila Rachwał, dr inż. Klaudia Gustaw, dr inż. Iwona Niedźwiedź | Brak miejsc | Edycja zakończona |
UP221 | 09:00 | Odkryj w sobie detektywa - zidentyfikuj nieznane - chromatografia bibułowa dr hab. Monika Karaś, dr Urszula Szymanowdska, dr hab., prof. uczelni Urszula Złotek, mgr inż. Joanna Cichocka, mgr inż. Urszula Jakubczak, Agnieszka Woźniak, Małgorzata Górecka | 25 | Edycja zakończona |
UP287 | 09:00 | Smoothies, czyli zdrowa przyszłość - warsztaty Monika Michalak-Majewska, mgr inż. Patryk Siczek, mgr inż. Dorota Targońska | Brak miejsc | Edycja zakończona |
UP133 | 10:00 | Jak wyglądają ślady biologiczne? dr Kamila Rachwał, dr inż. Klaudia Gustaw, dr inż. Iwona Niedźwiedź | Brak miejsc | Edycja zakończona |
UP023 | 11:00 | Bakterie, które leczą i żywią dr inż. Monika Pytka | 44 | Edycja zakończona |
UP133 | 11:00 | Jak wyglądają ślady biologiczne? dr Kamila Rachwał, dr inż. Klaudia Gustaw, dr inż. Iwona Niedźwiedź | 15 | Edycja zakończona |
UP363 | 11:00 | Zobacz swoje DNA! Piotr Jarocki | 8 | Edycja zakończona |
UP011 | 12:00 | Antocyjany – kolor dla zdrowia dr hab. Urszula Złotek, dr hab. Monika Karaś, dr Urszula Szymanowska, mgr inż. Joanna Cichocka, mgr inż. Urszula Jakubczak | 30 | Edycja zakończona |
wtorek 2023-09-19 |
UP062 | 09:00 | Czy ocena żywności prowadzona jest zawsze w laboratorium? dr inż. Monika Michalak-Majewska | Brak miejsc | Edycja zakończona |
UP147 | 09:00 | Kolory analityki dr inż. Kamila Borowiec, dr inż. Bożena Sosnowska | Brak miejsc | Edycja zakończona |
UP309 | 09:00 | Tajemnice nauk o żywności dr inż. Klaudia Gustaw, dr Kamila Rachwał, dr inż. Iwona Niedźwiedź | 5 | Edycja zakończona |
UP075 | 10:00 | Deser też może być zdrowy mgr inż. Joanna Stasiak, dr hab., prof. uczelni inż. Dariusz Stasiak, dr inż. Agnieszka Latoch, mgr inż. Robert Waraczewski | 13 | Edycja zakończona |
UP144 | 10:00 | Kolorowo, zdrowo, molekularnie - czyli słów kilka o barwnikach roślinnych dr Urszula Szymanowska, dr hab., prof. uczelni Urszula Złotek, dr hab. Monika Karaś, mgr inż. Joanna Cichocka, mgr inż. Urszula Jakubczak | 6 | Edycja zakończona |
UP165 | 10:00 | Leczenie ziołami – na czym polega fitoterapia? dr inż. Izabela Podgórska-Kryszczuk, dr inż. Ewelina Zielińska, Szymon Kuliński, Aleksandra Wołyniec, inż. Paulina Sidor, inż. Paulina Kot | 5 | Edycja zakończona |
UP266 | 10:00 | Recepta na zdrowie - tajemnice piramidy zdrowego żywienia i stylu życia dr hab., prof. uczelni inż. Karolina Wójciak, dr inż. Paulina Kęska, mgr inż. Elżbieta Solska, mgr inż. Agata Nowaczyk | Brak miejsc | Edycja zakończona |
UP285 | 10:00 | Słodka, zdrowa, kolorowa czyli chałka na wesoło dr inż. Anna Wirkijowska, dr inż. Piotr Zarzycki, dr hab. inż. Aldona Sobota, mgr inż. Paulina Łysakowska, inż. Julia Pizur, inż. Adriana Przygodzka, inż. Gabriela Pączka, Kamil Reichert, inż. Barbara Kudelska, inż. Joanna Kowalska, inż. Patryk Brzycki, Agnieszka Woźniak, mgr inż. Dorota Teterycz | Brak miejsc | Edycja zakończona |
UP309 | 10:00 | Tajemnice nauk o żywności dr inż. Klaudia Gustaw, dr Kamila Rachwał, dr inż. Iwona Niedźwiedź | 5 | Edycja zakończona |
UP356 | 10:00 | Zdrowe słodycze - czy to możliwe? dr inż. Paulina Kęska, dr hab. Karolina Wójciak, dr inż. Paulina Kęska, mgr inż. Elżbieta Solska, mgr inż. Patrycja Skwarek | Brak miejsc | Edycja zakończona |
UP367 | 10:00 | Zrób to sam - barwienie i obserwacje mikroskopowe mikroorganizmów dr hab., prof. uczelni Anna Krzepiłko, mgr Anna Nowak, mgr Agnieszka Pałka, mgr inż. Katarzyna Matyszczuk | 16 | Edycja zakończona |
UP147 | 11:00 | Kolory analityki dr inż. Kamila Borowiec, dr inż. Bożena Sosnowska | 8 | Edycja zakończona |
UP266 | 11:00 | Recepta na zdrowie - tajemnice piramidy zdrowego żywienia i stylu życia dr hab., prof. uczelni inż. Karolina Wójciak, dr inż. Paulina Kęska, mgr inż. Elżbieta Solska, mgr inż. Agata Nowaczyk | Brak miejsc | Edycja zakończona |
UP356 | 11:00 | Zdrowe słodycze - czy to możliwe? dr inż. Paulina Kęska, dr hab. Karolina Wójciak, dr inż. Paulina Kęska, mgr inż. Elżbieta Solska, mgr inż. Patrycja Skwarek | Brak miejsc | Edycja zakończona |
UP367 | 11:00 | Zrób to sam - barwienie i obserwacje mikroskopowe mikroorganizmów dr hab., prof. uczelni Anna Krzepiłko, mgr Anna Nowak, mgr Agnieszka Pałka, mgr inż. Katarzyna Matyszczuk | 16 | Edycja zakończona |
UP075 | 12:00 | Deser też może być zdrowy mgr inż. Joanna Stasiak, dr hab., prof. uczelni inż. Dariusz Stasiak, dr inż. Agnieszka Latoch, mgr inż. Robert Waraczewski | 5 | Edycja zakończona |
UP164 | 12:00 | Laboratorium w głowie - wprowadzenie do analizy sensorycznej dr hab., prof. uczelni Monika Sujka, Patrycja Sieczka, Paulina Kot, Paulina Sidor, Szymon Kuliński | 30 | Edycja zakończona |
środa 2023-09-20 |
UP175 | 10:00 | Makaron zakręcony kolorami mgr inż. Dorota Teterycz, dr inż. Anna Wirkijowska, prof. dr hab. Aldona Sobota, dr inż. Jarosław Mazurkiewicz, mgr inż. Paulina Łysakowska, inż. Julia Pizur, inż. Adriana Przygodzka, inż. Gabriela Pączka, Magda Pastusiak, inż. Barbara Kudelska, inż. Joanna Kowalska, inż. Patryk Brzycki, Michalina Kwiatkowska, Katarzyna Kaszyca | 1 | Edycja zakończona |
UP232 | 10:00 | Owady jadalne - fakty i mity dr inż. Ewelina Zielińska, dr inż. Izabela Podgórska-Kryszczuk, Paulina Kot, Paulina Sidor, Wiktoria Dąbek, Patrycja Sieczka, Michalina Kwiatkowska | Brak miejsc | Edycja zakończona |
UP356 | 10:00 | Zdrowe słodycze - czy to możliwe? dr inż. Paulina Kęska, dr hab. Karolina Wójciak, dr inż. Paulina Kęska, mgr inż. Elżbieta Solska, mgr inż. Patrycja Skwarek | Brak miejsc | Edycja zakończona |
UP054 | 11:00 | Czas przygotować idealne zdrowe śniadanie! dr inż. Karolina Nowosad, dr inż. Agnieszka Malik, dr inż. Bożena Sosnowska, lic. Jakub Murat | Brak miejsc | Edycja zakończona |