Zarejestruj

Dostępne edycje projektów

Miejsce: Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii

Strona:
Edycje: 1-30 z 40
#PoczątekNazwaMiejsca 
poniedziałek 2023-09-18
UP023
09:00
Bakterie, które leczą i żywią
dr inż. Monika Pytka
2
Edycja zakończona
UP133
09:00
Jak wyglądają ślady biologiczne?
dr Kamila Rachwał, dr inż. Klaudia Gustaw, dr inż. Iwona Niedźwiedź
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP221
09:00
Odkryj w sobie detektywa - zidentyfikuj nieznane - chromatografia bibułowa
dr hab. Monika Karaś, dr Urszula Szymanowdska, dr hab., prof. uczelni Urszula Złotek, mgr inż. Joanna Cichocka, mgr inż. Urszula Jakubczak, Agnieszka Woźniak, Małgorzata Górecka
25
Edycja zakończona
UP287
09:00
Smoothies, czyli zdrowa przyszłość - warsztaty
Monika Michalak-Majewska, mgr inż. Patryk Siczek, mgr inż. Dorota Targońska
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP133
10:00
Jak wyglądają ślady biologiczne?
dr Kamila Rachwał, dr inż. Klaudia Gustaw, dr inż. Iwona Niedźwiedź
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP023
11:00
Bakterie, które leczą i żywią
dr inż. Monika Pytka
44
Edycja zakończona
UP133
11:00
Jak wyglądają ślady biologiczne?
dr Kamila Rachwał, dr inż. Klaudia Gustaw, dr inż. Iwona Niedźwiedź
15
Edycja zakończona
UP363
11:00
Zobacz swoje DNA!
Piotr Jarocki
8
Edycja zakończona
UP011
12:00
Antocyjany – kolor dla zdrowia
dr hab. Urszula Złotek, dr hab. Monika Karaś, dr Urszula Szymanowska, mgr inż. Joanna Cichocka, mgr inż. Urszula Jakubczak
30
Edycja zakończona
wtorek 2023-09-19
UP062
09:00
Czy ocena żywności prowadzona jest zawsze w laboratorium?
dr inż. Monika Michalak-Majewska
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP147
09:00
Kolory analityki
dr inż. Kamila Borowiec, dr inż. Bożena Sosnowska
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP309
09:00
Tajemnice nauk o żywności
dr inż. Klaudia Gustaw, dr Kamila Rachwał, dr inż. Iwona Niedźwiedź
5
Edycja zakończona
UP075
10:00
Deser też może być zdrowy
mgr inż. Joanna Stasiak, dr hab., prof. uczelni inż. Dariusz Stasiak, dr inż. Agnieszka Latoch, mgr inż. Robert Waraczewski
13
Edycja zakończona
UP144
10:00
Kolorowo, zdrowo, molekularnie - czyli słów kilka o barwnikach roślinnych
dr Urszula Szymanowska, dr hab., prof. uczelni Urszula Złotek, dr hab. Monika Karaś, mgr inż. Joanna Cichocka, mgr inż. Urszula Jakubczak
6
Edycja zakończona
UP165
10:00
Leczenie ziołami – na czym polega fitoterapia?
dr inż. Izabela Podgórska-Kryszczuk, dr inż. Ewelina Zielińska, Szymon Kuliński, Aleksandra Wołyniec, inż. Paulina Sidor, inż. Paulina Kot
5
Edycja zakończona
UP266
10:00
Recepta na zdrowie - tajemnice piramidy zdrowego żywienia i stylu życia
dr hab., prof. uczelni inż. Karolina Wójciak, dr inż. Paulina Kęska, mgr inż. Elżbieta Solska, mgr inż. Agata Nowaczyk
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP285
10:00
Słodka, zdrowa, kolorowa czyli chałka na wesoło
dr inż. Anna Wirkijowska, dr inż. Piotr Zarzycki, dr hab. inż. Aldona Sobota, mgr inż. Paulina Łysakowska, inż. Julia Pizur, inż. Adriana Przygodzka, inż. Gabriela Pączka, Kamil Reichert, inż. Barbara Kudelska, inż. Joanna Kowalska, inż. Patryk Brzycki, Agnieszka Woźniak, mgr inż. Dorota Teterycz
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP309
10:00
Tajemnice nauk o żywności
dr inż. Klaudia Gustaw, dr Kamila Rachwał, dr inż. Iwona Niedźwiedź
5
Edycja zakończona
UP356
10:00
Zdrowe słodycze - czy to możliwe?
dr inż. Paulina Kęska, dr hab. Karolina Wójciak, dr inż. Paulina Kęska, mgr inż. Elżbieta Solska, mgr inż. Patrycja Skwarek
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP367
10:00
Zrób to sam - barwienie i obserwacje mikroskopowe mikroorganizmów
dr hab., prof. uczelni Anna Krzepiłko, mgr Anna Nowak, mgr Agnieszka Pałka, mgr inż. Katarzyna Matyszczuk
16
Edycja zakończona
UP147
11:00
Kolory analityki
dr inż. Kamila Borowiec, dr inż. Bożena Sosnowska
8
Edycja zakończona
UP266
11:00
Recepta na zdrowie - tajemnice piramidy zdrowego żywienia i stylu życia
dr hab., prof. uczelni inż. Karolina Wójciak, dr inż. Paulina Kęska, mgr inż. Elżbieta Solska, mgr inż. Agata Nowaczyk
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP356
11:00
Zdrowe słodycze - czy to możliwe?
dr inż. Paulina Kęska, dr hab. Karolina Wójciak, dr inż. Paulina Kęska, mgr inż. Elżbieta Solska, mgr inż. Patrycja Skwarek
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP367
11:00
Zrób to sam - barwienie i obserwacje mikroskopowe mikroorganizmów
dr hab., prof. uczelni Anna Krzepiłko, mgr Anna Nowak, mgr Agnieszka Pałka, mgr inż. Katarzyna Matyszczuk
16
Edycja zakończona
UP075
12:00
Deser też może być zdrowy
mgr inż. Joanna Stasiak, dr hab., prof. uczelni inż. Dariusz Stasiak, dr inż. Agnieszka Latoch, mgr inż. Robert Waraczewski
5
Edycja zakończona
UP164
12:00
Laboratorium w głowie - wprowadzenie do analizy sensorycznej
dr hab., prof. uczelni Monika Sujka, Patrycja Sieczka, Paulina Kot, Paulina Sidor, Szymon Kuliński
30
Edycja zakończona
środa 2023-09-20
UP175
10:00
Makaron zakręcony kolorami
mgr inż. Dorota Teterycz, dr inż. Anna Wirkijowska, prof. dr hab. Aldona Sobota, dr inż. Jarosław Mazurkiewicz, mgr inż. Paulina Łysakowska, inż. Julia Pizur, inż. Adriana Przygodzka, inż. Gabriela Pączka, Magda Pastusiak, inż. Barbara Kudelska, inż. Joanna Kowalska, inż. Patryk Brzycki, Michalina Kwiatkowska, Katarzyna Kaszyca
1
Edycja zakończona
UP232
10:00
Owady jadalne - fakty i mity
dr inż. Ewelina Zielińska, dr inż. Izabela Podgórska-Kryszczuk, Paulina Kot, Paulina Sidor, Wiktoria Dąbek, Patrycja Sieczka, Michalina Kwiatkowska
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP356
10:00
Zdrowe słodycze - czy to możliwe?
dr inż. Paulina Kęska, dr hab. Karolina Wójciak, dr inż. Paulina Kęska, mgr inż. Elżbieta Solska, mgr inż. Patrycja Skwarek
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP054
11:00
Czas przygotować idealne zdrowe śniadanie!
dr inż. Karolina Nowosad, dr inż. Agnieszka Malik, dr inż. Bożena Sosnowska, lic. Jakub Murat
Brak miejsc
Edycja zakończona
Strona: