Zarejestruj

dr Kaliniak-Dziura Agnieszka

Edycje: 9
#NazwaMiejscaGodz.
wtorek 2024-09-17
UP165

Jaja jak berety! Ocena towaroznawcza jaj

Zakończony
dr inż. Małgorzata Ryszkowska-Siwko, dr Agnieszka Kaliniak-Dziura, dr inż. Barbara Topyła, dr inż. Marek Kowalczyk, dr inż. Małgorzata Dmoch
20
09:00
UP063

Cudowne właściwości miodu

Zakończony
dr inż. Barbara Topyła, dr Agnieszka Kaliniak-Dziura, dr inż. Małgorzata Ryszkowska-Siwko, dr hab. Monika Kędzierska-Matysek, dr inż. Marek Kowalczyk
8
10:00
UP165

Jaja jak berety! Ocena towaroznawcza jaj

Zakończony
dr inż. Małgorzata Ryszkowska-Siwko, dr Agnieszka Kaliniak-Dziura, dr inż. Barbara Topyła, dr inż. Marek Kowalczyk, dr inż. Małgorzata Dmoch
5
11:00
środa 2024-09-18
UP074

Czy da się zmierzyć kolor skóry? Instrumentalny pomiar barwy w kosmetologii

Zakończony
dr Agnieszka Kaliniak-Dziura, dr inż. Marek Kowalczyk, dr inż. Małgorzata Dmoch, dr inż. Małgorzata Ryszkowska-Siwko, dr hab., prof. uczelni inż. Piotr Domaradzki
Brak miejsc
10:00
czwartek 2024-09-19
UP105

Dodatki do żywności - czy wszystkie "E" są złe ?

Zakończony
dr inż. Marek Kowalczyk, dr Agnieszka Kaliniak-Dziura, dr Małgorzata Dmoch, dr Małgorzata Ryszkowska-Siwko, dr Barbara Topyła
10
09:00
UP082

"Czy te oczy mogą kłamać?" Prosty sposób na sprawdzenie świeżości ryb

Zakończony
dr Agnieszka Kaliniak-Dziura, dr inż. Barbara Topyła, dr inż. Małgorzata Ryszkowska-Siwko, dr inż. Marek Kowalczyk
20
10:00
UP453

Zastosowanie metod molekularnych w ocenie jakości bezpieczeństwa żywności

Zakończony
dr inż. Marek Kowalczyk, dr Małgorzta Dmoch, dr Małgorzata Ryszkowska-Siwko, dr Barbara Topyła, dr Agnieszka Kaliniak-Dziura
Brak miejsc
12:00
UP453

Zastosowanie metod molekularnych w ocenie jakości bezpieczeństwa żywności

Zakończony
dr inż. Marek Kowalczyk, dr Małgorzta Dmoch, dr Małgorzata Ryszkowska-Siwko, dr Barbara Topyła, dr Agnieszka Kaliniak-Dziura
20
14:00
piątek 2024-09-20
UP338

Poznaj smak żywności liofilizowanej

Zakończony
dr inż. Małgorzata Dmoch, dr Agnieszka Kaliniak-Dziura, dr inż. Małgorzata Ryszkowska Siwko, dr inż. Marek Kowalczyk
Brak miejsc
10:00