Zarejestruj

Dostępne edycje projektów

Miejsce: Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii

Strona:
Edycje: 31-40 z 40
#PoczątekNazwaMiejsca 
środa 2023-09-20
UP262
11:00
Przyszłościowe kierunki rozwoju oraz innowacyjne dodatki technologiczne w przemyśle mięsnym
mgr inż. Patrycja Skwarek, dr hab., prof. uczelni Małgorzata Karwowska
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP282
11:00
Skomponuj zdrową dietę - czyli prawidłowe żywienie w 5 krokach
dr inż. Agnieszka Malik, dr inż. Karolina Nowosad, dr inż. Bożena Sosnowska, lic. Ewa Pytka, lic. Julia Pawełkiewicz
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP262
12:00
Przyszłościowe kierunki rozwoju oraz innowacyjne dodatki technologiczne w przemyśle mięsnym
mgr inż. Patrycja Skwarek, dr hab., prof. uczelni Małgorzata Karwowska
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP054
13:00
Czas przygotować idealne zdrowe śniadanie!
dr inż. Karolina Nowosad, dr inż. Agnieszka Malik, dr inż. Bożena Sosnowska, lic. Jakub Murat
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP282
13:00
Skomponuj zdrową dietę - czyli prawidłowe żywienie w 5 krokach
dr inż. Agnieszka Malik, dr inż. Karolina Nowosad, dr inż. Bożena Sosnowska, lic. Ewa Pytka, lic. Julia Pawełkiewicz
Brak miejsc
Edycja zakończona
czwartek 2023-09-21
UP069
09:00
Czy żywność może być niebezpieczna?
dr inż. Agnieszka Latoch, mgr Joanna Stasiak
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP237
10:00
Pieczywo obrzędowe - tradycja ciągle żywa
dr inż. Bożena Sosnowska, dr inż. Kamila Borowiec, dr inż. Agnieszka Malik, dr inż. Anna Stój, dr inż. Karolina Nowosad, Wiktoria Dąbek, Szymon Kuliński
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP241
12:00
Podglądamy mikroby
dr inż. Elwira Komoń-Janczara, mgr inż. Agnieszka Pałka, dr Małgorzata Ostrowska, mgr Anna Nowak
Brak miejsc
Edycja zakończona
piątek 2023-09-22
UP107
10:00
Historia i proces warzenia serów
mgr inż. Robert Waraczewski, mgr inż. Joanna Stasiak, dr hab., prof. uczelni inż. Bartosz Sołowiej
30
Edycja zakończona
UP335
10:00
Witamina C – fakty i mity
dr Artur Mazurek
20
Edycja zakończona
Strona: