Zarejestruj

Dostępne edycje projektów

Nauki i sztuki: rolnictwo i ogrodnictwo

Strona:
Edycje: 61-90 z 155
#PoczątekNazwaMiejsca 
wtorek 2023-09-19
UP312
12:00
Tajemniczy świat grzybów, nie tylko tych, które zbieramy w lesie
dr hab., prof. uczelni Beata Zimowska, dr inż. Alina Pastucha
Brak miejsc
Edycja zakończona
IUNG015
12:00
Znaczenie narodowe, cechy morfologiczne i biologiczne słonecznika.
dr Liudmyla Yeremko
40
Edycja zakończona
IUNG001
13:00
Działalność jednej z najstarszych stacji meteorologicznych w Polsce
mgr Tomasz Jóźwicki
30
Edycja zakończona
UP195
13:00
Najpiękniejsze byliny ogrodowe
dr hab. inż. Mariusz Szmagara
10
Edycja zakończona
UP204
13:00
Niewidoczne dla oka- ważne dla świata
dr hab., prof. uczelni Justyna Bohacz, Paulina Wac, Mateusz Gonciarz, mgr inż. Joanna Bednarz
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP204
14:00
Niewidoczne dla oka- ważne dla świata
dr hab., prof. uczelni Justyna Bohacz, Paulina Wac, Mateusz Gonciarz, mgr inż. Joanna Bednarz
2
Edycja zakończona
UP021
15:00
Bakterie, drożdże i pleśnie w laboratorium i w praktyce
dr hab., prof. uczelni Justyna Bohacz, dr hab., prof. uczelni Justyna Bohacz, mgr inż. Michał Możejko, dr inż. Kamila Rybczyńska-Tkaczyk, mgr inż. Joanna Bednarz
23
Edycja zakończona
środa 2023-09-20
IUNG004
08:00
Możliwości uprawy sorgo w Polsce
dr inż. Jolanta Bojarszczuk
100
Edycja zakończona
UP352
08:00
Zastosowanie drożdży Saccharomyces cerevisiae w analizie toksykologicznej
Agata Święciło, dr hab., prof. uczelni Jolanta Joniec
20
Edycja zakończona
IUNG001
09:00
Działalność jednej z najstarszych stacji meteorologicznych w Polsce
mgr Tomasz Jóźwicki
30
Edycja zakończona
IUNG004
09:00
Możliwości uprawy sorgo w Polsce
dr inż. Jolanta Bojarszczuk
100
Edycja zakończona
IUNG012
09:00
Wczoraj i dziś — znaczenie puławskiego ośrodka nauk rolniczych i jego wkład w rozwój nauki i rolnictwa.
mgr Agnieszka Bartuzi
18
Edycja zakończona
UP352
09:00
Zastosowanie drożdży Saccharomyces cerevisiae w analizie toksykologicznej
Agata Święciło, dr hab., prof. uczelni Jolanta Joniec
20
Edycja zakończona
IA002
10:00
Barwy nauki – jakie kolory można znaleźć w laboratorium?
mgr Adam Kubaczyński, mgr inż. Adrianna Rafalska, mgr inż. Monika Kaczor, mgr Adam Furtak, mgr Wojciech Berus
15
Edycja zakończona
IUNG001
10:00
Działalność jednej z najstarszych stacji meteorologicznych w Polsce
mgr Tomasz Jóźwicki
30
Edycja zakończona
K101
10:00
Kokedama, czyli jak zrobić wiszący ogródek?
dr inż. Katarzyna Karczmarz, Karolina Kawalec, Wiktoria Mizak, Jakub Jakubowski, Aleksandra Wójtowicz, Aleksandra Lalik, Julia Mirosław
1
Edycja zakończona
UP154
10:00
Konsumencie przekonaj się do mięsa wieprzowego!
dr hab., prof. uczelni inż. Anna Kasprzyk
60
Edycja zakończona
IUNG005
10:00
Nie tylko zapylacze, czyli pożytki z owadów w rolnictwie
dr inż. Alina Bochniarz
20
Edycja zakończona
IA006
10:00
pHantastyczne Warsztaty Odkrywcy Gleby
mgr Angelika Gryta, mgr Sylwia Kukowska, dr hab., prof. uczelni Patrycja Boguta, dr hab., prof. uczelni Katarzyna Szewczuk-Karpisz, dr Kamil Skic, mgr inż. Patrycja Drzewińska
2
Edycja zakończona
IUNG010
10:00
Rośliny w mikroskali
dr Anna Czubacka, dr hab. Anna Trojak-Goluch
5
Edycja zakończona
UP352
10:00
Zastosowanie drożdży Saccharomyces cerevisiae w analizie toksykologicznej
Agata Święciło, dr hab., prof. uczelni Jolanta Joniec
20
Edycja zakończona
IA002
11:00
Barwy nauki – jakie kolory można znaleźć w laboratorium?
mgr Adam Kubaczyński, mgr inż. Adrianna Rafalska, mgr inż. Monika Kaczor, mgr Adam Furtak, mgr Wojciech Berus
5
Edycja zakończona
UP063
11:00
Czy odpady mogą być przydatne i bezpieczne dla środowiska?! Wykorzystanie odpadów w rekultywacji gleb.
dr hab., prof. uczelni Marta Bik-Małodzińska, dr hab., prof. uczelni Grażyna Żukowska, dr hab., prof. uczelni Barbara Futa, dr inż. Sylwia Wesołowska, dr inż. Magdalena Myszura-Dymek, mgr inż. Alicja Strzałka, mgr inż. Daniel Strzałka
20
Edycja zakończona
IUNG001
11:00
Działalność jednej z najstarszych stacji meteorologicznych w Polsce
mgr Tomasz Jóźwicki
30
Edycja zakończona
IUNG002
11:00
Eutrofizacja wód zanieczyszczeniami pochodzenia rolniczego oraz wybrane sposoby ich zapobiegania.
dr Arkadiusz Tujaka
60
Edycja zakończona
UP126
11:00
Jak się poruszać w gąszczu wędlin?
dr hab., prof. uczelni inż. Anna Kasprzyk
30
Edycja zakończona
UP352
11:00
Zastosowanie drożdży Saccharomyces cerevisiae w analizie toksykologicznej
Agata Święciło, dr hab., prof. uczelni Jolanta Joniec
20
Edycja zakończona
IUNG001
12:00
Działalność jednej z najstarszych stacji meteorologicznych w Polsce
mgr Tomasz Jóźwicki
30
Edycja zakończona
IA006
12:00
pHantastyczne Warsztaty Odkrywcy Gleby
mgr Angelika Gryta, mgr Sylwia Kukowska, dr hab., prof. uczelni Patrycja Boguta, dr hab., prof. uczelni Katarzyna Szewczuk-Karpisz, dr Kamil Skic, mgr inż. Patrycja Drzewińska
20
Edycja zakończona
IUNG001
13:00
Działalność jednej z najstarszych stacji meteorologicznych w Polsce
mgr Tomasz Jóźwicki
30
Edycja zakończona
Strona: