Zarejestruj

dr inż. Wirkijowska Anna

Edycje: 15
#NazwaMiejscaGodz.
poniedziałek 2024-09-16
UP046

Chodź pomaluj mój chleb!

Zakończony
dr inż. Anna Wirkijowska, dr inż. Dorota Teterycz, dr hab. Piotr Zarzycki, dr, prof. uczelni Aldona Sobota, Kamil Reichert, inż. Magda Pastusiak, inż. Michalina Kwiatkowska, inż. Mikołaj Ociesa, Katarzyna Bogusiewicz, inż. Katarzyna Kaszyca
Brak miejsc
09:00
UP076

Czy kanapka musi być nudna...?

Zakończony
dr inż. Anna Wirkijowska, dr inż. Dorota Teterycz, dr hab. inż. Piotr Zarzycki, dr hab., prof. uczelni Aldona Sobota, inż. Magda Pastusiak, inż. Mikołaj Ociesa, inż. Katarzyna Kaszyca, inż. Michalina Kwiatkowska, Kamil Reichert, Katarzyna Bogusiewicz
Brak miejsc
11:00
UP154

Indeks glikemiczny żywności - czy warto go poznać bliżej?

Zakończony
dr inż. Justyna Libera, dr hab., prof. uczelni Aldona Sobota, dr inż. Anna Wirkijowska, mgr inż. Paulina Łysakowska, mgr inż. Katarzyna Serewa
Brak miejsc
11:00
UP413

To ci się upiecze!

Zakończony
dr inż. Anna Wirkijowska, dr hab. Piotr Zarzycki, dr, prof. uczelni Aldona Sobota, mgr inż. Paulina Łysakowska, dr inż. Justyna Libera, dr inż. Dorota Teterycz
Brak miejsc
13:00
UP010

Alergeny w gastronomii. Jak informować klientów?

Zakończony
mgr inż. Dorota Teterycz, inż. Michalina Kwiatkowska, inż. Katarzyna Kaszyca, dr inż. Anna Wirkijowska
Wstęp wolny
14:00
UP451

Zakręcony jak precel

Zakończony
dr hab. Piotr Zarzycki, mgr inż. Katarzyna Serewa, dr inż. Anna Wirkijowska, dr inż. Dorota Teterycz, dr hab., prof. uczelni Aldona Sobota
Brak miejsc
15:00
wtorek 2024-09-17
UP250

Makaronowe Szaleństwo – Zabawa kolorami w kuchni

Zakończony
dr inż. Dorota Teterycz, dr inż. Anna Wirkijowska, dr hab., prof. uczelni inż. Aldona Sobota, dr inż. Jarosław Mazurkiewicz, dr hab. Piotr Zarzycki, inż. Mikołaj Ociesa, inż. Magda Pastusiak, Kamil Reichert, inż. Katarzyna Kaszyca, inż. Michalina Kwiatkowska, Katarzyna Bogusiewicz
Brak miejsc
09:00
UP208

Kolorowy Makaronowy Zawrót Głowy!

Zakończony
dr inż. Dorota Teterycz, dr inż. Anna Wirkijowska, dr hab., prof. uczelni inż. Aldona Sobota, dr hab. inż. Piotr Zarzycki, dr inż. Jarosław Mazurkiewicz, inż. Mikołaj Ociesa, inż. Magda Pastusiak, inż. Katarzyna Kaszyca, Katarzyna Bogusiewicz, Kamil Reichert, inż. Michalina Kwiatkowska
Brak miejsc
11:00
UP226

Kreatywne Muffinki: Twórz, Dekoruj, Smakuj!

Zakończony
dr inż. Dorota Teterycz, dr inż. Anna Wirkijowska, dr hab. inż. Piotr Zarzycki, mgr inż. Paulina Łysakowska, dr hab., prof. uczelni inż. Aldona Sobota
Brak miejsc
13:00
środa 2024-09-18
UP468

Znaczenie oświetlenia w fotografii kulinarnej

Zakończony
mgr inż. Dorota Teterycz, inż. Magda Pastusiak, inż. Mikołaj Ociesa, dr inż. Anna Wirkijowska
Wstęp wolny
12:00
UP402

Tajemnice pieczywa - od historii po naukę

Zakończony
mgr inż. Dorota Teterycz, inż. Magda Pastusiak, inż. Mikołaj Ociesa, dr inż. Anna Wirkijowska
Wstęp wolny
13:00
UP401

Tajemnice Miodu: od kwiatu do słoika - rodzaje, odmiany i pułapki zafałszowań

Zakończony
dr inż. Anna Wirkijowska, inż. Mikołaj Ociesa, inż. Magda Pastusiak, dr inż. Dorota Teterycz
Wstęp wolny
14:00
UP206

Kolorowe tajemnice twojego talerza

Zakończony
dr inż. Anna Wirkijowska, inż. Magda Pastusiak, inż. Mikołaj Ociesa, dr inż. Dorota Teterycz
Wstęp wolny
15:00
piątek 2024-09-20
UP154

Indeks glikemiczny żywności - czy warto go poznać bliżej?

Zakończony
dr inż. Justyna Libera, dr hab., prof. uczelni Aldona Sobota, dr inż. Anna Wirkijowska, mgr inż. Paulina Łysakowska, mgr inż. Katarzyna Serewa
Brak miejsc
10:00
UP154

Indeks glikemiczny żywności - czy warto go poznać bliżej?

Zakończony
dr inż. Justyna Libera, dr hab., prof. uczelni Aldona Sobota, dr inż. Anna Wirkijowska, mgr inż. Paulina Łysakowska, mgr inż. Katarzyna Serewa
Brak miejsc
13:00