# | Początek | Nazwa | Miejsca | |
środa 2023-09-20 |
IA002 | 11:00 | Barwy nauki – jakie kolory można znaleźć w laboratorium? mgr Adam Kubaczyński, mgr inż. Adrianna Rafalska, mgr inż. Monika Kaczor, mgr Adam Furtak, mgr Wojciech Berus | 5 | Edycja zakończona |
IA003 | 11:00 | Chemiczne ogrody przyszłości dr inż. Katarzyna Jaromin-Gleń, dr Anna Siedliska | Brak miejsc | Edycja zakończona |
UP063 | 11:00 | Czy odpady mogą być przydatne i bezpieczne dla środowiska?! Wykorzystanie odpadów w rekultywacji gleb. dr hab., prof. uczelni Marta Bik-Małodzińska, dr hab., prof. uczelni Grażyna Żukowska, dr hab., prof. uczelni Barbara Futa, dr inż. Sylwia Wesołowska, dr inż. Magdalena Myszura-Dymek, mgr inż. Alicja Strzałka, mgr inż. Daniel Strzałka | 20 | Edycja zakończona |
IUNG002 | 11:00 | Eutrofizacja wód zanieczyszczeniami pochodzenia rolniczego oraz wybrane sposoby ich zapobiegania. dr Arkadiusz Tujaka | 60 | Edycja zakończona |
UP126 | 11:00 | Jak się poruszać w gąszczu wędlin? dr hab., prof. uczelni inż. Anna Kasprzyk | 30 | Edycja zakończona |
UP235 | 11:00 | Pestycydy w żywności dr Renata Czeczko | Brak miejsc | Edycja zakończona |
IUNG007 | 11:00 | Pokazowe pola doświadczalne w rolnictwie ekologicznym ALL Organic. dr Agata Witorożec-Piechnik, dr inż. Adam Berbeć, dr hab. Krzysztof Jończyk, mgr Tytus Berbeć | 25 | Edycja zakończona |
UP262 | 11:00 | Przyszłościowe kierunki rozwoju oraz innowacyjne dodatki technologiczne w przemyśle mięsnym mgr inż. Patrycja Skwarek, dr hab., prof. uczelni Małgorzata Karwowska | Brak miejsc | Edycja zakończona |
IA003 | 12:00 | Chemiczne ogrody przyszłości dr inż. Katarzyna Jaromin-Gleń, dr Anna Siedliska | 2 | Edycja zakończona |
IA006 | 12:00 | pHantastyczne Warsztaty Odkrywcy Gleby mgr Angelika Gryta, mgr Sylwia Kukowska, dr hab., prof. uczelni Patrycja Boguta, dr hab., prof. uczelni Katarzyna Szewczuk-Karpisz, dr Kamil Skic, mgr inż. Patrycja Drzewińska | 20 | Edycja zakończona |
UP262 | 12:00 | Przyszłościowe kierunki rozwoju oraz innowacyjne dodatki technologiczne w przemyśle mięsnym mgr inż. Patrycja Skwarek, dr hab., prof. uczelni Małgorzata Karwowska | Brak miejsc | Edycja zakończona |
czwartek 2023-09-21 |
IUNG004 | 08:00 | Możliwości uprawy sorgo w Polsce dr inż. Jolanta Bojarszczuk | 100 | Edycja zakończona |
IA003 | 09:00 | Chemiczne ogrody przyszłości dr inż. Katarzyna Jaromin-Gleń, dr Anna Siedliska | Brak miejsc | Edycja zakończona |
UP136 | 09:00 | Jaki robak żyje w mięsie ? dr Zbigniew Bełkot, Aleksandra Sicińska, Emilia Romanek | Brak miejsc | Edycja zakończona |
IUNG004 | 09:00 | Możliwości uprawy sorgo w Polsce dr inż. Jolanta Bojarszczuk | 100 | Edycja zakończona |
UP253 | 09:00 | Poznaj żywność tradycyjną i ekologiczną! dr hab., prof. uczelni Aneta Brodziak, dr inż. Barbara Topyła, prof. dr hab. inż. Jolanta Król, dr hab. Monika Kędzierska-Matysek, dr hab. Anna Teter | 10 | Edycja zakończona |
IUNG010 | 09:00 | Rośliny w mikroskali dr Anna Czubacka, dr hab. Anna Trojak-Goluch | Brak miejsc | Edycja zakończona |
IUNG012 | 09:00 | Wczoraj i dziś — znaczenie puławskiego ośrodka nauk rolniczych i jego wkład w rozwój nauki i rolnictwa. mgr Agnieszka Bartuzi | Brak miejsc | Edycja zakończona |
IA002 | 10:00 | Barwy nauki – jakie kolory można znaleźć w laboratorium? mgr Adam Kubaczyński, mgr inż. Adrianna Rafalska, mgr inż. Monika Kaczor, mgr Adam Furtak, mgr Wojciech Berus | 2 | Edycja zakończona |
IA003 | 10:00 | Chemiczne ogrody przyszłości dr inż. Katarzyna Jaromin-Gleń, dr Anna Siedliska | Brak miejsc | Edycja zakończona |
UP129 | 10:00 | Jak w prosty sposób ocenić jakość gleby? dr hab., prof. uczelni inż. Barbara Skwaryło-Bednarz, dr hab., prof. uczelni inż. Agnieszka Jamiołkowska, dr inż. Marek Kopacki, mgr inż. Weronika Kursa | 1 | Edycja zakończona |
IA002 | 11:00 | Barwy nauki – jakie kolory można znaleźć w laboratorium? mgr Adam Kubaczyński, mgr inż. Adrianna Rafalska, mgr inż. Monika Kaczor, mgr Adam Furtak, mgr Wojciech Berus | 4 | Edycja zakończona |
IA003 | 11:00 | Chemiczne ogrody przyszłości dr inż. Katarzyna Jaromin-Gleń, dr Anna Siedliska | Brak miejsc | Edycja zakończona |
IUNG002 | 11:00 | Eutrofizacja wód zanieczyszczeniami pochodzenia rolniczego oraz wybrane sposoby ich zapobiegania. dr Arkadiusz Tujaka | Brak miejsc | Edycja zakończona |
UP008 | 12:00 | Amarantus – prehistoryczne zboże o właściwościach prozdrowotnych dr hab., prof. uczelni inż. Barbara Skwaryło-Bednarz, dr inż. Marek Kopacki, dr hab., prof. uczelni inż. Agnieszka Jamiołkowsk, mgr inż. Weronika Kursa | 9 | Edycja zakończona |
piątek 2023-09-22 |
UP081 | 08:00 | Dlaczego warto pić mleko? dr hab. Anna Teter, dr hab. inż. Monika Kędzierska-Matysek, dr inż. Barbara Topyła | 16 | Edycja zakończona |
UP184 | 08:00 | Mikroskopijni mieszkańcy środowisk naturalnych – bakterie i grzyby w mikroskopie mgr inż. Michał Możejko, dr hab., prof. uczelni Justyna Bohacz, mgr inż. Joanna Bednarz | 24 | Edycja zakończona |
IUNG004 | 08:00 | Możliwości uprawy sorgo w Polsce dr inż. Jolanta Bojarszczuk | 100 | Edycja zakończona |
IUNG004 | 09:00 | Możliwości uprawy sorgo w Polsce dr inż. Jolanta Bojarszczuk | 100 | Edycja zakończona |
UP271 | 09:00 | Rośliny i mykotoksyny, czy zawsze wiesz co jesz? dr hab., prof. uczelni inż. Elżbieta Mielniczuk, dr hab., prof. uczelni Ewa Król | 22 | Edycja zakończona |