Zarejestruj

Dostępne edycje projektów

Przedmioty: rolnictwo

Strona:
Edycje: 61-90 z 105
#PoczątekNazwaMiejsca 
środa 2023-09-20
IA002
11:00
Barwy nauki – jakie kolory można znaleźć w laboratorium?
mgr Adam Kubaczyński, mgr inż. Adrianna Rafalska, mgr inż. Monika Kaczor, mgr Adam Furtak, mgr Wojciech Berus
5
Edycja zakończona
IA003
11:00
Chemiczne ogrody przyszłości
dr inż. Katarzyna Jaromin-Gleń, dr Anna Siedliska
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP063
11:00
Czy odpady mogą być przydatne i bezpieczne dla środowiska?! Wykorzystanie odpadów w rekultywacji gleb.
dr hab., prof. uczelni Marta Bik-Małodzińska, dr hab., prof. uczelni Grażyna Żukowska, dr hab., prof. uczelni Barbara Futa, dr inż. Sylwia Wesołowska, dr inż. Magdalena Myszura-Dymek, mgr inż. Alicja Strzałka, mgr inż. Daniel Strzałka
20
Edycja zakończona
IUNG002
11:00
Eutrofizacja wód zanieczyszczeniami pochodzenia rolniczego oraz wybrane sposoby ich zapobiegania.
dr Arkadiusz Tujaka
60
Edycja zakończona
UP126
11:00
Jak się poruszać w gąszczu wędlin?
dr hab., prof. uczelni inż. Anna Kasprzyk
30
Edycja zakończona
UP235
11:00
Pestycydy w żywności
dr Renata Czeczko
Brak miejsc
Edycja zakończona
IUNG007
11:00
Pokazowe pola doświadczalne w rolnictwie ekologicznym ALL Organic.
dr Agata Witorożec-Piechnik, dr inż. Adam Berbeć, dr hab. Krzysztof Jończyk, mgr Tytus Berbeć
25
Edycja zakończona
UP262
11:00
Przyszłościowe kierunki rozwoju oraz innowacyjne dodatki technologiczne w przemyśle mięsnym
mgr inż. Patrycja Skwarek, dr hab., prof. uczelni Małgorzata Karwowska
Brak miejsc
Edycja zakończona
IA003
12:00
Chemiczne ogrody przyszłości
dr inż. Katarzyna Jaromin-Gleń, dr Anna Siedliska
2
Edycja zakończona
IA006
12:00
pHantastyczne Warsztaty Odkrywcy Gleby
mgr Angelika Gryta, mgr Sylwia Kukowska, dr hab., prof. uczelni Patrycja Boguta, dr hab., prof. uczelni Katarzyna Szewczuk-Karpisz, dr Kamil Skic, mgr inż. Patrycja Drzewińska
20
Edycja zakończona
UP262
12:00
Przyszłościowe kierunki rozwoju oraz innowacyjne dodatki technologiczne w przemyśle mięsnym
mgr inż. Patrycja Skwarek, dr hab., prof. uczelni Małgorzata Karwowska
Brak miejsc
Edycja zakończona
czwartek 2023-09-21
IUNG004
08:00
Możliwości uprawy sorgo w Polsce
dr inż. Jolanta Bojarszczuk
100
Edycja zakończona
IA003
09:00
Chemiczne ogrody przyszłości
dr inż. Katarzyna Jaromin-Gleń, dr Anna Siedliska
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP136
09:00
Jaki robak żyje w mięsie ?
dr Zbigniew Bełkot, Aleksandra Sicińska, Emilia Romanek
Brak miejsc
Edycja zakończona
IUNG004
09:00
Możliwości uprawy sorgo w Polsce
dr inż. Jolanta Bojarszczuk
100
Edycja zakończona
UP253
09:00
Poznaj żywność tradycyjną i ekologiczną!
dr hab., prof. uczelni Aneta Brodziak, dr inż. Barbara Topyła, prof. dr hab. inż. Jolanta Król, dr hab. Monika Kędzierska-Matysek, dr hab. Anna Teter
10
Edycja zakończona
IUNG010
09:00
Rośliny w mikroskali
dr Anna Czubacka, dr hab. Anna Trojak-Goluch
Brak miejsc
Edycja zakończona
IUNG012
09:00
Wczoraj i dziś — znaczenie puławskiego ośrodka nauk rolniczych i jego wkład w rozwój nauki i rolnictwa.
mgr Agnieszka Bartuzi
Brak miejsc
Edycja zakończona
IA002
10:00
Barwy nauki – jakie kolory można znaleźć w laboratorium?
mgr Adam Kubaczyński, mgr inż. Adrianna Rafalska, mgr inż. Monika Kaczor, mgr Adam Furtak, mgr Wojciech Berus
2
Edycja zakończona
IA003
10:00
Chemiczne ogrody przyszłości
dr inż. Katarzyna Jaromin-Gleń, dr Anna Siedliska
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP129
10:00
Jak w prosty sposób ocenić jakość gleby?
dr hab., prof. uczelni inż. Barbara Skwaryło-Bednarz, dr hab., prof. uczelni inż. Agnieszka Jamiołkowska, dr inż. Marek Kopacki, mgr inż. Weronika Kursa
1
Edycja zakończona
IA002
11:00
Barwy nauki – jakie kolory można znaleźć w laboratorium?
mgr Adam Kubaczyński, mgr inż. Adrianna Rafalska, mgr inż. Monika Kaczor, mgr Adam Furtak, mgr Wojciech Berus
4
Edycja zakończona
IA003
11:00
Chemiczne ogrody przyszłości
dr inż. Katarzyna Jaromin-Gleń, dr Anna Siedliska
Brak miejsc
Edycja zakończona
IUNG002
11:00
Eutrofizacja wód zanieczyszczeniami pochodzenia rolniczego oraz wybrane sposoby ich zapobiegania.
dr Arkadiusz Tujaka
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP008
12:00
Amarantus – prehistoryczne zboże o właściwościach prozdrowotnych
dr hab., prof. uczelni inż. Barbara Skwaryło-Bednarz, dr inż. Marek Kopacki, dr hab., prof. uczelni inż. Agnieszka Jamiołkowsk, mgr inż. Weronika Kursa
9
Edycja zakończona
piątek 2023-09-22
UP081
08:00
Dlaczego warto pić mleko?
dr hab. Anna Teter, dr hab. inż. Monika Kędzierska-Matysek, dr inż. Barbara Topyła
16
Edycja zakończona
UP184
08:00
Mikroskopijni mieszkańcy środowisk naturalnych – bakterie i grzyby w mikroskopie
mgr inż. Michał Możejko, dr hab., prof. uczelni Justyna Bohacz, mgr inż. Joanna Bednarz
24
Edycja zakończona
IUNG004
08:00
Możliwości uprawy sorgo w Polsce
dr inż. Jolanta Bojarszczuk
100
Edycja zakończona
IUNG004
09:00
Możliwości uprawy sorgo w Polsce
dr inż. Jolanta Bojarszczuk
100
Edycja zakończona
UP271
09:00
Rośliny i mykotoksyny, czy zawsze wiesz co jesz?
dr hab., prof. uczelni inż. Elżbieta Mielniczuk, dr hab., prof. uczelni Ewa Król
22
Edycja zakończona
Strona: