# | Początek | Nazwa | Miejsca | |
wtorek 2023-09-19 |
UP356 | 11:00 | Zdrowe słodycze - czy to możliwe? dr inż. Paulina Kęska, dr hab. Karolina Wójciak, dr inż. Paulina Kęska, mgr inż. Elżbieta Solska, mgr inż. Patrycja Skwarek | Brak miejsc | Edycja zakończona |
UP367 | 11:00 | Zrób to sam - barwienie i obserwacje mikroskopowe mikroorganizmów dr hab., prof. uczelni Anna Krzepiłko, mgr Anna Nowak, mgr Agnieszka Pałka, mgr inż. Katarzyna Matyszczuk | 16 | Edycja zakończona |
UP075 | 12:00 | Deser też może być zdrowy mgr inż. Joanna Stasiak, dr hab., prof. uczelni inż. Dariusz Stasiak, dr inż. Agnieszka Latoch, mgr inż. Robert Waraczewski | 5 | Edycja zakończona |
UP164 | 12:00 | Laboratorium w głowie - wprowadzenie do analizy sensorycznej dr hab., prof. uczelni Monika Sujka, Patrycja Sieczka, Paulina Kot, Paulina Sidor, Szymon Kuliński | 30 | Edycja zakończona |
UP239 | 12:00 | Po co nam dodatki do żywności? dr Renata Czeczko | Brak miejsc | Edycja zakończona |
środa 2023-09-20 |
UP175 | 10:00 | Makaron zakręcony kolorami mgr inż. Dorota Teterycz, dr inż. Anna Wirkijowska, prof. dr hab. Aldona Sobota, dr inż. Jarosław Mazurkiewicz, mgr inż. Paulina Łysakowska, inż. Julia Pizur, inż. Adriana Przygodzka, inż. Gabriela Pączka, Magda Pastusiak, inż. Barbara Kudelska, inż. Joanna Kowalska, inż. Patryk Brzycki, Michalina Kwiatkowska, Katarzyna Kaszyca | 1 | Edycja zakończona |
UP232 | 10:00 | Owady jadalne - fakty i mity dr inż. Ewelina Zielińska, dr inż. Izabela Podgórska-Kryszczuk, Paulina Kot, Paulina Sidor, Wiktoria Dąbek, Patrycja Sieczka, Michalina Kwiatkowska | Brak miejsc | Edycja zakończona |
UP356 | 10:00 | Zdrowe słodycze - czy to możliwe? dr inż. Paulina Kęska, dr hab. Karolina Wójciak, dr inż. Paulina Kęska, mgr inż. Elżbieta Solska, mgr inż. Patrycja Skwarek | Brak miejsc | Edycja zakończona |
UP054 | 11:00 | Czas przygotować idealne zdrowe śniadanie! dr inż. Karolina Nowosad, dr inż. Agnieszka Malik, dr inż. Bożena Sosnowska, lic. Jakub Murat | Brak miejsc | Edycja zakończona |
UP139 | 11:00 | Jod kolorowo i ciekawie dr Anna Ciołek, dr Paweł Muszyński, dr Alicja Skrzypek, mgr Monika Staszowska-Karkut, dr Barbara Chilczuk | 19 | Edycja zakończona |
UP235 | 11:00 | Pestycydy w żywności dr Renata Czeczko | Brak miejsc | Edycja zakończona |
UP262 | 11:00 | Przyszłościowe kierunki rozwoju oraz innowacyjne dodatki technologiczne w przemyśle mięsnym mgr inż. Patrycja Skwarek, dr hab., prof. uczelni Małgorzata Karwowska | Brak miejsc | Edycja zakończona |
UP282 | 11:00 | Skomponuj zdrową dietę - czyli prawidłowe żywienie w 5 krokach dr inż. Agnieszka Malik, dr inż. Karolina Nowosad, dr inż. Bożena Sosnowska, lic. Ewa Pytka, lic. Julia Pawełkiewicz | Brak miejsc | Edycja zakończona |
UP262 | 12:00 | Przyszłościowe kierunki rozwoju oraz innowacyjne dodatki technologiczne w przemyśle mięsnym mgr inż. Patrycja Skwarek, dr hab., prof. uczelni Małgorzata Karwowska | Brak miejsc | Edycja zakończona |
UP054 | 13:00 | Czas przygotować idealne zdrowe śniadanie! dr inż. Karolina Nowosad, dr inż. Agnieszka Malik, dr inż. Bożena Sosnowska, lic. Jakub Murat | Brak miejsc | Edycja zakończona |
UP282 | 13:00 | Skomponuj zdrową dietę - czyli prawidłowe żywienie w 5 krokach dr inż. Agnieszka Malik, dr inż. Karolina Nowosad, dr inż. Bożena Sosnowska, lic. Ewa Pytka, lic. Julia Pawełkiewicz | Brak miejsc | Edycja zakończona |
UP140 | 17:00 | Karczoch. Wartość żywieniowa i możliwości wykorzystania. mgr inż. Dorota Teterycz, Agnieszka Teterycz | Wstęp wolny | Edycja zakończona |
czwartek 2023-09-21 |
UP069 | 09:00 | Czy żywność może być niebezpieczna? dr inż. Agnieszka Latoch, mgr Joanna Stasiak | Brak miejsc | Edycja zakończona |
UP097 | 10:00 | Fascynujący świat chemii na żywo dr Anna Siatecka, dr Paweł Muszyński, dr hab., prof. uczelni Tadeusz Paszko, mgr inż. Wiktoria Błaszczyk | Brak miejsc | Edycja zakończona |
UP237 | 10:00 | Pieczywo obrzędowe - tradycja ciągle żywa dr inż. Bożena Sosnowska, dr inż. Kamila Borowiec, dr inż. Agnieszka Malik, dr inż. Anna Stój, dr inż. Karolina Nowosad, Wiktoria Dąbek, Szymon Kuliński | Brak miejsc | Edycja zakończona |
UP189 | 12:00 | Moc kolorów w żywności dr inż. Anna Wirkijowska, Mikołaj Ociesa, Magda Pastusiak | Wstęp wolny | Edycja zakończona |
UP241 | 12:00 | Podglądamy mikroby dr inż. Elwira Komoń-Janczara, mgr inż. Agnieszka Pałka, dr Małgorzata Ostrowska, mgr Anna Nowak | Brak miejsc | Edycja zakończona |
UP043 | 13:00 | Ciężka praca pszczół, czyli rodzaje i odmiany miodu mgr inż. Dorota Teterycz, Magda Pastusiak, Mikołaj Ociesa | Wstęp wolny | Edycja zakończona |
UP076 | 15:00 | Dietetyczne wsparcie nastolatków z zaburzeniami odżywiania - jak pomóc swoim bliskim? dr inż. Justyna Libera, Paulina Oleszek | Wstęp wolny | Edycja zakończona |
UP018 | 17:00 | Autosabotaż dietetyczny - dlaczego odchudzam się, ale nie chudnę? dr inż. Justyna Libera | Wstęp wolny | Edycja zakończona |
piątek 2023-09-22 |
UP039 | 10:00 | Chemia w kolorach: Tajemnice barwnych eksperymentów dr Anna Siatecka, dr Paweł Muszyński, mgr Monika Staszowska-Karkut, mgr inż. Wiktoria Błaszczyk | Brak miejsc | Edycja zakończona |
UP107 | 10:00 | Historia i proces warzenia serów mgr inż. Robert Waraczewski, mgr inż. Joanna Stasiak, dr hab., prof. uczelni inż. Bartosz Sołowiej | 30 | Edycja zakończona |
UP335 | 10:00 | Witamina C – fakty i mity dr Artur Mazurek | 20 | Edycja zakończona |
UP289 | 12:00 | Spojrzenie szerokim okiem na chemię...czy nam pomaga czy szkodzi? dr Alicja Skrzypek, dr Alicja Skrzypek, dr Anna Ciołek, prof. dr hab. Joanna Matysiak | 25 | Edycja zakończona |
UP304 | 12:00 | Środki ochrony roślin - nasi sprzymierzeńcy czy wrogowie? dr hab. Tadeusz Paszko, dr Anna Siatecka, dr Paweł Muszyński | 25 | Edycja zakończona |