Zarejestruj

Dostępne edycje projektów

Strona:
Edycje: 31-60 z 62
#PoczątekNazwaMiejsca 
wtorek 2023-09-19
UP356
11:00
Zdrowe słodycze - czy to możliwe?
dr inż. Paulina Kęska, dr hab. Karolina Wójciak, dr inż. Paulina Kęska, mgr inż. Elżbieta Solska, mgr inż. Patrycja Skwarek
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP367
11:00
Zrób to sam - barwienie i obserwacje mikroskopowe mikroorganizmów
dr hab., prof. uczelni Anna Krzepiłko, mgr Anna Nowak, mgr Agnieszka Pałka, mgr inż. Katarzyna Matyszczuk
16
Edycja zakończona
UP075
12:00
Deser też może być zdrowy
mgr inż. Joanna Stasiak, dr hab., prof. uczelni inż. Dariusz Stasiak, dr inż. Agnieszka Latoch, mgr inż. Robert Waraczewski
5
Edycja zakończona
UP164
12:00
Laboratorium w głowie - wprowadzenie do analizy sensorycznej
dr hab., prof. uczelni Monika Sujka, Patrycja Sieczka, Paulina Kot, Paulina Sidor, Szymon Kuliński
30
Edycja zakończona
UP239
12:00
Po co nam dodatki do żywności?
dr Renata Czeczko
Brak miejsc
Edycja zakończona
środa 2023-09-20
UP175
10:00
Makaron zakręcony kolorami
mgr inż. Dorota Teterycz, dr inż. Anna Wirkijowska, prof. dr hab. Aldona Sobota, dr inż. Jarosław Mazurkiewicz, mgr inż. Paulina Łysakowska, inż. Julia Pizur, inż. Adriana Przygodzka, inż. Gabriela Pączka, Magda Pastusiak, inż. Barbara Kudelska, inż. Joanna Kowalska, inż. Patryk Brzycki, Michalina Kwiatkowska, Katarzyna Kaszyca
1
Edycja zakończona
UP232
10:00
Owady jadalne - fakty i mity
dr inż. Ewelina Zielińska, dr inż. Izabela Podgórska-Kryszczuk, Paulina Kot, Paulina Sidor, Wiktoria Dąbek, Patrycja Sieczka, Michalina Kwiatkowska
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP356
10:00
Zdrowe słodycze - czy to możliwe?
dr inż. Paulina Kęska, dr hab. Karolina Wójciak, dr inż. Paulina Kęska, mgr inż. Elżbieta Solska, mgr inż. Patrycja Skwarek
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP054
11:00
Czas przygotować idealne zdrowe śniadanie!
dr inż. Karolina Nowosad, dr inż. Agnieszka Malik, dr inż. Bożena Sosnowska, lic. Jakub Murat
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP139
11:00
Jod kolorowo i ciekawie
dr Anna Ciołek, dr Paweł Muszyński, dr Alicja Skrzypek, mgr Monika Staszowska-Karkut, dr Barbara Chilczuk
19
Edycja zakończona
UP235
11:00
Pestycydy w żywności
dr Renata Czeczko
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP262
11:00
Przyszłościowe kierunki rozwoju oraz innowacyjne dodatki technologiczne w przemyśle mięsnym
mgr inż. Patrycja Skwarek, dr hab., prof. uczelni Małgorzata Karwowska
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP282
11:00
Skomponuj zdrową dietę - czyli prawidłowe żywienie w 5 krokach
dr inż. Agnieszka Malik, dr inż. Karolina Nowosad, dr inż. Bożena Sosnowska, lic. Ewa Pytka, lic. Julia Pawełkiewicz
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP262
12:00
Przyszłościowe kierunki rozwoju oraz innowacyjne dodatki technologiczne w przemyśle mięsnym
mgr inż. Patrycja Skwarek, dr hab., prof. uczelni Małgorzata Karwowska
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP054
13:00
Czas przygotować idealne zdrowe śniadanie!
dr inż. Karolina Nowosad, dr inż. Agnieszka Malik, dr inż. Bożena Sosnowska, lic. Jakub Murat
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP282
13:00
Skomponuj zdrową dietę - czyli prawidłowe żywienie w 5 krokach
dr inż. Agnieszka Malik, dr inż. Karolina Nowosad, dr inż. Bożena Sosnowska, lic. Ewa Pytka, lic. Julia Pawełkiewicz
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP140
17:00
Karczoch. Wartość żywieniowa i możliwości wykorzystania.
mgr inż. Dorota Teterycz, Agnieszka Teterycz
Wstęp wolny
Edycja zakończona
czwartek 2023-09-21
UP069
09:00
Czy żywność może być niebezpieczna?
dr inż. Agnieszka Latoch, mgr Joanna Stasiak
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP097
10:00
Fascynujący świat chemii na żywo
dr Anna Siatecka, dr Paweł Muszyński, dr hab., prof. uczelni Tadeusz Paszko, mgr inż. Wiktoria Błaszczyk
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP237
10:00
Pieczywo obrzędowe - tradycja ciągle żywa
dr inż. Bożena Sosnowska, dr inż. Kamila Borowiec, dr inż. Agnieszka Malik, dr inż. Anna Stój, dr inż. Karolina Nowosad, Wiktoria Dąbek, Szymon Kuliński
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP189
12:00
Moc kolorów w żywności
dr inż. Anna Wirkijowska, Mikołaj Ociesa, Magda Pastusiak
Wstęp wolny
Edycja zakończona
UP241
12:00
Podglądamy mikroby
dr inż. Elwira Komoń-Janczara, mgr inż. Agnieszka Pałka, dr Małgorzata Ostrowska, mgr Anna Nowak
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP043
13:00
Ciężka praca pszczół, czyli rodzaje i odmiany miodu
mgr inż. Dorota Teterycz, Magda Pastusiak, Mikołaj Ociesa
Wstęp wolny
Edycja zakończona
UP076
15:00
Dietetyczne wsparcie nastolatków z zaburzeniami odżywiania - jak pomóc swoim bliskim?
dr inż. Justyna Libera, Paulina Oleszek
Wstęp wolny
Edycja zakończona
UP018
17:00
Autosabotaż dietetyczny - dlaczego odchudzam się, ale nie chudnę?
dr inż. Justyna Libera
Wstęp wolny
Edycja zakończona
piątek 2023-09-22
UP039
10:00
Chemia w kolorach: Tajemnice barwnych eksperymentów
dr Anna Siatecka, dr Paweł Muszyński, mgr Monika Staszowska-Karkut, mgr inż. Wiktoria Błaszczyk
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP107
10:00
Historia i proces warzenia serów
mgr inż. Robert Waraczewski, mgr inż. Joanna Stasiak, dr hab., prof. uczelni inż. Bartosz Sołowiej
30
Edycja zakończona
UP335
10:00
Witamina C – fakty i mity
dr Artur Mazurek
20
Edycja zakończona
UP289
12:00
Spojrzenie szerokim okiem na chemię...czy nam pomaga czy szkodzi?
dr Alicja Skrzypek, dr Alicja Skrzypek, dr Anna Ciołek, prof. dr hab. Joanna Matysiak
25
Edycja zakończona
UP304
12:00
Środki ochrony roślin - nasi sprzymierzeńcy czy wrogowie?
dr hab. Tadeusz Paszko, dr Anna Siatecka, dr Paweł Muszyński
25
Edycja zakończona
Strona: