Zarejestruj

Dostępne edycje projektów

Nauki i sztuki: technologia żywności i żywienia

Strona:
Edycje: 31-60 z 89
#PoczątekNazwaMiejsca 
wtorek 2024-09-17
UP370
11:00
Ryby konsumpcyjne - korzyści i zagrożenia
dr hab. Renata Pyz-Łukasik, dr hab., prof. uczelni Waldemar Paszkiewicz
40
Edycja zakończona
UP479
11:00
Żywność ekologiczna i jej wpływ na zdrowie
prof. dr hab. inż. Paweł Glibowski
99
Edycja zakończona
UP024
12:00
Bakterie, które leczą i żywią
dr inż. Monika Pytka
55
Edycja zakończona
UP090
12:00
Czy żywność może być niebezpieczna?
dr hab. inż. Agnieszka Latoch, Dawid Ramotowski, Studenckie Koło Naukowe Gastronomów "Gastronauci"
10
Edycja zakończona
K142
12:00
Mikroby w akcji: twoja własna fabryka witamin
dr Marta Kłos
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP312
12:00
Owady jadalne - fakty i mity
dr inż. Ewelina Zielińska, Julia Bębacz, Patrycja Sieczka, Weronika Samol, dr inż. Izabela Podgórska-Kryszczuk, Oliwia Cygan
4
Edycja zakończona
UP429
12:00
Wieprzowina na talerzu- fakty i mity
Kinga Kropiwiec-Domańska, mgr inż. Magdalena Moczulska, Martyna Brandys-Buczek, inż. Patrycja Rekiel, prof. dr hab. Marek Babicz, inż. Jan Wojciechowski, Krzysztof Skalski
60
Edycja zakończona
UP097
13:00
Desery bez cukru i glutenu
dr hab. inż. Marzena Włodarczyk-Stasiak, dr Artur Mazurek
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP226
13:00
Kreatywne Muffinki: Twórz, Dekoruj, Smakuj!
dr inż. Dorota Teterycz, dr inż. Anna Wirkijowska, dr hab. inż. Piotr Zarzycki, mgr inż. Paulina Łysakowska, dr hab., prof. uczelni inż. Aldona Sobota
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP428
13:00
Warsztaty kuchni japońskiej
dr hab., prof. uczelni Marta Tomczyńska-Mleko, prof. dr hab. inż. Stanisław Mleko, dr inż. Monika Michalak-Majewska, dr hab. inż. Marta Wesołowska-Trojanowska, dr Piotr Janas, Rafael Mleko, Ilona Sójka
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP024
14:00
Bakterie, które leczą i żywią
dr inż. Monika Pytka
79
Edycja zakończona
środa 2024-09-18
UP081
09:00
"Czy te oczy mogą kłamać"? - czyli zmysły w ocenie jakości żywności
prof. dr hab. Karolina Wójciak, dr inż. Paulina Kęska, mgr inż. Elżbieta Solska, mgr inż. Agata Nowaczyk, mgr inż. Patrycja Skwarek
Brak miejsc
Edycja zakończona
U375
09:00
Zostań piekarzem – produkcja i dekoracja wyrobów piekarskich
mgr Barbara Sieńko
20
Edycja zakończona
UP139
10:00
Gdzie się kryje cukier, czyli słodkie poszukiwania z Analitykami Żywności
dr inż. Ewelina Zielińska, lic. Jakub Murat, dr inż. Izabela Podgórska-Kryszczuk, Dawid Ramotowski
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP143
10:00
Głodówka przerywana
prof. dr hab. Stanisław Mleko, dr hab., prof. uczelni Marta Tomczyńska-Mleko, dr Piotr Janas, dr hab. inż. Marta Wesołowska-Trojanowska, Rafael Mleko
22
Edycja zakończona
UP239
10:00
Laboratorium młodego chemika
dr inż. Ewelina Zielińska, dr inż. Izabela Podgórska-Kryszczuk, Karolina Bryzek, Emilia Bortacka, Patrycja Goś, Daria Cieslińska, Katarzyna Dajnowska, prof. dr hab. Urszula Pankiewicz
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP283
10:00
Nadtlenek wodoru jako reaktywna forma tlenu
dr inż. Katarzyna Lisiecka, dr hab. Monika Karaś, dr Urszula Szymanowska, dr inż. Małgorzata Sierocka, dr, prof. uczelni Urszula ZŁotek, mgr Magdalena Borecka
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP288
10:00
Naukowe smakołyki: Zdrowe desery dla przedszkolaków
mgr inż. Joanna Stasiak, mgr inż. Robert Waraczewski, dr hab., prof. uczelni inż. Dariusz Stasiak, mgr inż. Agata Nowaczyk, mgr inż. Karolina Wengerska, mgr inż. Kostiantyn Vasiukov
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP421
10:00
Ulotny świat zapachów
dr inż. Łukasz Sęczyk, prof. dr hab. Barbara Kołodziej, dr hab., prof. uczelni Danuta Sugier, dr hab., prof. uczelni Beata Król, dr Katarzyna Luchowska
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP442
10:00
Wypieki z sercem - piecz, smakuj, degustuj i oceniaj ciasta
mgr Adriana Sobczak-Frynas, mgr inż. Radosław Kowalik, mgr Justyna Kamińska, mgr Anna Starek, dr inż. Paulina Studzińska-Jaksim, mgr Justyna Kanar
1
Edycja zakończona
UP217
11:00
Konsumencie przekonaj się do mięsa wieprzowego!
dr hab., prof. uczelni inż. Anna Kasprzyk
25
Edycja zakończona
UP293
11:00
No waste w mojej kuchni - pomysły na wykorzystanie resztek
mgr inż. Patrycja Skwarek, prof. dr hab. Małgorzata Karwowska
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP412
11:00
Tłuszcz - wróg czy przyjaciel
dr hab. Piotr Kiczorowski
Brak miejsc
Edycja zakończona
U375
11:00
Zostań piekarzem – produkcja i dekoracja wyrobów piekarskich
mgr Barbara Sieńko
15
Edycja zakończona
UP012
12:00
Analiza jakości żywności
dr inż. Izabela Podgórska-Kryszczuk, prof. dr hab. Urszula Pankiewicz, dr inż. Ewelina Zielińska, Karolina Bryzek, Patrycja Goś, Emilia Bortacka, Dawid Ramotowski
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP452
12:00
Zanim na Frytki, Ketchup na Warsztat: Twoje Zdrowie, Twój Smak i Wybór
dr hab., prof. uczelni inż. Dariusz Kowalczyk, mgr inż. Joanna Cichocka
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP362
13:00
Roślinne lodożerki
dr inż. Katarzyna Skrzypczak, dr hab. Ewa Jabłońska-Ryś, dr Aneta Sławińska, dr inż. Monika Michalak-Majewska, dr Wojciech Radzki, mgr inż. Patryk Siczek
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP402
13:00
Tajemnice pieczywa - od historii po naukę
mgr inż. Dorota Teterycz, inż. Magda Pastusiak, inż. Mikołaj Ociesa, dr inż. Anna Wirkijowska
Wstęp wolny
Edycja zakończona
UP430
13:00
Witamina C – fakty i mity
dr Artur Mazurek, dr hab., prof. uczelni Marzena Włodarczyk-Stasiak
20
Edycja zakończona
UP401
14:00
Tajemnice Miodu: od kwiatu do słoika - rodzaje, odmiany i pułapki zafałszowań
dr inż. Anna Wirkijowska, inż. Mikołaj Ociesa, inż. Magda Pastusiak, dr inż. Dorota Teterycz
Wstęp wolny
Edycja zakończona
Strona: