Zarejestruj

Dostępne edycje projektów

Nauki i sztuki: technologia żywności i żywienia

Strona:
Edycje: 31-57 z 57
#PoczątekNazwaMiejsca 
środa 2023-09-20
UP232
10:00
Owady jadalne - fakty i mity
dr inż. Ewelina Zielińska, dr inż. Izabela Podgórska-Kryszczuk, Paulina Kot, Paulina Sidor, Wiktoria Dąbek, Patrycja Sieczka, Michalina Kwiatkowska
Brak miejsc
Edycja zakończona
U384
10:00
Zostań piekarzem – produkcja i dekoracja wyrobów piekarskich
mgr Barbara Sieńko
2
Edycja zakończona
UP126
11:00
Jak się poruszać w gąszczu wędlin?
dr hab., prof. uczelni inż. Anna Kasprzyk
30
Edycja zakończona
UP262
11:00
Przyszłościowe kierunki rozwoju oraz innowacyjne dodatki technologiczne w przemyśle mięsnym
mgr inż. Patrycja Skwarek, dr hab., prof. uczelni Małgorzata Karwowska
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP262
12:00
Przyszłościowe kierunki rozwoju oraz innowacyjne dodatki technologiczne w przemyśle mięsnym
mgr inż. Patrycja Skwarek, dr hab., prof. uczelni Małgorzata Karwowska
Brak miejsc
Edycja zakończona
U384
12:00
Zostań piekarzem – produkcja i dekoracja wyrobów piekarskich
mgr Barbara Sieńko
20
Edycja zakończona
UP140
17:00
Karczoch. Wartość żywieniowa i możliwości wykorzystania.
mgr inż. Dorota Teterycz, Agnieszka Teterycz
Wstęp wolny
Edycja zakończona
czwartek 2023-09-21
UP069
09:00
Czy żywność może być niebezpieczna?
dr inż. Agnieszka Latoch, mgr Joanna Stasiak
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP253
09:00
Poznaj żywność tradycyjną i ekologiczną!
dr hab., prof. uczelni Aneta Brodziak, dr inż. Barbara Topyła, prof. dr hab. inż. Jolanta Król, dr hab. Monika Kędzierska-Matysek, dr hab. Anna Teter
10
Edycja zakończona
U019
10:00
Artystą można zostać w każdym zawodzie – dekoracje ciastek
mgr Barbara Sieńko
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP237
10:00
Pieczywo obrzędowe - tradycja ciągle żywa
dr inż. Bożena Sosnowska, dr inż. Kamila Borowiec, dr inż. Agnieszka Malik, dr inż. Anna Stój, dr inż. Karolina Nowosad, Wiktoria Dąbek, Szymon Kuliński
Brak miejsc
Edycja zakończona
U377
10:00
Zdrowie na talerzu
mgr Barbara Sieńko
13
Edycja zakończona
U377
11:00
Zdrowie na talerzu
mgr Barbara Sieńko
Brak miejsc
Edycja zakończona
U019
12:00
Artystą można zostać w każdym zawodzie – dekoracje ciastek
mgr Barbara Sieńko
1
Edycja zakończona
UP189
12:00
Moc kolorów w żywności
dr inż. Anna Wirkijowska, Mikołaj Ociesa, Magda Pastusiak
Wstęp wolny
Edycja zakończona
UP043
13:00
Ciężka praca pszczół, czyli rodzaje i odmiany miodu
mgr inż. Dorota Teterycz, Magda Pastusiak, Mikołaj Ociesa
Wstęp wolny
Edycja zakończona
piątek 2023-09-22
UP081
08:00
Dlaczego warto pić mleko?
dr hab. Anna Teter, dr hab. inż. Monika Kędzierska-Matysek, dr inż. Barbara Topyła
16
Edycja zakończona
UP040
10:00
Chleb - przewodnik po świecie pieczywa
mgr Monika Nowogrodzka, mgr Renata Lewińska, mgr inż. Małgorzata Gawęda
23
Edycja zakończona
UP083
10:00
Dodatki do żywności – świat kolorowych makaronów
dr inż. Beata Biernacka, dr hab., prof. uczelni Stanisław Rudy, dr hab. inż. Andrzej Krzykowski, dr Renata Polak
20
Edycja zakończona
UP107
10:00
Historia i proces warzenia serów
mgr inż. Robert Waraczewski, mgr inż. Joanna Stasiak, dr hab., prof. uczelni inż. Bartosz Sołowiej
30
Edycja zakończona
PL065
10:00
Jak psychologia pozytywna i dietetyka pomagają budować odporność psychiczną w świecie nauki i biznesu?
dr hab., prof. uczelni inż. Barbara Szymoniuk, mgr inż. Małgorzata Williams-Roter, mgr inż. Justyna Siwiela-Tomaszczyk
28
Edycja zakończona
UP206
10:00
Nowoczesne przekąski - metody ekspandowania i ocena tekstury
dr inż. Maciej Combrzyński, prof. dr hab. inż. Agnieszka Wójtowicz, dr hab. Marcin Mitrus, prof. dr hab. inż. Tomasz Oniszczuk, dr inż. Marek Milanowski, mgr inż. Jakub Soja, mgr inż. Piotr Lewko, mgr inż. Magdalena Szydłowska-Tutaj, inż. Julia Wrona, inż. Kamila Węglowska
10
Edycja zakończona
UP335
10:00
Witamina C – fakty i mity
dr Artur Mazurek
20
Edycja zakończona
UP206
11:00
Nowoczesne przekąski - metody ekspandowania i ocena tekstury
dr inż. Maciej Combrzyński, prof. dr hab. inż. Agnieszka Wójtowicz, dr hab. Marcin Mitrus, prof. dr hab. inż. Tomasz Oniszczuk, dr inż. Marek Milanowski, mgr inż. Jakub Soja, mgr inż. Piotr Lewko, mgr inż. Magdalena Szydłowska-Tutaj, inż. Julia Wrona, inż. Kamila Węglowska
10
Edycja zakończona
UP149
12:00
Kolory zamknięte w owocach i warzywach
dr inż. Dominika Skiba, dr Ewelina Flis-Olszewska, dr Anna Kiełtyka-Dadasiewicz
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP206
12:00
Nowoczesne przekąski - metody ekspandowania i ocena tekstury
dr inż. Maciej Combrzyński, prof. dr hab. inż. Agnieszka Wójtowicz, dr hab. Marcin Mitrus, prof. dr hab. inż. Tomasz Oniszczuk, dr inż. Marek Milanowski, mgr inż. Jakub Soja, mgr inż. Piotr Lewko, mgr inż. Magdalena Szydłowska-Tutaj, inż. Julia Wrona, inż. Kamila Węglowska
10
Edycja zakończona
sobota 2023-09-23
PL064
10:00
Jak psychologia pozytywna i dietetyka pomagają budować odporność psychiczną i dobrostan człowieka?
dr hab., prof. uczelni inż. Barbara Szymoniuk, mgr inż. Małgorzata Williams-Roter, mgr inż. Justyna Siwiela-Tomaszczyk, Sławomir Chmiel, Jarosław Woliński, mgr Danuta Smoleń
Wstęp wolny
Edycja zakończona
Strona: