# | Początek | Nazwa | Miejsca | |
środa 2023-09-20 |
UP232 | 10:00 | Owady jadalne - fakty i mity dr inż. Ewelina Zielińska, dr inż. Izabela Podgórska-Kryszczuk, Paulina Kot, Paulina Sidor, Wiktoria Dąbek, Patrycja Sieczka, Michalina Kwiatkowska | Brak miejsc | Edycja zakończona |
U384 | 10:00 | Zostań piekarzem – produkcja i dekoracja wyrobów piekarskich mgr Barbara Sieńko | 2 | Edycja zakończona |
UP126 | 11:00 | Jak się poruszać w gąszczu wędlin? dr hab., prof. uczelni inż. Anna Kasprzyk | 30 | Edycja zakończona |
UP262 | 11:00 | Przyszłościowe kierunki rozwoju oraz innowacyjne dodatki technologiczne w przemyśle mięsnym mgr inż. Patrycja Skwarek, dr hab., prof. uczelni Małgorzata Karwowska | Brak miejsc | Edycja zakończona |
UP262 | 12:00 | Przyszłościowe kierunki rozwoju oraz innowacyjne dodatki technologiczne w przemyśle mięsnym mgr inż. Patrycja Skwarek, dr hab., prof. uczelni Małgorzata Karwowska | Brak miejsc | Edycja zakończona |
U384 | 12:00 | Zostań piekarzem – produkcja i dekoracja wyrobów piekarskich mgr Barbara Sieńko | 20 | Edycja zakończona |
UP140 | 17:00 | Karczoch. Wartość żywieniowa i możliwości wykorzystania. mgr inż. Dorota Teterycz, Agnieszka Teterycz | Wstęp wolny | Edycja zakończona |
czwartek 2023-09-21 |
UP069 | 09:00 | Czy żywność może być niebezpieczna? dr inż. Agnieszka Latoch, mgr Joanna Stasiak | Brak miejsc | Edycja zakończona |
UP253 | 09:00 | Poznaj żywność tradycyjną i ekologiczną! dr hab., prof. uczelni Aneta Brodziak, dr inż. Barbara Topyła, prof. dr hab. inż. Jolanta Król, dr hab. Monika Kędzierska-Matysek, dr hab. Anna Teter | 10 | Edycja zakończona |
U019 | 10:00 | Artystą można zostać w każdym zawodzie – dekoracje ciastek mgr Barbara Sieńko | Brak miejsc | Edycja zakończona |
UP237 | 10:00 | Pieczywo obrzędowe - tradycja ciągle żywa dr inż. Bożena Sosnowska, dr inż. Kamila Borowiec, dr inż. Agnieszka Malik, dr inż. Anna Stój, dr inż. Karolina Nowosad, Wiktoria Dąbek, Szymon Kuliński | Brak miejsc | Edycja zakończona |
U377 | 10:00 | Zdrowie na talerzu mgr Barbara Sieńko | 13 | Edycja zakończona |
U377 | 11:00 | Zdrowie na talerzu mgr Barbara Sieńko | Brak miejsc | Edycja zakończona |
U019 | 12:00 | Artystą można zostać w każdym zawodzie – dekoracje ciastek mgr Barbara Sieńko | 1 | Edycja zakończona |
UP189 | 12:00 | Moc kolorów w żywności dr inż. Anna Wirkijowska, Mikołaj Ociesa, Magda Pastusiak | Wstęp wolny | Edycja zakończona |
UP043 | 13:00 | Ciężka praca pszczół, czyli rodzaje i odmiany miodu mgr inż. Dorota Teterycz, Magda Pastusiak, Mikołaj Ociesa | Wstęp wolny | Edycja zakończona |
piątek 2023-09-22 |
UP081 | 08:00 | Dlaczego warto pić mleko? dr hab. Anna Teter, dr hab. inż. Monika Kędzierska-Matysek, dr inż. Barbara Topyła | 16 | Edycja zakończona |
UP040 | 10:00 | Chleb - przewodnik po świecie pieczywa mgr Monika Nowogrodzka, mgr Renata Lewińska, mgr inż. Małgorzata Gawęda | 23 | Edycja zakończona |
UP083 | 10:00 | Dodatki do żywności – świat kolorowych makaronów dr inż. Beata Biernacka, dr hab., prof. uczelni Stanisław Rudy, dr hab. inż. Andrzej Krzykowski, dr Renata Polak | 20 | Edycja zakończona |
UP107 | 10:00 | Historia i proces warzenia serów mgr inż. Robert Waraczewski, mgr inż. Joanna Stasiak, dr hab., prof. uczelni inż. Bartosz Sołowiej | 30 | Edycja zakończona |
PL065 | 10:00 | Jak psychologia pozytywna i dietetyka pomagają budować odporność psychiczną w świecie nauki i biznesu? dr hab., prof. uczelni inż. Barbara Szymoniuk, mgr inż. Małgorzata Williams-Roter, mgr inż. Justyna Siwiela-Tomaszczyk | 28 | Edycja zakończona |
UP206 | 10:00 | Nowoczesne przekąski - metody ekspandowania i ocena tekstury dr inż. Maciej Combrzyński, prof. dr hab. inż. Agnieszka Wójtowicz, dr hab. Marcin Mitrus, prof. dr hab. inż. Tomasz Oniszczuk, dr inż. Marek Milanowski, mgr inż. Jakub Soja, mgr inż. Piotr Lewko, mgr inż. Magdalena Szydłowska-Tutaj, inż. Julia Wrona, inż. Kamila Węglowska | 10 | Edycja zakończona |
UP335 | 10:00 | Witamina C – fakty i mity dr Artur Mazurek | 20 | Edycja zakończona |
UP206 | 11:00 | Nowoczesne przekąski - metody ekspandowania i ocena tekstury dr inż. Maciej Combrzyński, prof. dr hab. inż. Agnieszka Wójtowicz, dr hab. Marcin Mitrus, prof. dr hab. inż. Tomasz Oniszczuk, dr inż. Marek Milanowski, mgr inż. Jakub Soja, mgr inż. Piotr Lewko, mgr inż. Magdalena Szydłowska-Tutaj, inż. Julia Wrona, inż. Kamila Węglowska | 10 | Edycja zakończona |
UP149 | 12:00 | Kolory zamknięte w owocach i warzywach dr inż. Dominika Skiba, dr Ewelina Flis-Olszewska, dr Anna Kiełtyka-Dadasiewicz | Brak miejsc | Edycja zakończona |
UP206 | 12:00 | Nowoczesne przekąski - metody ekspandowania i ocena tekstury dr inż. Maciej Combrzyński, prof. dr hab. inż. Agnieszka Wójtowicz, dr hab. Marcin Mitrus, prof. dr hab. inż. Tomasz Oniszczuk, dr inż. Marek Milanowski, mgr inż. Jakub Soja, mgr inż. Piotr Lewko, mgr inż. Magdalena Szydłowska-Tutaj, inż. Julia Wrona, inż. Kamila Węglowska | 10 | Edycja zakończona |
sobota 2023-09-23 |
PL064 | 10:00 | Jak psychologia pozytywna i dietetyka pomagają budować odporność psychiczną i dobrostan człowieka? dr hab., prof. uczelni inż. Barbara Szymoniuk, mgr inż. Małgorzata Williams-Roter, mgr inż. Justyna Siwiela-Tomaszczyk, Sławomir Chmiel, Jarosław Woliński, mgr Danuta Smoleń | Wstęp wolny | Edycja zakończona |